ESSENCE Volume On! šaldantis, apimties suteikiantis lūpų blizgesys "01 less is more"

Vasarą man norisi daugiausia kalbėti apie vasarai tinkamas kūno, plaukų priežiūros priemones, lygiai taip pat, kaip ir dekoratyvinė kosmetika. Jei žiemą renkamės sunkesnes priemones, tai vasarą norisi kuo lengvesnių. Juk žiemą nė už ką nesirinktumėte lūpas šaldančių priemonių? Apie dar vieną, šaldantį lūpų blizgį šiandien noriu papasakoti.

"Mene, ir ypač literatūroje, ko nors verti tik tie, kurie leidžiasi į nežinomybę."
Andrė Židas


Produktas: ESSENCE Volume On! šaldantis, apimties suteikiantis lūpų blizgesys "01 less is more"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengvas vėsinantis/ šaldantis efektas
Labiausiai nepatiko: jokio realaus lūpų didinimo čia nėra
Tūris: 6 ml
Kaina*: apie 2,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: suteik apimties! Mentolis sudėtyje suteikia lūpų blizgesiui apimties efektą ir neapsunkina lūpų. Gali būti naudojamas kaip viršutinis lūpų dažų sluoksnis ant mėgstamo lūpdažio.


Lūpų blizgio pakuotė labai standartinė: nedidelė, skaidraus plastiko tūbelė, su užsukamu danteliu. Iš ties dizainas labai paprastas, šiek tiek vaizdą pagyvina neįprastas šriftas, tačiau iš esmės paprasta ir neįmantru.

Lūpų blizgesio aplikatorius kirstos formos, siaurėjantis ir dar šiek tiek palenktas, tad labai labai patogus dažytis. Nors įprastai blizgūs, skaidrūs lūpų dažai jokio preciziškumo nereikalauja, tačiau aplikatorius čia tobulas reikalas.

Kvapas mėtinis, neintensyviai, tačiau uostant iš pakuotės mėtas galima užuosti.

Konsistencija. Skaidrus blizgis standartinio tirštumo ir lipnus tepant ant rankos. Tačiau patepus ant lūpų, to lipnumo kažkodėl nesijaučia. Nors, priemonei nusitrinant, likus nedideliam jos kiekiui, lipnumas vėl tampa jaučiamas. Tokiu atveju tiesiog atnaujinu produkto sluoksnį ir vėl niekas nebelimpa.


Sudėtis: PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), POLYBUTENE, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, ISOPROPYL PALMITATE, BUTYLENE/ETHYLENE/ STYRENE COPOLYMER, ETHYLENE/ PROPYLENE/ STYRENE COPOLYMER, MENTHYL PCA, GLYCERYL CAPRYLATE, MENTHOL, DIPROPYLENE GLYCOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, BHT, PARFUM (FRAGRANCE).

Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Pirmiausia noriu pradėti nuo to, kad padengimas su šia priemone itin paprastas, nereikalauja jokio preciziškumo. Tiesiog pasitepei ir tiek. Labiausiai man patinka tas maloniai dilgčiojantis ir lūpas vėsinantis efektas, dėl kurio šią vasarą, dažniausiai norisi dažytis būtent šiuo blizgiu.


Gamintojas dar žada paputlinti lūpas, bet nieko panašaus čia tikrai nėra ir nereiktų tikėtis: lūpos vizualiai atrodo vos vos putlesnės dėl skaidraus blizgesio savybių. Pasitepkite lūpas kad ir paprasčiausiu blizgiu ir vizualiai jos atrodys kiek putlesnės, nei dažant dažais ar netepant visiškai nieko.

Ilgu išlikimu blizgesys nepasižymi, sakyčiau išlieka tiek kiek ir kiti lūpų blizgesiai, be to lengvai nusivalgo ir nusitrina geriant. Visai smagu karštomis dienomis! Paprastas, vidutiniškas, ne visai darantis ką žada, tačiau maloniai vėsinantis lūpas karštomis vasaros dienomis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Kur jį rasti pirkti?? Niekur neberandu! :( man jis tobulas

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Turėtų būt Eurokos ir Drogas! Man jis irgi fainas :)
      Aš tikrinau international - kompanija šio produkto iš prekybos tikrai neišėmė dar :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą