SALLY HANSEN "Airbrush Legs" purškiamos pėdkelnės su lengvu spindesiu ir vitaminu K, šviesiai odai

Apie šitą dalyką norėjau parašyti labai labai senai, tačiau vis galvojau, kad gal nelabai įdomus toks produktas - nei čia labai kosmetika, nei čia labai grožis - pamanyk, purškiamos pėdkelnės. Realiai, net nežinau, kokią etiketę/ žymą uždėti šitam produktui? Nors ir suteikia pėdkelnių efektą, bet gi ne pėdkelnės? Nors ir parudina odą, bet nėra savaiminio įdegio priemonė. Kaip ir kojų ir pėdų, bet ne kremas, kaip ir suteikiantis atspalvį, tačiau ne tik. 

Tačiau čia tikriausiai buvo vieninteliai sunkumai, susiję su šituo produktu. O efektas? Poveikis? Rezultatas? Naudojimas? Kviečiu paskaityti ir pasižiūrėti.

"Žodžiais tikėkite tik tada, kai juos atitinka darbai."
Napoleonas Bonapartas I



Produktas: SALLY HANSEN "Airbrush Legs" purškiamos pėdkelnės su lengvu spindesiu ir vitaminu K, šviesiai odai
Gamintojas: "Sally Hansen". Pagaminta Didžioji Britanija
Paskirtis: suteikti kojoms pėdkelnių efektą, pagražinti kojų odą, maskuoti netobulumus
Tinkamas tipas: šviesiai odai
Labiausiai patiko: tobulai gražus efektas
Labiausiai nepatiko: hmm, gal sudėtis?
Tūris: 75 g
Kaina*: 8,49 EUR
Kur galima įsigyti: pirkau per grupinis.kt, tačiau galima įsigyti pigu.lt, save24
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Šilko švelnumo, optiškai lieknesnės kojos nuo šlaunų iki pirštų galiukų. 
Naudojimas: gerai supurtykite. Purkškite į ranką ir tuomet paskirstykite ant kojų. Kruopščiai išsklaidykite. Palaukite 60 s, kol pilnai išdžius. Po to galite apsirengti. Lengvai nusiplauna su muilu, vandeniu ir plaušine. 


Kadangi čia turime purškiamas pėdkelnes, tai savaime suprantama, jog jų pakuotė yra purškiamas flakonėlis, primenantis purškiamus dezodorantus, sausus plaukų šampūnus ar kitas purškiamas priemones. Flakonėlis rudos spalvos, su užrašais ir moteriškų kojų paveikslėliu. Dozuojamas su tradiciniu, baltu purkštuku. Metalo imitacijos dangtelis apsaugo puršklį, tačiau jis mane pasiekė suskilęs, todėl tikrai nieko nieko neapsaugo. 

Kvapas. Kažkodėl man labai primena makiažo pagrindams būdingą kvapą.

Konsistencija. Purškiamas produktas yra kūno spalvos, skystas.


Sudėtis: Isobutane, Cyclopentasiloxane, Aqua, Talc, C12-15 Alkyl Benzoate, Dipropylene Glycol, PEG/ PPG-18/18 Dimethicone, Polyglyceryl-4 Oleate, Synthetic Wax, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Silica Silylate, Panthenol, Alumina, Polyhydroxystearic Acid, Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, PEG-8 Propylene Glycol Cocoate, Propylparaben, Diazolidinyl Urea, Silica, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Salvia Officinalis, Propylene Carbonate, Centella Asiatica, Rosmarinus Officinalis, Echinacea Angustifolia, Phytonadione, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Mentha Piperita, Cymbopogan Schoenanthus, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Limonene, Citral.
May Contain: CI 7789, CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499.


Poveikis. Aš jums sakau - tobulas produktas, tobulas! Pirmiausia, jis labai lengvai padengiamas: pasipurškiu į ranką ir tolygiai paskirstau ant odos. Tiesą sakant, man nereikia labai didelių pastangų jį paskirstyti, tiesiog tolygiai pasidengia be didelio vargo.

Ir... o tu Dieve, kaip tobulai atrodo kojos (žr. nuotrauką žemiau, kur viena koja su priemone, kita - be)! Mano atspalvis pats šviesiausias ir suteikia daugiau sveiko rausvumo, negu rudumo, suteikia labai labai natūralią spalvą - atrodo, jog mano kojos realiai tokios tobulos ir jokių priemonių aš tikrai nenaudojau. Be to, ji pamaskuoja odos trūkumus - tobulai neužmaskuoja, mat vis dar vos vos matosi mano kraujagyslės, bet ženkliai mažiau, lygiai tas pats ir su mėlynėmis (pastarosios pas mane atsiranda kiek stipriau paspaudus odą - todėl ištisus metus kojos mėlynos). Na, tiesiog tobulai!


Ar atrodo kojos, kaip su pėdkelnėmis? Kai taip gerai pamaskuoja, galima tikėti, kad gal. Tačiau... Viskas atrodo taip natūraliai, lyg turėčiau tobulas kojas - o su tokiomis, net pėdkelnių nereikia. Ir jei lyginant su Venus - tai net liežuvis neapsiverčia lyginti - kaip diena ir naktis. Šitos man patinka nerealiai ir kokybė labai gera. 

Tereikia palaukti minutę ir jau gali rengtis, o ir laiko iki pat tol, kol nepalįsite po dušu ar specialiai nenuplausite - žinokit tikrai verta. Gal nebe šitai vasarai, tačiau siūlau ir labai rekomenduoju išmėginti, ypatingai, jei vasaros metu nemėgstate prakaituoti ir vilktis pėdkelnių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai