2018/2019 rudens žiemos tendencijos: akiniai ir saulės akiniai

Vakar mano Instagram Stories (geletakosmetine_blog) aktyviai balsavote dėl saulės akinių ir akinių tendencijų rudens - žiemos sezono reikalingumo ar nereikalingumo. Daugmaž du trečdaliai jūsų tokį tendencijų įrašą nori matyti. Nors tikriausiai jis bus mažiau skaitomas, nei kiti tendencijų įrašai, bet jūsų norai man įsakymai - ruošiu jums naują, kiek trumpesnį įrašą.

Kadangi rudens - žiemos sezonui apie saulės akinius rašau pirmą kartą, noriu priminti, kad, net ir žiemą dėvėti saulės akinius reikia. Saulėtą dieną spinduliai intensyvai atsispindi nuo baltos spalvos sniego ir akina daug labiau, nei ta pati saulė vasaros metu. Be to, net ir "dienomis be saulės", už debesies pasislėpusi saulė vistiek spinduliuoja žalingais UV spinduliais, o mūsų neapsaugotos akys gali būti lengvai pažeidžiamos. Tad regis saulės akinius, net jei tik dėl blizgančio sniego, dėvėti žiemą apsimoka. Tiesą sakant vairuodama žiemą visuomet pasiimu akinius ir juos dėviu, tačiau įprastai - niekada. O gal visgi metas?

Nuotrauka iš ČIA




1. Miško žalumo spalvos



2. Baltai juodi akiniai



3. Juodos spalvos stiklai



4. Rožinių atspalvių



5. Oranžinės spalvos



6. Spalvoti stiklai



7. Permatomi stiklai



8. Vėžlio kiauto rašto rėmeliai



9. Puošti spindinčiais akmenukais



10. Retro futuristinio stiliaus



11. 1960' - futuristiniai



12. Storo rėmelio ir metalinio viršaus aviatoriai



13. Dideli keliautojos stiliaus



14. Masyvūs kvadratiniai



15. Apvalūs akiniai



16. Smailėjantys katės akies formos



17. Seksualios bibliotekininkės



18. Netradicinių formų, silueto, puošybos, spalvų akiniai

Šaltiniai: Vogue, Marie Claire, ELLE 

Kas svarbiausia 2018/2019 rudens - žiemos akinių ir saulės akinių tendencijose?

Svarbiausi akcentai 2018/2019 rudenį ir žiemą dėliojami tradicinėmis tapusioms aviatoriaus stiliaus, katės akių stiliaus akiniams. Tačiau dizaineriai šaltuoju sezonu prideda ir ne mažiau įdomias didelių dydžių (oversized) akinių bei eklektiškų visiškai apvalių akinių tendencijas. Kaip ir pavasario metu, madingi futuristinio stiliaus akiniai, tik šį kartą jie derinami su retro ir mod stiliaus detalėmis.

Spalvų atžvilgiu įvairovė didžiulė, tačiau dominuoja ir didžiausio dėmesio susilaukia per visas tendencijas ryškiai matoma tamsiai žalia/ miško spalva. Nors ne mažiau įdomūs ir oranžiniai, rožiniai, neoninių atspalvių akiniai, na o konservatyviausioms siūlomi juodų stiklų akiniai, niekad neišeinantys iš mados. 

Ką gi, tokia akinių nuo saulės tendencija rudeniui ir žiemai. Šituo įrašu baigiu visiškai visą tendencijų ciklą ir daugiau apie jas rašyti tokio tipo įrašų nežadu, nors... dar yra vyrai, dar yra vaikai ir t.t., bet gal jau pakaks? Man regis šaltajam sezonui galima susidaryti pilną vaizdą apie vyraujančias madas ir stilius, išsirinkti mylimas spalvas bei pilnai pasiruošti šaltukui. Aš jaučiuosi pasiruošusi, o tu?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai