#48/2018 Grožio šiukšlynėlis. Liepos mėnesį baigiau...

Labas naujam mėnesiui! Paskutiniam vasaros mėnesiui... Man ši vasara iš tiesų ypatinga, o liepą manęs praktiškai nebuvo namie, tačiau tai nereiškia, kad mano grožio šiukšlynėlis tuščias. Toli gražu... Nors ne kupinas iki viršaus, bet priemonių jame ne tiek jau mažai, tad metas paskutinei nuomonei apie jau daugumą matytų, aptartų produktų.

"Nėra tokio, kuris išmintingas absolučiai visada."
Plinijus Jaunesnysis



Kūnui

Visai neblogas losjonas, kai norisi lengvo įdegio efekto, bet žaisti su dirbtiniu įdegiu visai nesinori. Liepos pradžioje sutepiau likučius, nuo pavasario jų buvo visai nedaug likę nuo pavasario, tad pakakp vienam kartui.
Pakartočiau, nors Dove Summer Revived patiko labiau ir neturėjo šiek tiek erzinančių, spindinčių dalelių.

Puikus, tiesiog idealus dalykas kūno prausimui atostogų metu, kai neturi po ranka visų patogumų. Baigėsi Platelių atostogų metu. Mane žavi putos vasaros metu: purški, tepi ir nuskalauji, nereikia nė papildomos kempinės, kurią per atostogas tikrai nepatogu vežiotis.
Kartočiau.

3. SAMBA SUN Turbo Activator įdegį skatinanti priemonė su kakavos sviestu, vitaminu E ir alantoinu, 150 ml
Nerealus produktas iki paskutinio lašo: jo dėka aš esu ruda, lengvai šokoladinė - tokia, kokia nebuvau jau keletą metų! Iš tiesų jaučiuosi gražiai įdegusi ir pakankamai sparčiai, svarbiausia buvo nepamiršti priemone pasitepti pakakankamai dažai ir kartu saugoti odą su kita priemone nuo saulės. Sakyčiau tik kad baigėsi gana greitai.
Mielai kartosiu ateinančias vasaras.

4. BODY RESORT vonios perlai "Exotical Guava", 15 vnt.
Keista, tačiau ir šios vasaros vakarais mėgaudavausi voniomis, tik ne tokiomis šiltomis, kaip kitais sezonais. Subaigiau ir šiuos perlus, tačiau mano asmeniškumai neleidžia man jais itin žavėtis. Iš ties aliejinis produktas labai gerai atmirko odos nešvarumus, kurių net nepastebime, tačiau visa vonia apsitraukia riebalu, kaip beje ir kūno odą. Norisi kuo greičiau viską nusigramdyti šveitikliu... Žodžiu, nesu sužavėta...
Manau, kad nekartočiau.

Plaukams I: dažymui


Visi šie keturi produktai skirti plaukų dažymui ir tonavimui. tonavimui priemonių visuomet turiu porai mėnesių, o va dažymui baigėsi ir kremas. Teks įsigyti naujų priemonių. Daug pasakoti ir išsiplėsti nesinori (apie viską įraše, paspaudus ant nuorodos), tačiau tai geriausiai mano plaukams tinkančios priemonės, kurių keisti nesinori.
Žinoma, be abejonės kartosiu tol, kol dažysiu plaukus šviesiai.

Plaukams II

Buvo likę vos vienam kartui, tad nenorėdama užkrauti vonios spintelės, nusprendžiau subaigti, nors šiuo metu problemų su galvos odos užsikimšimu ar plaukų apsivėlimu neturiu. Tiesą sakant mane šita priemonė erzino: naudoti ją buvo sunku, smirdėjo stipriai ir nepasakyčiau, kad efektas buvo stebuklingas. Aš išsivaliau galvos odą per 8 kartus, o mano vyrui galvos problema vis didėjo ir problema tapo vis opesnė. Nors tai nėra tragiška priemonė, bet va plaukų slinkimo nestabdo, augimo tikrai neskatina. Nežinau, dalinai veikia, bet kažkodėl gailiuosi ją pirkusi.
Nekartosiu, manau yra pigesnių ir mažiau diskomfortą keliančių priemonių.

10. CIEN "Tropical Summer" limituoto leidimo purškiama priemonė, apsauganti plaukus nuo saulės spindulių poveikio, 150 ml
Nežinau, ką turėčiau manyti apie šią priemonę... aš ją naudojau praeitą vasarą ir subaigiau šią, tačiau dėl apsaugos plaukams, sunku ką pasakyti. Iš tiesų priemonė švelnina plaukus, bet kadangi sudėtyje gąsdinantis kiekis alkoholio, o gerųjų ingredientų mažai, bijojau, kad ilgalaikėje perspektyvoje itin sausins plaukus. Būtent dėl to priemonę stengiausi riboti ir nenaudoti nuolat. Manyčiau, kad šiokią tokią apsaugą nuo saulės tikrai turi, mat po deginimosi jie neatrodo siaubingai nualinti. Visgi, antrą kartą tokio neaiškaus produkto nesirinkčiau - manau būtų galima rasti geresnių alternatyvų, su kuriomis iš tiesų jausčiausi saugiai.
Nekartočiau.

Veidui

Labai patiko ir sukėlė smalsumą dėl kitos kompanijos produkcijos. Kai tempė odą, norėjosi kažko stipresnio, gaivinančio ir maitinančio, ši kaukė pilnai patenkino mano odos poreikius ir visus lūkesčius.
Mielai kartosiu.

12. VEET Face "Natural Inspirations" vaško depiliavimo juostelės jautriai veido odai su natūraliu taukmedžių sviestu, 12 vnt.+2 vnt.
Nesu iš tų plaukuotųjų, kurioms kūno ir veido plaukelius reiktų šalinti kas kelias dienas. Apskritai, su savo veido plaukeliais galiu laisvai susigyventi ir jų nešalinti. Bet kartais norisi juos nudepiliuoti prie kokio ryškesnio makiažo. Veido plaukelius bandžiau depiliuoti tiek šildomu vašku, tiek šiomis juostelėmis. Ir nors pastarasis variantas skausmingesnis, bet man labiau patinka, oda sudirgsta mažiau ir rezultatai man patinka labiau (kūnui priešingai). Nors ir labai skausmingos, tačiau efektu esu patenkinta.
Manau kartosiu. 

Kojoms, rankoms, burnos higienai

13. SALLY HANSEN "Airbrush Legs" purškiamos pėdkelnės su lengvu spindesiu ir vitaminu K, šviesiai odai, 75 g
Tobulas reikalas, kai norisi tobulai dailių kojų, be pėdkelnių. Šiek tiek pamaskuoja mėlynes ir kojų kraujagysles, suteikia natūraliai rusvą atspalvį, galbūt kiek per gelsvą, jei neturite nė trupučio įdegio, tačiau... atrodo tobulai ir pasidengia lengvai ir laiko gerai, iki tol, kol nenuplaunate su vandeniu ir prausikliu. Man labai patiko, iki paskutinio lašelio.
Mielai kartočiau ir ateinančiu šiltuoju sezonu.

14. ALDO VANDINI rankų balzamas su tamarindu ir imbieru, 20 ml
Labai fainas balzamas - rankų kremas, kurį ketinau apgyvendinti rankinėje, tačiau nugulė ant naktinio staliuko ir gana greit baigėsi. neapsunkina rankų, gerai padrėkina odą ir labai labai skaniai kvepia. Apskritai Aldo Vandini man patinka, norėčiau greitu laiku išbandyti daugiau kūno priežiūros priemonių.
Čia jau kartojamas produktas, kartosiu ir ateityje.

15. COLGATE "Whitening" balinanti dantų pasta, 100 ml
Paprasta, tačiau gera dantų pasta. Neturiu jokių priekaištų šiai pastai, ir pabalina neblogai. Normali pasta, galbūt ne tokia jau įdomi, tačiau veiksminga.
Kartočiau.

16. WATSONS nagų šepetėlis
Labai kokybiškas šepetėlis, ilgai aš jų naudojau ir neturėčiau jokių priekaištų. Veikia, kaip priklauso.
Pakuotėje buvo du, tai dabar naudoju antrą.

Vitaminai ir papildai

17. - 18. OPTISANA Vitamin C šnypščiosios citrinų skonio tabletės, 2 x 20 vnt.
Nesižaviu vitaminais, kuriuos reikia tirpinti vandenyje ir kurie turi burbuliukų bei ilgą neaiškų ingredientų sąrašą. Pagaliau pabaigiau visus šiuos papildus, kurių vyras prisipirko iš Lidl. Kažkiek naudos tikriausiai duoda, bet esu linkusi manyti, jog yra ir sveikesnių vitamino C alternatyvų.
Jei įdomu: Vitaminas C 180 mg tabletėje (225% RMV).
Nežinau, ar kartočiau. Dabar tikrai ne.

Grožio smulkmenos

19.  BELLA Wiping & Cleaning dvigubi vatos diskeliai, 120 vnt
Šitie mano mylimiausi ir juos vis perku, jei tik randu/ nuvažiuoju iki didesnės parduotuvės. Nesivelia, nesiburbuliuoja, neplyšta.

20. COTTON SOUND vats rutuliukai, 40 vnt.
Visiškai nepatiko... Nusivalyti su jais kažką labai sunku, net tepant toniką jie palieka medvilnės plaušelius ant veido odos, o apie makiažo valymą ar nagų lako šalinimą aš net nekalbu... Nepatiko...

21. CAROLI Maxi Pads dideli vatos diskeliai, 40 vnt.
Vieninteliai dideli diskeliai, kuriuos randu miesto parduotuvėse. Šiaip daug smagesni Cleanic kompanijos, bet jų jau senokai niekur neberandu...

22. LA FONTE kosmetiniai krapštukai, 200 vnt.
Nelabai geros kokybės, naudoti galima, bet plastikiniai pagaliukai per silpni. Apskritai, pradedu galvoti, kad reikia alternatyvos krapštykams - plastikas žiauriai teršia aplinką...

Dekoratyvinė kosmetika

23. CATRICE "Travelight Story" cool & matt stick - praimeris (makiažo gruntas). "C01 Transparent", 4 g
Patiko pakuotė, patiko silpnas vėsinamasis efektas, todėl naudojai jį vasaros metu ir tomis dienomis, kai reikėjo makiažo (ant jo pagrindas gražiau  dengiasi) ir tada, kai visiškai nieko nesinorėjo ant veido, tik atgaivinti ir atvėsinti odą. Deja, bet esu linkusi manyti, kad tai ne mano tipo priemonė, ji nelabai tinka sausai veido odai, kaip dekoratyvinės kosmetikos atstovas nesužavėjo.
Nekartočiau.

24. DOUGLAS Exception' eyes 5-in-1 Volumising - blakstienų tušas: riečia, atskiria, ilgina, storina, intensyviai ryškina (atspalvis "Exception Black"), 9 g
Šitas tušas labai fainas, kai norisi didesnės apimties ir stulbinančio tankinamojo efekto. Gražiai atskiria kiekvieną blakstieną ir ją paryškina, netgi šiek tiek atskiria. Galbūt mano skoniui galėtų labiau ilginti, bet iš esmės fainas tušas.
Kartočiau.

25. INGRID Cosmetics "Precise Modeling" Ultimate Look - modeliuojantis blakstienų tušas, 12 ml
Nebaigiau ir nebenoriu šito tušo daugiau naudoti. Efektas visai natūralus, gal ir nieko, tačiau šepetėlis kažkoks tragiškas, brėžiantis akis, nemalonus. Vien dėl to tušas nugulė stalčiuje ir aš jį sudžiovinau. Nepatiko visiškai.
Nekartočiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai