L'ACTION Rice Oil Litchi Mousse jauninanti ryžių aliejaus veido kaukė su lelijų žiedų, bambukų ir ličių ekstraktais

Pagaliau mes namie... Laikas ligoninėje atrodė visiška begalybė, tačiau pagaliau mes namie, todėl užmigdžiusi mažąjį ligoniuką galiu prisėsti prie blogo reikalų. Per tas kelias dienas ligoninėje, mano veido oda atrodo baisiai - nors vežiausi drėkinamąjį kremą, tačiau kremas nėra pilna veido priežiūra, kokią jis pratęs gauti namie, o ir mano pačios prioritetas toli gražu nebuvo veido oda. Tad grįžusi skubu pasilepinti veido kauke, ir tuo pačiu savo įspūdžius papasakoti jums.

Šiam kartui iš nesibaigiančios kaukių dėžutės traukiu prancūzišką kosmetiką ir dar niekad negirdėto L'action prekinio ženklo produktą su ličių ekstraktu - skamba įdomiai ir egzotiškai!

"Diplomatas - tai žmogus, kuris visada prisimena moters gimimo dieną ir niekada neprisimena jos amžiaus."
R. Frostas


Produktas: L'ACTION Rice Oil Litchi Mousse jauninanti ryžių aliejaus veido kaukė su lelijų žiedų, bambukų ir ličių ekstraktais
Gamintojas: "L'ACTION". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: apsaugoti nuo senėjimo, tonizuoti, matizuoti, raminti ir apsaugoti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: skaistinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: norėjosi drėkinimo ar lengvo maitinamojo efekto
Kiekis: 12 g
Kaina*: 2,29 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Ryžių aliejaus kaukė veidui apsaugo nuo senėjimo ir tonizuoja. Antioksidacinėmis savybėmis pasižymintis, matiškumą odai teikiantis ryžių aliejus, prisotintas baltųjų lelijų žiedų, ramina ir apsaugo odą. Bambuko ir ličių vaisių ekstraktai padeda odai susigrąžinti prarastus mineralus ir suteikia sveiką išvaizdą. Kiekvieną kartą naudojant kaukę, jos lengva kreminė tekstūra ir subtilus ličių aromatas leis jums pajusti egzotišką Azijos šalių dvelksmą. 
Naudojimas: užtepkite priemonę ant veido, išskyrus akių sritį. Po 12 minučių nuplaukite kaukę drungnu vandeniu.


Vienkartinė kaukės pakuotė jau standartinio, įprasto plastikinio maišelio. Vertinant vizualą, niekad nepasakyčiau, kad tai prancūziška kosmetika - ant pakuotės esantis merginos veidas labiau primena azijietę. Galbūt kaukės idėja, ryžiai ir ličiai labiau egzotiška ir rytietiška asociacija? Man patinka ryškus ir spalvotas dizainas bei pilna paveiksliukų, spalvinių intarpų, užrašų... pakuotė. 

Kvapas. Neutralus ir labai lengvas, iš tiesų primena ličių kvapą, tačiau konkretizuoti ir tiksliai apibūdinti sunkoka. Kvapas nėra stiprus, jis lengvas, tad neerzins net ir tų, kurios nemėgsta kvepiančių priemonių.

Konsistencija. Kaukė nėra tradicinės losjono konsistencijos, labiau itin lengva, kreminė, riebumo nesijaučia.

Sudėtis: Aqua, Palmitic Acid, Stearic Acid, Octyldodenaol, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Squalane, Phenoxyethanol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Cetearyl Ethylhexanoate, Methylparaben, Sodium Hydroxide, Parfum, Phyllostachys Edulis Shoot Water, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Glycerin, Ethylparaben, Isopropyl Myristate, Litchi Chinensis  Fruit Extract, Lilium Candidum (White Lily) Flower Extract, Citronellol.


Poveikis. Kaukę lengva padengti tiek šepetėliu, tiek pirštais, iš pradžių dengusi šepetėliu visą procesą užbaigiau tiesiog pirštais. Kiekis pakankamas padengti storu sluoksniu tiek veido, tiek kaklo odą. Įpusėjus 12 minučių kaukės laikymo laikui, pajutau labai silpną dilgčiojimą ir suabejojau, ar nesudirgins odos. Tačiau nuplovus vandeniu nei paraudusių skruostų, nei kitų sudirgimo požymių nesimatė.


Ką pastebiu tik nusiplovus kaukę? Mano oda visiškai matinė, sakyčiau sveikai matinė, neišsausinta, tai turėtų patikti riebios ir mišrios odos savininkėms. Be to, ji skaistesnė, šviesesnė ir atrodo sveikai graži. Jokio kito ryškesnio poveikio nepastebėjau. Sakyčiau tokia labiau SPA tipo kaukė, leidžia atsipalaiduoti, suteikia odai skaistumo ir matiškumo. Norisi drėkinimo efekto ar maitinimo, tik kaukė to nežada, tad tikėtis ir laukti iš to būtų nesąžininga.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai