Aksominės rankos: ALDO VANDINI rankų balzamas su tamarindu ir imbieru

"Matyti visas aplink sėdinčias moteris: jaunystę veiduose, sukurtą veido patempimų ir senatvę jų rankose" 
J.P. Donleavy, Ponia, kuriai patiko valyti tualetus: kronika iš vienos keisčiausių istorijų, kada nors apkalbėtų New York'e

Moters rankos yra geriausias jos amžiaus rodiklis. Turint pinigų galima atlikti riebalų nusiurbimą lieknam kūnui. Galima patempti veido odą, pakelti antakius, paputlinti lūpas, pasidailinti visą kūną silikonu, botulinu ar botoksu. Tačiau aš dar nežinau nė vienos plastinės priemonės susigrąžinti lygią ir jaunatvišką rankų odą. Vienintelis man žinomas būdas yra nuolat rūpintis rankų odą - esant reikalui šveisti ir nuolat drėkinti.


Produktas: ALDO VANDINI "Sensual" rankų balzamas su tamarindu ir imbieru
Paskirtis: drėkinti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: kvapas 
Kaina*: 4,99 Lt už 20 ml (1,45 €)
Kur galima įsigyti: Eurokos tinklo parduotuvėse
Įvertinimas: 10 / 10

Ką žada gamintojas: Prabangus gydymas jūsų rankoms. Aktyvių medžiagų kompleksas, kuriame yra tamarindo ir imbiero ekstraktų, intensyviai drėkina rankas ir efektyviai apsaugo jas nuo drėgmės praradimo. Egzotiškų prieskonių kvapas nukelia jus į paslaptingą Indijos pasaulį. Rezultatas: rankos ilgam išlieka minkštos ir švelnios.

Balta 20 ml kremo pakuotė papuošta rytietiškais raštais. Daili, skoninga ir mintimis nukelianti toli toli į egzotiškus kraštus. Iš ties visos Aldo Vandini gaminių pakuotės labai skoningai papuoštos.

Kremo konsistencija kiek skystesnė nei įprasto kremo, tačiau būtent todėl produktas labai lengvai susigeria į rankų odą.


„Sensual“ serijos produktai pasižymi išskirtiniu kvapu, išgautu derinant įvairius aukščiausios kokybės prieskonius, gėles, medieną, pabrėžiančius indiškąjį šios serijos charakterį. Viršutinė šių produktų aromato nata yra aitrių prieskonių - imbiero, vidurinė – taip pat prieskonių kartu su gėlių aromatu - kardamono ir tamarindas, o žemutinė nata yra medienos aromatas.

Būtent produkto kvapas - švarus, gaivus su prieskonių poskoniu, man pats šauniausias aspektas šiame gaminyje. Kvapas suteikia papildomo žvalumo pojūčio ir toks malonus, kad galėčiau uostyti ir uostyti rankas ištisą dieną 😄

Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CYCLOPENTASILOXANE, ETHYLHEXYL STEARATE, GLYCERYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL DISTEARATE, PHENOXYETHANOL, PANTHENOL, CITRIC ACID, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, BENZYL ALCOHOL, PARFUM, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ALLANTOIN, TAMARINDUS INDICA EXTRACT, ALCOHOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, COUMARIN, LIMONENE, ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT, ALPHA – ISOMETHYL IONONE, ALCOHOL DENAT, DISODIUM PHOSPHATE.

Poveikis. Tik pasitepus rankas, jos iš karto tampa aksominio švelnumo ir lygumo. Balzamas praktiškai iš karto atstato drėgmės balansą, giliai drėkina, atgaivina ir maitina.

Balzamas iš ties vertas dėmesio - puiki kvapo ir poveikio kombinacija. Iš kitos pusės, produkto kaina kiek aukštoka - 4,99 Lt už 20 ml daugoka. Vadinasi 100 ml gaminio kainuoja 24,95 Lt, todėl daug pigiau pirkti pilno gaminio pakuotę, kuri kainuoja kiek daugiau nei 10 Lt. Iš esmės vis tiek brangoka - galima įsigyti daug gamintojų pigesnių ir neprastos kokybės rankų kremų. Tačiau dažniausiai tik vienas iš dviejų aspektų: kvapas arba poveikis būna labai geras. O šiame balzame, viskas super 😊

O koks jūsų mėgstamiausias rankų kremas ar balzamas?




Ačiū, kad skaitote,
Jūsų Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

Rašyti komentarą