CATRICE Instant Glam akių šešėlių paletė "010 It's A Match!"

Jaučiate, kad iki vasaros pabaigos vos 20 dienų belikę? Nežinau, kur dingo ši vasara, tiesiog sprogo ir pralėkė, lyg savaitė! Kiekvienais metais laikas lekia vis greičiau, ir nežinau, ar dėl to, kad senstu, ar iš ties tas laikas vis kitoks, ar aš vis kitokia.... Būdama maža laukiau sekančio ryto, kol galėsiu bėgti žaisti į kiemą, laukiau dienos, kai pradėsiu eiti į mokyklą, paskui laukiau dienos, kai tapsiu savarankiška, užaugsiu, baisiu universitetą, ištekėsiu... Atrodo vis bėgdavau ir laukdavau kažko ateityje ir tik dabar (tiksiau, jau kuris laikas) gyvenu šia akimirka... Nuo to momento mėnuo prabėga daug greičiau, negu vaikystėje naktis - laukiant kol pagaliau išauš rytas... Negaliu patikėti, kad jau tuoj sūnų vesiu į darželį, jau greit galėsiu ieškoti darbo ir pradėti dirbti... Laikas lekia greitai...

Su lekiančiu laiku nuolat kinta ir kosmetikos lentynų pasiūla. Jei būnant paaugle turėjome vos kelias kosmetikos kompanijas, tai šiai dienai džiaugiamės ilgomis lentynomis parduotuvėse ir įvairiausių kompanijų produkcija. O kompanijų pasiūla nestovi vietoje, nuolat kinta ir keičiasi, prisitaiko prie tendencijų, madų, poreikių ir kintančios visuomenės. Viena iš sparčiausiai man žinomų besikeičiančių kompanijų yra Cosnova, valdanti Essence ir Catrice kompanijas. Kiekvienas sezonas siūlo vis naujus produktus, seni iškeliauja, užleisdami vietą naujai produkcijai, siūlydami tendenciją atitinkančius gaminius. Šiandien, apie akių šešėlių paletę, kuri turėtų taupyti jūsų laiką darant akių makiažą ir sukurti efektą vos perbraukus šepetėliu per voką! Skamba šauniai ir patraukliai, tik kaip yra iš tiesų?

"Dažnai vienas žmogus iš poros stengiasi kilti į viršų, o antras traukia žemyn. Vienas veržiasi pirmyn, o antrasis stengiasi, kad už kiekvienus du į priekį nueitus žingsnius būtų žengti trys atgal."
Ricardas Bachas 


Produktas: CATRICE Instant Glam akių šešėlių paletė "010 It's A Match!"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Taivane
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: idėja
Labiausiai nepatiko: išpildymas visiškai neveikia
Tūris: 8,8 g
Kaina*: 7,25 EUR (Eurokos šiuo metu taikoma akcija, galima įsigyti už 5,87 EUR)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Aštuonios spalvos. Novatoriškas aplikatorius. Spindintis efektas. CATRISE INSTANT GLAM - blizgesio teikiančios aštuonios tarpusavyje derančios spalvos vienoje paletėje. Švelnūs rožiniai atspalviai, intensyvūs uogų tonai, taip pat klasikinės šviesos ir tamsiai rudos spalvos leis sukurti išskirtinį ir nepakartojamą makiažą. Aplikatoriaus forma suderinta su akies forma ir turi kūginę viršūnę, kuri leidžia profesionaliai, labai tiksliai pabrėžti akių grožį per kelias minutes.


Akių šešėlių pakuotė gan didelė, ir nesu tikra, kad buvo reikalinga ją daryti tokio dydžio - vos pusę jos užima šešėliai. Man daug labiau patinka kompaktiškos pakuotės, tačiau šiuo atveju yra kaip yra. Didele kokybe paletė nepasižymi: šitas plastikas gan lengvai skyla, greit nusidėvi. Kita vertus, tikėtis iš ekonominės kosmetikos pakuočių kokybės nelabai logiška.

Pakuotėje dar yra didžiulis kempininis, minkštas šepetėlis, skirtas dengti šešėliams. Atrodo gana kokybiškai, o kiek pasiteisina gamintojų pasiūlytas naudojimo būdas, tuoj papasakosiu.

Kvapas. Nestiprus kvapas, būdingas sausiems kosmetikos produktams. Negalėčiau pasakyti koks, tačiau tai neturi didelės svarbos, mat jaučiasi tik uostant iš pakuotės.

Konsistencija. Liečiant labai švelnūs, tačiau sausoki, mano skoniui trūksta drėgmės ir šiek tiek kremiškumo.


Sudėtis: TALC, MICA, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL.
MAY CONTAIN: CI 75470 (CARMINE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

AND/UND: TALC, MICA, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL
MAY CONTAIN: CI 75470 (CARMINE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

AND/UND: TALC, MICA, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

AND/UND: TALC, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, MICA, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, TOCOPHERYL ACETATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CAPRYLYL GLYCOL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Aš labai susižavėjau šio produkto idėja - padėti vos vienu perbraukimu per akies voką sukurti akių makiažą. Tam reikia šepetėliu perbraukti per spalvos vidurį ir tuomet juo per voką. Atrodo labai paprasta ir turėtų būti veiksminga? Iš tiesų šepetėlis paima spalvą, tačiau dengiant ant voko nenusibrėžia tolygiai ir vistiek tenka sklaidyti. Beje, jei vieną akį aišku kaip nusibrėžti, tai piešiant ant antros viskas gaunasi antraip, tenka nepatogiai apversti šepetėlį... Žodžiu man idėja patinka, bet tai paprasčiausiai neįgyvendinama - vienu perbraukimu tikrai nieko nebus, dengsis netolygiai - daug paprasčiau dažytis įprastu būdu.

Apačioje nuotraukoje kairėje matote mano bandymą padengti gamintojo siūlomu būdu - nieko doro neišeina. Dešinėje daug blendinau, tada dar pridėjau spalvos ir dar blendinau, bet pasidažymas gavosi visai kaip įprastais šešėliais, tad paletės idėja visiškai netenka prasmės...


Kalbant apie šešėlius, man pritūko pigmentacijos - su kempininiu aplikatoriumi dengiasi ryškiai ir gražiai, tačiau su įprastu šepetėliu pigmentacijos trūksta. Norisi ženkliai geresnės. Dar būtų įmanoma dirbti, jei ne prastas sluoksniavimasis - šešėliams mirtinai reikia akių šešėlių pagrindo, kad efektas būtų tolygesnis. Sluoksniuojant šešėliai negražiai sulimpa į gabaliukus ir ant akies atrodo negražiai...  Ir su išlaikymu prastoka - šešėliai kažkur dingsta nuo akių po maždaug 4-6 valandų, tiksliau spalvos nublunka ir viskas atrodo nebe taip dailiai. O ir blizgių šešėlių dalelės per stambios, kad gražiai atrodytų ant voko.


Kita vertus, noriu pagirti spalvas - neutralūs atspalviai puikiai tinka kasdieniam makiažui. Spalvos dailiai dera tarpusavyje, o dviejų spalvų makiažas yra lengvas sukurti ir lengvai pritaikomas. Spalvos nebyra, tačiau labai norėtųsi, kad spalvos būtų minkštesnės, kremiškesnės.

Kalbant apie pačią paletę - man labai trūksta kokybės. Smagu, kad kompanija pasiūlo inovacijas, naujas idėjas, tačiau ir prie jų įgyvendinimo reiktų pasistengti labiau. Galbūt dar bandysiu kai kurias spalvas panaudoti atskirai, pavyzdžiui, man labai patinka ryškiai rožinė - raudona. Tiek kad visam akių makiažui tikrai nenaudočiau dėl pigmentacijos, išlaikymo ir sluoksniavimo bėdų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai