HOLIKA HOLIKA Smooth Egg Skin Peeling Foam - putojančios veido prausimosi putos

Šiandien man taip norisi išbandyti kažką naujo veido priežiūroje, tad pasižiūrėjusi į savo mėginių dėžutę ir pavarčiusi rankose kelis turimus veido priežiūros mėginukus, išsirinkau Holika Holika veido prausiklį. Taip taip, tai korėjietiška kosmetika, kuri dažniausiai orientuota į riebios odos savininkes. Kodėl? Korėjiečių oda bene visuomet riebi arba mišri, todėl normalu, kad didžioji dalis korėjietiškos kosmetikos sprendžia būtent šio tipo odos problemas ir poreikius. 

"Laisvė bei nepriklausomybė yra niekuo nepakeičiama vertybė, ji aukštesnė už gerovę."
R. Plečkaitis


Ką žada gamintojas: Holika Holika Smooth Egg Skin Cleansing Foam švelnios prausimosi putos intensyviai valo poras. Putos šalina makiažo likučius, riebalų perteklių, prakaitą ir kitus nešvarumus. Putų dėka oda tampa švelni, minkšta ir lygi. Putos apsaugo nuo T-zonos spindėjimo, skatina žaizdelių, atsiradusių dėl spuogų, gijimą. Tinka kasdieniniam naudojimui, nesausina odos, suteikia gaivumo ir komforto jausmą.

Holika Holika Smooth Egg Skin Cleansing Foam prausimosi putų privalumai:
   - Valo
   - Kontroliuoja riebalų išsiskyrimą
   - Sutraukia išsiplėtusias poras
   - Šviesina odą

Naudojimas: Nedidelį kiekį prausimosi putų paskirstykite ant drėgno veido, švelniai masažuokite, venkite akių srities. Nuplaukite šiltu vandeniu.

Pilno dydžio pakuotė. Paveiksliukas iš ČIA

Sudėtis: Water, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Cocamide DEA, Lauric Acid, Potassium Hydroxide, Potassium Chloride, Egg Yolk Extract, Hydrolyzed Egg Shell Membrane, 1,2-Hexanediol, Egg Shell Powder, Vinegar, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Phenoxyethanol, Fragrance.


Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilno dydžio pakuotė 140 ml
Kaina: 9,95 EUR
Kur galima įsigyti: Top Beauty, Holika Holika, ebay, amazon ir kt.


Mano nuomonė. Korėjietiškų produktų pakuotės kietos! Kas jau kas, bet korėjiečiai iš pakuotės sugeba padaryti akis traukiantį daiktą. Ar nesusigundytumėte, pamatę veido prausiklį, kurio pakuotė atrodo visai kaip vištos kiaušinis? Negana to, nuėmus dangtelį jo viduje matome kažką panašaus į kiaušinio trynį! Atrodo super!

Priemonė bespalvė ir nepaprastai primena įprastas dušo želė. Dabar galvoju, kodėl ji vadinama putomis? Nes toli gražu niekuo neprimena putas - kaip bet koks želinis produktas suputoja, tačiau nesukuria putų. Keistas užvadinimas... Ir kvapas, kaip muilo... Hmm... tik pauosčiusi išsigandau, ar tik nebus skysto pavidalo, odą sausinantis muilas?

Kalbant apie produkto poveikį - priemonė iš tiesų pašviesina odą ir suteikia jai matinį efektą. Odos valymas man pasirodė silpnokas, o va sausinimas po jo tiesiog siaubingai stiprus. Visą odą tempia siaubingai stipriai... norisi kuo greičiau išsitepti odą stipriai drėkinančiu kremu! Ką ir darau iš karto.

Išbandžiau, ir nieko doro šioje priemonėje aš nepamačiau - ji nėra skirta nei sausai, nei normaliai odai ir galvoju, ar tikrai naudingas sausinamasis efektas riebiai ir mišriai. Nors gal jų oda reaguotų kitaip? Nors poveikis vizualiai matomas, bet man visiškai nepatiko mano pojūčiai, tad visiškai negundo įsigyti. Tiesiog aiškiai ne man.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai