NESTI DANTE "Dolce Vivere" muilas su jazminų, krokų ir mėlynųjų hiacintų aromatu "Lago di Como"

Ar neatsibodo jums temos apie muilus? Iš tiesų man pačiai smalsu, kokius variantus renkuosi ir kas visgi pasiteisina, be to, nepaprastai įdomu pasižiūrėti, kas slepiasi vieno ar kito muilo sudėtyje. Šį kart kalbėsime apie jau pamiltos Nesti Dante kompanijos muilus, skirtus pagerbti Italijos miestus ir jų dvasią. Lago di Como  - ežeras Italijos šiaurėje, trečias pagal dydį šios šalies miestas, kurio apylinkes puošia prabangios vilos ir turistų dažnai lankomos, nepaprasto grožio pakrantės.

"Vienam džiaugtis liūdna."
G. E. Lesingas


Produktas: NESTI DANTE "Dolce Vivere" muilas su jazminų, krokų ir mėlynųjų hiacintų aromatu "Lago di Como"
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: muilo kokybė
Labiausiai nepatiko: tikriausiai pavojingi ingredientai sudėtyje
Tūris: 250 g
Kaina*: 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Rimi, Assorti, Hiperfarma
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Prabangus muilas puoselėja odą ir suteikia atgaivą sielai. Jis ruošiamas pagal seną italų „Saponeria“ virimo būdą. Kompanija yra viena iš keleto pasaulyje, kurios naudoja šį rankinį muilų virimo būdą. NESTI DANTE itališki muilai pagaminti su meile - vien tik augalinės iš augalų, natūralus su aktyviomis ir organinėmis sudedamosiomis dalimis, proteinu. Ir visa tai sukurta rankų darbu naudojant virimo būdą. Prabangus gėlių kvapo muilas švelniai prausia, drėkina, atkuria ir atgaivina odą. Jis suteikia odai glotnumo ir aksomo švelnumo. NESTI DANTE muilas papildytas jazminų, krokų bei mėlynųjų hiacintų ekstraktais. Šis aromatas palydės Jus į nuostabią pojūčių tikrovę. Krokai primins rytmetinę nuostabą. Mėlynieji hiacintai pakvies prie pietų stalo. Jazminas sužadins malonius ir jaukius vakaro prisiminimus. Tai kvapų gama, kuri leidžia visus jaukius prisiminimus pajusti iš karto. Šis nuostabus, rankų darbo NESTI DANTE muilas apsiaus trijų gėlių kvapais, kurie gali padėti Jums atsipalaiduoti ir pasinerti į prisiminimus.

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Cocoate/ Sodium Palmkernelate, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Glycerin, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium Pentetate, Sodium Chloride, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Hexyl Cinamal, Linalool.


Mano nuomonė. Pirmiausia norisi pradėti nuo tiesiog dieviškai gražios pakuotės, dėl kurios pirmiausia ir susižavėjau kompanijos produkcija bei nusprendžiau išbandyti, o dabar - negaliu nustoti pirkti vis kitos rūšies ar kito kvapo muilą. 

Muilas gerai putoja, švelniai prausia ir nesausina rankų odos, o kvepia... tiesiog pasakiškai.... Dievinu jazminus, o šio aromato dermė man patinka labiausiai, iš visų bandytų "Dolce Vivere" muilų!  Gaivi, bet gėliška, ir išlieka dar kuris laikas po rankų plovimo. Ežeras ir poilsis... tikrai taip! Nepaprastai žaviuosi ir idėja, atvaizduoti tam tikrą vietovę ne tik paveiksliuku ant etiketės, spalvine gama, bet ir aromatu.

Nepaprastai džiaugiuosi ir muilo skalsumu - didžiulis gabalas iš pradžių nėra labai patogus laikyti rankose, bet su laiku jis mažėja ir vis patogiau jį naudoti. O ir pakanka 3-3,5 mėnesio! Padėjai į vonią ir pamiršai kad anksčiau muilą pirkdavai kas mėnesį ar kas kelias dienas. Labai patinka!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai