MIXA Hyalurogel Anti - Tightness micelinis gelis veidui ir akims su hialuronu

Tinkamai nuvalyti veido odą tiek vakare, nuo visų makiažo likučių, tiek ryte pašalinti visus nešvarumus yra labai svarbu. Galbūt prieš gerą dešimtmetį sau leisdavau kartais užmigti su makiažu, tačiau šiai dienai, kai oda sensta sparčiau ir randasi raukšlės ir vis ryškesni senėjimo požymiai, negaliu sau leisti gadinti odos ir 1. leisti makiažo likučiams gertis į odą ir ją kimšti; 2. nesitepti paros metui tinkamu kremu. Tad gerai valanti priemonė yra ne mažiau svarbi, nei geras veido kremas.

Micelinis gelis iki šios priemonės man buvo nors ir girdėta, tačiau pakankamai nauja sąvoka. Esame įpratę prie micelinio vandens, kuris karaliauja parduotuvių lentynose ir tikriausiai daugumos merginų voniose užima svarbią vietą. Tačiau nesenai išgirdau ir apie micelinį pienelį (apie jį kitą kart) ir apie micelinį gelį. Viskas atrodo keista, kol nepabandai, tie patys miceliniai vandenys kažkada atrodė visiška revoliucija. Na, o gelis? Aš jį pamilau ir galiu tik patvirtinti - šiuo metu toks gelis man daug mielesnis už įprastą micelinį vandenuką.

"Kas minkštai žengia, toli nueis."
Konfucijus


Produktas: MIXA Hyalurogel Anti - Tightness micelinis gelis veidui ir akims su hialuronu
Gamintojas: "Lascad Centre Conseils Consommateurs". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: pašalinti veido ir akių nešvarumus, gaivinti ir drėkinti odą
Tinkamas tipas: jautriai ir dehidratuotai odai
Labiausiai patiko: odos komfortas
Labiausiai nepatiko: vidutinio saugumo ingredientai priemonės sudėtyje
Tūris: 200 ml
Kaina*: 4,88 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima, Rimi, Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Papildytas gryna hialurono rūgštimi, natūralia drėkinamąja medžiaga, gebančia išlaikyti 1000 kartų daugiau vandens negu sveria pati. Gelyje yra miceliu, kurios vienu ypu sugauna ir pašalina makiažo bei nešvarumų daleles, tad odos nereikia trinti. Hipoalerginis. Tinka veido ir akių odai.
Rezultatas: nepriekaištingai švari veido ir akių srities oda. Jautri oda atgaivinama ir sudrėkinama, apsaugoma nuo tempimo, juntamas didesnis komfortas.
Naudojimas: užtepkite vatos diskeliu. Nereikia nuskalauti.


Mixa priemonių pakuotės visuomet labai paprastos - šiuo atveju mėlynos spalvos buteliukas su pompa. Savaime suprantama, kai produktai skirti jautriai odai, gamintojas orientuojasi į paprastumą ir neapkrautą dizainą. Pompa funkcionuoja iš tiesų gerai, vežiausi buteliuką ir į keliones, tad galiu pasidžiaugti, kad saugiai užsifiksuoja pasukus pompą į dešinę ir ji nebepasispaudžia, neprateka, tad nesugadins kelioninės kosmetinės. Šiaip visas buteliuko dizainas ir formos labai primena Mixa micelinius vandenis (vieną jau bandžiau ČIA), tad nieko inovatyvaus nerasime ir šitoje pakuotėje. Saugi, paprasta, funkcionali.

Kvapas. Keistokas, lyg ir gaivus, lyg ir kiek prislopintas. Nepasakyčiau, kad labai stiprus ar išreikštas, labiau asocijuojasi su gaiva ir švara.

Konsistencija. Skaidri priemonė gelinė, nelipni, neturi visiškai jokio riebumo.


Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Benzoic Acid, BHT, Caprylyl Glycol, Carbomer, Poloxamer 184, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Rosa Gallica Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Sorbitol, Parfum.

Be parabenų, be alkoholio.


Poveikis. Man šita priemonė tapo kažkuo nerealiu! Išspaudi ant vatos diskelio ir makiažas lengvai nusivalo, kaip niekur nieko. Net ir blakstienų tušas nusivalo gana lengvai ir maloniai - negriaužia akių, kaip kad dauguma panašios kainos kategorijos micelinių vandenų. 

Gamintojas sako, kad micelinis gelis neturėtų būti nuplaunamas, tačiau aš jį visuomet nuskalauju, nemanau, kad micelės turi likti ant veido odos, kartu su likusiais nešvarumais, tai mano asmeninė nuomonė.

Micelinis gelis gerai gaivina veido odą ir suteikia jai malonų komforto jausmą. Didelio drėkinamojo efekto aš nepajutau, bet galbūt dėl to, kad gelį plaunu lauk. Šiaip labai labai geras produktas, man patinka jį naudoti, patinka efektas, patinka nedidelė kaina, patinka valomasis poveikis ir malonus odos komforto jausmas. Nesugalvoju nė vieno rimtesnio trūkumo šiam produktui! Gėris!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai