AUSTRALIAN GOLD Aloe Freeze Gel - vėsinantis gelinis purškiklis po nudegimo ar deginimosi su taukės ir šaltmėtės ekstraktais

Ir vėl aš noriu pakalbėti apie saulės kosmetiką! Juokas juokais, bet šiemet aš sugebėjau nudegti mažytį odos plotą, ko jau daug metų nebuvo! Tačiau nepaisant to, kad dažnai tokio tipo priemonės man neprisireikia, visuomet namie turiu kūnui tinkančią priemonę po deginimosi ar nudegimų saulėje. Raudonai dega mano vyras, o ir šiaip, tokio tipo priemonės galioja porą metelių. Susinaudoja be vargo! Šiam kartui noriu papasakoti apie mano mylimos Australian Gold kompanijos vėsinančią kūno odą priemonę, kurią jau ne kartą gyriau savo Instagram (geletakosmetine_blog) ir rodžiau ne po vieno pasibuvimo saulėje.

"Laimė! Kiekvienam ji - vis kitokia.
Alkanam ji - duona. Ištroškusiam - vanduo. Skęstančiam - draugo ranka."
P. Širvys


Produktas: AUSTRALIAN GOLD Aloe Freeze Gel - vėsinantis gelinis purškiklis po nudegimo ar deginimosi su taukės ir šaltmėtės ekstraktais
Gamintojas: "Australian Gold LLC" Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijose
Paskirtis: raminti ir vėsinti odą po saulės ir vėjo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektyviai nuramina odos karštį ir skausmą
Labiausiai nepatiko: nelabai malonus kvapas
Tūris: 237 ml
Kaina*: 25,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Douglas, pigu.lt, topbeauty.lt, Kosmada, garbane.lt
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Purškiamas gelis ramina ir vėsina odą, kurią paveikė vėjas ar saulė. Gelyje yra ekstraktų ir veikliųjų medžiagų, kurios suminkština ir atgaivina odą. Gali būti naudojamas, kaip kasdienė drėkinamoji priemonė. 
Tikrasis alavijas, mėtų aliejus, vitaminas E, citrinos, liepžiedžių ir taukės ekstraktai.
Naudojimas: gausiai užpurkškite ant odos ir paskirstykite tolygiai. Esant poreikiui naudokite vėl. 


Nežinau, ką tokio turi ir ką tokio daro kompanijos dizaineriai, bet mane visuomet traukia Australian Gold pakuotės. Skaidraus plastiko buteliukas ir užburiančios mėlynės produktas signalizuoja vasarą! Ir nekintanti forma... man kažkas tokio, į ką visuomet atkreipiu dėmesį parduotuvių lentynose. Pakuotės etiketė atrodo nėra kažkuo ypatinga, tačiau papildo visumą. Nors... dėl visų tų blizgių palmių ir auksinių detalių ją fotografuoti sunkiau.

Man labai patinka dozavimo būdas. Viršuje esanti pompa pasispaudžia išpurkšdama produktą. Tačiau svarbiausia, kad nuo purškimo angos atsikemša plastikinis dangtelis. Dėl to labai saugu su produkto pakuote keliauti - niekas netyčia nepasispaudžia, neatsikemša. Patikrinau - patikima!

Kvapas čia yra tas dalykas, kuris gali nepatikti. Vėsinantis purškiklis kvepia visai kaip mėtinė dantų pasta! Kvapas nepasižymi itin ilgu išlikimu, tačiau purškiant aiškiai jaučiasi ir kelia kiek keistas asociacijas, tačiau vėlgi, lengvai galima priprasti.

Konsistencija. Produktas dažytas mėlyna spalva, yra dalinai skaidrus. Purškiklis skystas, tačiau nepasakyčiau, kad vandens skystumo, labiau primena stipriai praskiestą dušo želė, nei vandenuką.


Sudėtis: Aqua, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Glycerin, Panthenol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Carbomer, Triethanolamine, Hexylene Glycol, Allantoin, PEG-60 Lanolin, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Glyceryl Acrylate/ Acrylic Acid Copolymer, Citrus Limon (Lemon Bioflavonoids) Peel Extract, Pollen Extract, Symphytum Pfficinale (Comfrey) Leaf Extract, Tilia Cordata Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Blue 1 (CI 42090).


Poveikis. Aš myliu šitą priemonę, nuo pat pirmojo naudojimo nudegimo metu. Pirmiausia paskirstymas - jis tobulai lengvas. Kam nepatinka tiesiog užpurkšti priemonės ir pamiršti sklaidymus, tepliojimus ir masažavimus bei laukti, kol susigers? Užpurškei, gali pamasažuoti, bet tai nebūtina! O ir susigėrimas man patinka, gana greit susigeria į odą.

Tačiau nuostabiausias čia maloniai vėsinantis poveikis! Net labiausiai įkaitusi oda nuraminama, lengvai padrėkinama ir atgaivinama! Iš karto! Nereikia nieko laukti. Savaime suprantama, stipresniems nudegimams po kiek laiko norisi pakartotinai užpurkšti, tačiau vėsina ir ramina be priekaištų. Net tais atvejais, kai mano pėdos įkaitusios po ilgų kilometrų pėsčiomis ar nepatogių batų, aš pasipurškiu ir skausmas bei deginimo jausmas nors ir nedingsta, lyg ranka nuėmus, tačiau ženkliai sumažėja.

Aš mylu šitą losjoną - želė - purškiklį. Man jis visuomet padeda po deginimosi saulėje (net nenudegus) nuraminti ir padrėkinti odą, atgaivinti po sausinančios saulės. Galbūt galėčiau kabinėtis prie ingredientų sąrašo ir jų saugumo, nedidelio alavijų želė kiekio, tačiau kai priemonė iš tiesų veikia, ar galiu norėti daugiau? Vertinu aukščiausiais balais ir džiaugiuosi ją įsigijusi!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai