CATRICE "Creatrice" kreminių matinių lūpų dažų paletė "010 Back To The Nudes"

Man labai smalsu, ar naudojate lūpų dažų paletes, ar visgi mieliau renkatės įprastus lūpų dažus? Ar jums patogios paletės ir dažymo būdas, ar smagiau įsimesti lūpų dažus į rankinę ir žinoti, kad be vargo galite juos atnaujinti?

Man smagu, kad įprasti lūpų dažai patogūs naudoti dienos eigoje, tačiau nepaprastai mėgstu ir lūpų dažų paletes - jose esančios spalvos ne visuomet visos būna tik tos, kurias naudojate, tad įvairiausių atspalvių kupina paletė leidžia išbandyti naujas spalvas, eksperimentuoti bei atrasti naujus atspalvius! Šiam kartui į blogo dėmesio centrą noriu ištraukti "Creatrice" paletę iš Catrice ir šiek tiek apie ją plačiau papasakoti. Šį kartą susikaupiau, ir nufotografavau, kaip atrodo visi šios paletės atspalviai ant lūpų, tad bus daug nuotraukų.

"Tam, kad įsiviešpatautų blogis, užtenka to, kad geri žmonės nieko nedarytų."
Edmundas Burke


Produktas: CATRICE "Creatrice" kreminių matinių lūpų dažų paletė "010 Back To The Nudes"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC (Kinija)
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: kelios spalvos vienoje, lengvoje paletėje
Labiausiai nepatiko: kai kurioms spalvos itin trūksta pigmentacijos
Tūris: 8,8 g
Kaina*: 8,49 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Matinė meilė. Aukštos kokybės paletė su lūpų pagrindu (praimeriu), aštuoniomis lūpų dažų spalvomis ir auksine lūpų pudra. Harmininga spalvų gama apima visus skirtingo intensyvumo nude atspalvius. Didelis integruotas veidrodėlis leidžia pasitaisyti makiažą bet kur.  Aštuonios skirtingos spalvos gali būti dėvimos atskirai arba maišomos kartu. Jūs galite atkurti, paryškinti ar pabrėžti natūralią lūpų spalvą. Profesionalus rinkinys leidžia susikurti tobulą makiažą: pagrindas užtikrina ilgą lūpų dažų išlikimą, o lūpų pudra paryškina arba suteikia dažams akcentą.


Paletės pakuotė man nepaprastai patinka. Dažnai pirkdami paletes susiduriame su didžiulėmis pakuotėmis, kurias nėra patogu dėtis į rankinę, o ir laikant namuose, užima daug vietos. Catrice paletė pailgo stačiakampio, patogiai telpanti rankose, kiek ilgesnė. Tačiau vistiek atrodo kompaktiška ir patogi. Matinis juodas plastikas neatrodo pigiai ar prastai, priešingai, kokybiškai ir patraukliai, o pro skaidrų dangtelį galima dalinai pažiūrėti, kokios spalvos slepiasi paletės viduje.

Atidarius vaizdas akiai taip pat patrauklus: spalvos išrikiuotos šalia viena kitos, atrodo nieko neįprasto, tačiau džiaugiuosi, kad spalvas vieną nuo kitos skiria aukšti krašteliai, tad atspalviai puikiai apsaugoti nuo maišymosi vienas su kitu. Pusę viduje esančio dangtelio užima skaidrus dangtelis, o kita pusė - veidrodėlis. Nepasakyčiau, kad jis erdvus, tačiau pakankamas patogiai pasidažyti lūpas.

Dar gi paletėje turime makiažo šepetėlį su lūpų dažams įprastais aplikatoriais abiejuose kotelio pusėse. Paprastai prie kosmetikos priemonių esantys šepetėliai nebūna geri, dažnai juos tiesiog metu lauk, bet šis pakankamai geras, gana minšktas, švelnus ir pakankamai tvirtas, kad padengti dažus ant lūpų.


Kvapas labai lengvas, vos vos padvelkia saldumu. Nors sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos, tačiau nežinodama tikriausiai net nepastebėčiau, kad lūpų dažai kvepia - kvapas iš tiesų pernelyg silpnas.

Konsistencija. Gamintojas sako, kad kreminė, iš tiesų kreminė, tačiau man labai primena tradicinių lūpų dažų konsistenciją - ji nėra itin minkšta ar itin drėgna - labai vidutiniška.


Sudėtis: 
Lūpų dažų praimeris: SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL ETHYLHEXANOATE, DIISOSTEARYL MALATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), POLYETHYLENE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, TOCOPHERYL ACETATE, LECITHIN, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYL PALMITATE, ISOPROPYL MYRISTATE, ISOSTEARIC ACID, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINA, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Lūpų dažai:

ISOTRIDECYL ISONONANOATE, CETYL ETHYLHEXANOATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, DICAPRYLYL CARBONATE, OZOKERITE, POLYETHYLENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), SILICA, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, LECITHIN, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, ISOPROPYL MYRISTATE, ISOSTEARIC ACID, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINA, AROMA (FLAVOR), LINALOOL, CITRAL,
MAY CONTAIN/[+/-]: CI 15850 (RED 6), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

ISOTRIDECYL ISONONANOATE, CETYL ETHYLHEXANOATE, DICAPRYLYL CARBONATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, OZOKERITE, POLYETHYLENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), SILICA, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, LECITHIN, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, ISOPROPYL MYRISTATE, ISOSTEARIC ACID, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINA, AROMA (FLAVOR), LINALOOL, CITRAL,
MAY CONTAIN/[+/-]: CI 15850 (RED 6), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

ISOTRIDECYL ISONONANOATE, CETYL ETHYLHEXANOATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, DICAPRYLYL CARBONATE, OZOKERITE, POLYETHYLENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), SILICA, TOCOPHERYL ACETATE, LECITHIN, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYL PALMITATE, ISOPROPYL MYRISTATE, ISOSTEARIC ACID, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINA, AROMA (FLAVOR), LINALOOL, CITRAL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

ISOTRIDECYL ISONONANOATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CETYL ETHYLHEXANOATE, DICAPRYLYL CARBONATE, OZOKERITE, POLYETHYLENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), SILICA, TOCOPHERYL ACETATE, LECITHIN, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYL PALMITATE, ISOPROPYL MYRISTATE, ISOSTEARIC ACID, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, AROMA (FLAVOR), LINALOOL, CITRAL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES).

Auksinė lūpų pudra: SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, MICA, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) OIL, MAGNESIUM STEARATE, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, TALC, NYLON-12, POLYMETHYL METHACRYLATE, BORON NITRIDE, LAUROYL LYSINE, TIN OXIDE, DIMETHICONE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Netestuota su gyvūnais.
Tinka veganams.


Poveikis. Ši paletė dar parduotuvių lentynose, kai jos neturėjau, ne kartą traukė mano akis ir ja vis gundžiausi. Paletės pagrindą sudaro pagrindinės neutralios ir nude spalvos bei rožinis ir prislopintas raudonas atspalviai - tokius nešioja dauguma merginų kasdien, tad jau pamačius paletę aišku, kad iš jos reiktų tikėtis funkcionalumo.

Gamintojas nurodo, kad prieš kiekvieną spalvą reiktų dengti baltą pagrindą, kurį užvardinau pirmuoju numeriu, tačiau bėda ta, kad kiekvieną kart užtepus šio pagrindo ir po to sluoksniuojant spalvą - ji negražiai dengiasi ant lūpų, nusigumuliuoja ir atrodo negražiai. Ko nenutinka, jei spalvas dengiu be pridėto pagrindo. Iš tiesų, spalvos be pagrindų ir dengiant ant lengvai sudrėkintų lūpų.

Dar vienas trūkumas mano galva yra pigmentacijos problemėlės. Tamsiosios spalvos prasčiau pigmentuotos, sunkiai dengiasi, pasiskirsto netolygiai. Dėl to dengiu ir sluoksniuoju ne tiek jau mažai sluoksnių. Viso to pasekoje, atspalviai sparčiai senka - daugumos spalvų dugnai jau senokai šviečia...




10 numeriu užvardijau prie paletės pridėtą sausą, auksinio atspalvio lūpų pudrą - iš pradžių atrodė visiškai nereikalingas dalykas, tačiau užteko šiek tiek pasižaisti su pudra: uždėti auksinį akcentą, ar paskirstyti ant visų lūpų, kiek daugiau pažaisti ir supranti, kad pudra visai smagi, kai norisi kažko netikėto ir kitaip. Deja, nepasakyčiau, kad pudrą naudoju itin dažnai, tačiau visai smagu su ja pasižaisti.


Lūpų dažai neturi labai ilgo išlikimo, sakyčiau išlieka 2-3 valandas, palieka pėdsakus ant puodelių. Deja, ir gamintojo pažadas, kad spalvos bus matinės lieka visiškai neišpildytas - jos neišdžiūva iki matinio efekto ir lieka tokio labiau tradicinio - su šiek tiek švytėjimo.

Nežinau, nemanau, kad lūpų dažai vidutiniški - kiek prastesni nei vidurkis - visuma visai smagi pasižaisti su spalvomis, bet jei tai būtų vieninteliai turimi lūpų dažai, keisnočiau daugumą dalykų: pigmentacijos problemas, išlikimą ir visa kita, išvardyta šiame įraše. Nesu sužavėta, bet nebuvo labai blogai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample


Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai