PIRMAS ĮSPŪDIS. RENE FURTERER "Complexe 5" stimuliuojantis serumas su eteriniais aliejais, skirtas valyti galvos odą, stiprinti ir skatinti plaukų augimą

Šiuo metu pernelyg susirūpinusi galvos oda, džiaugiuosi mane užplūdusia plaukų priežiūros priemonių gausa. Kuo jau kuo, bet su veido ir plaukų priežiūros produktais nesu linkusiu skubėti ir išbandyti kiek įmanoma labiau, užfiksuoti visus įspūdžius ir papasakoti jums. Deja, kai kuriems produktams laiko arba produkto kiekio nepakanka ilgesniems bandymams. Kalbu apie Rene Furterer stimuliuojantį serumą, kurio pakako vos vienam bandymui, o gaila, vis dar smalsu geriau ištestuoti produktą...

"Vienintelis išsigelbėjimas iš dvasinių kančių - darbas."
P. Čaikovskis


Produktas: RENE FURTERER "Complexe 5" stimuliuojantis serumas su eteriniais aliejais, skirtas valyti galvos odą, stiprinti ir skatinti plaukų augimą
Gamintojas: "RENE FURTERER". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: valyti galvos odą, stiprinti plaukų šaknis, stimuliuoti kraujotaką ir stimuliuoti plaukų augimą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: jaučiamas stiprus valomasis efektas 
Labiausiai nepatiko: suerzinta oda po procedūros
Tūris: aš turiu miniuką su 3 ml. Pilno dydžio pakuotė 50 ml
Kaina*: 33,34 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Gintarinė vaistinė, Pigu.lt

Ką žada gamintojas: Pati svarbiausia ir efektyviausia iš „Rene Furterer“ priemonė, naudojama kartu su kitomis šios linijos galvos odos ir plaukų priežiūros priemonėmis. 
„Complex 5“ – tarsi pagrindas, sustiprinantis kitų „Rene Furterer“ priemonių poveikį dešimt kartų. Šios priemonės sudėtyje yra apelsinų, levandų ir verbenų eterinių aliejų koncentrato, kuris gali padėti:
   - dezinfekuoti ir apsaugoti nuo grybelių;
   - atgaivinti odą;
   - sustiprinti plaukų šaknis ir paskatinti plaukus augti;
   - stimuliuoti galvos odos kraujotaką, skatinti pasisavinti deguonį ir maitinti galvos odą.

„Complex 5“ poveikis pastebimas išsyk: juntamas lengvas galvos odos dilgčiojimas, pereinantis į šilumą. Tai normali reakcija, o pojūčio, kuris pranyksta jau po kelių minučių, stiprumas priklauso nuo odos jautrumo.
Naudojimas: Paskirstykite „Complex 5“ serumą į plaukų sklastymus ant sausos, t. y. neplautos, galvos odos. Švelniai pamasažuokite galvos odą ir palikite 5-10 min. Trinkite galvą su „Rene Furterer“ šampūnu, parinktu pagal galvos odos ir plaukų tipą. Procedūrą atlikite 1 kartą per savaitę.


Nors ir kalbu apie nedidelį, tarsi mėginio kiekį, tačiau šiek tiek papasakoti apie pakuotę norisi. Pradėsiu nuo mažyčio stiklinio kvadrato formos buteliuko, užsukto dangteliu. Šalia radau plastikinę pipetę, kuri užsideda ant buteliuko angos ir dozuojame produktą. Normalaus dydžio pakuotė atrodo visiškai taip pat, kaip ir mini: dizainas solidžiai rimtas su vyraujančia skaniai žalia spalva. Vienintels skirtumas tas, kad pilno dydžio pakuotėje pipetė pritvirtinta prie buteliuko po dangteliu, o čia ją užsidėti reikia pačiai. Tiesa, labai smagu, kad net ant mini pakuotės yra visa reikalinga informacija apie produktą, pradedant aprašymu, naudojimo būdu, baigiant sudėtinėmis dalimis.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Kvapas gana intensyvus, tačiau malonus, primena, o ir yra, įvairių stiprių eterinių aliejų mišinį. Tiesa, po galvos plovimo kvapas neišlieka itin ilgai, tačiau dar kuris laikas būna silpnai jaučiamas.

Konsistencija. Geltonas skystis savo konsistencija primena viduriuką tarp aliejaus ir vandens. Tokia įdomi, tačiau gana skysta, aliejumi vadinti neapsiverčia liežuvis.


Sudėtis: Limonene, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Hexylene Glycol, Lavandula Hybrida Oil, Citral, Glyceryl Linoleate, Origanum Majorana Leaf Oil, Linalool, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/ Leaf Oil, Glyceryl Oleate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citronellol, Coumarin, Parfum, Geraniol, Glyceryl Linolenate, Glyceryl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Organum Vulgare Leaf Oil, Tocopherol.


Poveikis. Pirmiausia pradėkime nuo naudojimo: labai smagi miniuko pakuotė. Nusukus dangtelį užsidedam pipetė ir naudojam. Pavertus buteliuką su pipete niekas nebėga lauk, kol gerai nepapurtai buteliuko ir dalis skysčio neatsiduria plastikinėje pipetės dalyje. Paskui belieka lengvai spaudžiant skirstyti ant galvos odos. Žinau, kad pilno dydžio pakuotėje viskas kiek kitaip, tačiau pipetė yra ir patogus paskirstymas lygiai toks pat smagus.

Tik paskirsčius ant plaukų ir masažuojant, aliejus ima po truputį reaguoti ir dilgčioti odą, kol galiausiai su šiluma ateina ir nestiprus deginimo jausmas. Jei patenka ant plaukų, priemonė juos sulipina ir jie atrodo nepaprastai sausi, tačiau tai laikina. Aš neišlaikiau 10 minučių ir jau po 8 ploviau viską lauk. Išsiplauna viskas lengvai su įprastu šampūnu, nelieka jokių produkto likučių. Tačiau dar kelias minutes galvos oda lieka šiek tiek paraudusi, nors visiškai nebeskauda. 


Kalbant apie poveikį, tikriausiai suprantate, kad 3 ml buteliuko man užteko vienam kartui, ir tiesą sakant nepilnai galvai. Tačiau efektas tikrai jaučiasi - galvos oda atrodo ir jaučiasi gerokai švaresnė, lengvesnė ir gaivesnė. Tad serumas iš ties veikia. Pastebėti, kaip skatinamas plaukų augimas po vieno karto yra visiškai nerealu, bet tikiu, kad turėtų padėti ir paspartinti. 

Man serumas sukėlė nepaprastą smalsumą, labai norisi išbandyti ir panaudoti ilgesnį laiką. Šiuo metu nusprendžiau nebedažyti plaukų, sukandusi dantis nuauginti šviesintą spalvą ir sustiprinti savo visiškai natūralų plauką. Patiko, labai noriu ir galbūt įsigysiu ir pilno dydžio pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai