MARGARITA skysti rankų muilai: drėkinamasis su šaltalankių aliejumi ir naikinantis kvapus su alavijų ekstraktu

Trumpas įrašas apie rankų muilus ir keliausime prie rudens tendencijų, kurias kaip visuomet, porą kart metuose apžvelgiu. Tačiau kol kas - apie pačius paprasčiausius dalykus. Ar kreipiate dėmesį, kuo plaunatės rankas? Kokie aspektai jums svarbūs? Aš šį kart palaikau lietuviškus gamintojus - ir visuomet palaikiau - tad trumpai pasakoju apie Margarita rankų muilus.

"Gyvenimas, patikėk, teka savo vaga, ir kiekvienas groja savo dūdele, kas jam skirta."
A. Čechovas


Produktas: MARGARITA skysti rankų muilai: drėkinamasis su šaltalankių aliejumi ir naikinantis kvapus su alavijų ekstraktu
Gamintojas: "Biok Laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: nuprausti rankų odą ir pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: didelis kiekis
Labiausiai nepatiko: "pigūs", prasti kvapai
Tūris: kiekvienas po 400 ml
Kaina*: kiekvienas po 2,69 EUR
Kur galima įsigyti: visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose, kai kuriose vaistinėse
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: 
Drėkinamasis su šaltalankių aliejumi: švelniai prausia ir nesausina rankų odos. Šaltalankių aliejus ramina, malšina uždegimus. Maitinamosios medžiagos stiprina odos apsauginį barjerą, švelnina ir drėkina rankas. Dermatologų patikrintas.

Naikinantis kvapus su alavijų ekstraktu: efektyviai pašalina nešvarumus, naikina kvapus nuo odos bei užtikrina ilgalaikę rankų gaivą. Alavijų ekstraktas palaiko natūralų odos drėgmės balansą ir puoselėja rankų odą. Dermatologų patikrintas.

Sudėtis: 
Drėkinamasis su šaltalankių aliejumiAqua, Sodium Laureth SulfateCocamidopropyl BetaineSodium Chloride, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Cocamide DEA, Glycerin, Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Styrene/ Acrylates Copolymer, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum (Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal), Disodium EDTA, CI 19140, CI 16255.

Naikinantis kvapus su alavijų ekstraktu: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Zinc Ricinoleate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum (Limonene), Disodium EDTA, CI 19140, CI 16255, CI 42090.


Mano nuomonė. Pirmiausia džiaugiuosi didesnėmis Margarita muilo pakuotėmis, lyginant su tomis plokščiomis, kurios buvo praeitais metais: šios talpesnės, tad nereikia pirkti vis naujo ir naujo muilo kas kelias savaites ar mėnesį. Smagus ir skaidrus plastikinis buteliukas, pro kurį aiškiai matau kiek produkto liko. Galbūt senoje pakuotėje pompa man patiko labiau ir užtekdavo vos vieno paspaudimo, kai šiuo muilu plaunant rankas reikia poros. Bet tai tik smulkmena, tiesa?

Muilų konsistencijos skirtingos: kvapus naikinantis želinis, primena dušo želė, tuo tarpu drėkinamasis turėtų būti kreminis, tačiau man skystokas, lyg būtų praskiestas vandeniu. Hmm... nesu patenkina ir kvapu: šaltalankiais turintis kvepėti muilas kvepia pigiu kosmetiniu produktu, pigia dušo želė, bet toli gražu ne šaltalankiais. Šaltalankių kvapui jaučiu nostalgiją: vaikystėje iš jo uogų virdavome uogienes, virdavome sultis, prie mano tėvų namų vis dar auga šaltalankiai ir jų uogų kvapas dieviškai skanus! O čia - kažkoks birzgaliukas ir dar taip pigiai kvepiantis... fuiiiij. Nepatiko...

Tuo tarpu kvapus naikinantis muilas turėtų kvepėti alavijais, bet vėlgi, nepasakyčiau, kad kvapas alavijų. Saldžiai gaivus kosmetinis kvapas, bet bent jau apie šitą nepasakyčiau, kad pigus ar kažkaip nemaloniai kvepiantis.

Abu muilai gerai putoja, gerai prausia rankas. Nepasakyčiau, kad drėkinamasis kažkaip ypatingai drėkintų, tačiau rankų nesausina. Muilas su alavijais naikina arba slopina daugumą kvapų, tačiau toli gražu ne visus. Dėl šios savybės ir aiškiai jaučiamo rankų gaivinamojo poveikio, muilas su alavijais man labai patinka virtuvėje.

Nemanau, kad tai stebuklingi muilai - muilas su šaltalankiais man labiau sukėlė antipatijas, tačiau esu sužavėta naikinančio kvapus muilo galimybe panaikinti arba prislopinti daugumą kvapų ir maloniai atgaivinti rankų odą. Nors ne aukščiausi įvertinimai, bet tikrai geresni nei vidurkis - naikinantis kvapus manyčiau vertas pakartojimo, o šaltalankių - deja nea.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai