PIRMAS ĮSPŪDIS. ORLY Rich Renewal Hydrating rankų, pėdų ir kūno kremas "Passion" su indinio nimbamedžio ir amerikinės akos aromatu

Vis testuoju turimus mėginius ir vis norisi jums trumpai apie juos papasakoti - kai kurie produktai būna iš tiesų verti dėmesio, o su kai kuriais, na, išbandžiusi mėginį žinau, kad pilno dydžio pakuotės tikrai nenorėčiau bandyti. Šiam kartui noriu parodyti ir šiek tiek papasakoti apie Orly rankų, pėdų ir kūno kremo mėginį, palikusį gerą pirmą įspūdį.

"Laisvės vardu - ne paslaptis - dangstosi ir kolektyvinė prievarta, ir asmeninė savivalė."
S. Yla



Ką žada gamintojas: Intensyviai drėkinantis kremas sukurtas atgaivinti sausą, suskeldėjusią odą. Su delikačiu gėlių aromatu iš indinio nimbamedžio ir amerikinės akos.

Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Isopropyl Myristate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Stearic Acid, Parfum, Glycerin, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Propylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Melia Azadirachta (Neem) Leaf Extract, Psidium Guajava (Feijoa) Fruit Extract, Parfum, Carbomer, Dimethicone, Triethanolamine, CI 45410, CI 60730, Methylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol, Citronellol, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene.

Pilno dydžio pakuotė. Paveiksliukas iš ČIA

Kiekis: mėginio kiekis 6 ml. Pilnas gaminio kiekis 59 ml
Kaina: apie 5,00 EUR
Kur galima įsigyti: Lietuvoje reiktų ieškoti grožio salonuose, kurie dirba su Orly kosmetika. Orly kosmetikos galima įsigyti ir Vitrina PRO parduotuvėse, tačiau šio kremo pas juos aš nemačiau, galbūt atsiras vėliau.


Mano nuomonė. Baltas kremas keistokos, gana lengvos konsistencijos, su jaučiamu slidumu. Paskirsčius protingą kremo kiekį ant odos, jis greitai susigeria ir nepalieka jokių plėvelių ar riebumo. Tačiau pakanka tik vos vos padauginti ir ant rankų ar kūno kuriam laikui lieka slidi plėvelė, kuri nėra nei riebi, nei lipni. 

Rankų kremo kvapas malonus, norisi vis uostyti ir uostyti rankas. Šios linijos kvapas tradicinis medienos ir gėlių aromatas, kuris turi visai neblogą išlikimo laką.

Kalbant apie poveikį - mėginį naudojau daugiausiai rankoms ir šiek tiek keliams drėkinti. Esu nustebusi, kaip greit kremas sulygina odą ir vizualiai ją pašviesina, pajaunina. Tačiau svarbiausiu, kaip visuomet lieka drėkinamasis efektas - jis čia jaučiasi, sausa oda nuraminama, padrėkinama ir imu jausti malonų, drėgnų ir sveikų rankų komforto jausmą. Na, tiesiog oda iš tiesų ima jaustis komfortiškai.

Tikriausiai lieka tik reziumuoti, kad kremas man labai patiko, jo užteko kuriam laikui, tad galiausiai galiu sau daryti išvadą, kad man jis fainas būtų naudoti biure, automobilyje, įsimesti į rankinę. O va, artėjančiai žiemai norėtųsi ko nors riebesnio ir sunkesnio. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai