2017/2018 rudens - žiemos tendencijos: populiariausi raštai

Man regis, jog populiariausi rudens - žiemos raštai yra paskutinė tendencijų dalis. Jau pasižiūrėjome į makiažą, aksesuarus, aprangą, batus ir spalvas. Galbūt vėliau patikslinsiu ir  surinksiu platesnį įrašą apie pavyzdžiui, rankines? Tačiau šiek tiek apie jas kalbėjome prie aksesuarų, todėl nežinau, ar beverta tokį įrašą daryti? Kol kas neplanuoju, tačiau kas ten žino, galbūt sugalvosiu 😉 Na, o kol kas, kviečiu pasižiūrėti raštus, kurie bus madingi.

Paveiksliukas iš ČIA

Raštai tikriausiai aktualiausi kalbant apie aprangą. Truputis ryškių raštų ar detalių paryškina kiekvieną, net ir nuobodžiausią kasdienį derinį. Tačiau raštai gali būti įkvėpimas manikiūrui, o gal ir makiažui? Jau nekalbu apie aksesuarus: raštuota rankinė, šalis ar avalynė... Įkvėpimui - rudens bei žiemos populiariausieji.

1. Gėlių raštai
Gucci

2. Azijietiški gėlių raštai
Gucci

3. Sofos gėlių raštai
Delpozo

4. Antklodžių raštai
Mulberry

5. Gamtos raštai
Mary Katrantzou

6. Peizažų motyvai
Mary Katrantzou

7. Raštai, pasakojantys istoriją
Raul Mishra

8. Įvairių raštų derinys viename
Erdem

9. Taškeliai
Loewe

10. Nedidelių kvadratėlių raštas (check)
Chloe

11. Pledų, puoštų kvadratėliais raštas (plaid)
Jenny Packham

12. Neutralūs kvadratėliai (plaids)
Calvin Klein

13. Raštas iš deimanto formos dalių, skirtas kojinių ar megztinių pagrindui (argyle)
Pringle of Scotland

14. Abstraktūs raštai
Dries Van Noten

15. Skarelių ir šalių raštai
Gucci

16. Leopardo kailio raštai
Etro

17. Vaivorykštiniai arba pride raštai
Ashish

18. Grafinių elementų raštai
Ashish

19. Laukinių vakarų motyvai
House Of Holland

20. Amerikietiški raštai
Gucci

21. Rusiškų motyvų ir raštų
Gucci

Šaltiniai: Fashionisers
Kas svarbiausia 2017/18 raštų tendencijose?
Pakankamai svarbu tiek tendencijose, tiek raštų prasme, įvairiausių kultūrų raštai: amerikietiški motyvai, rusiški akcentai, azijietiškos gėlės, vesterno detalės... Ne mažiau aktualūs ir niekad nesenstantys kvadratėliai, angliškai vadinami check ir plaid, kuriuos aš visuomet maišau tarpusavyje ir tik pažvelgusi į raštą, retai atsimenu, kuris yra kuris. Dažniau pataikau, negu iš tiesų atsimenu - juk kvadratėliai yra kvadratėliai, o jau juostelių stambumas bei kiekis priklauso nuo mūsų norų ir pomėgių. 

Gėlių raštai niekuomet nesensta, tik šaltuoju metų laiku jie tampa mažiau populiarūs, tačiau vėlgi, priklausomai nuo sezono, mat šiemet jie pakankamai svarbūs ir aktualūs tarp visų tendencijų. Tačiau man gražiausi ir akį užburiantys raštai, pasakojantys visą istoriją, primenantys paveikslą, nei pasikoartojančių motyvų jūrą - tikras menas ant mūsų drabužių. 

O kurie raštai tau patinka labiausiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Esu klasikinių raštų megėja, ypač avalynėje, drabužį galima pasirinkti margesnį, bet batai mano manymu turėtų būti ,,kuklesni", labai žavėjo pernai dominavęs aksomas, papuošimai su akmenukais ar kailiuku, liksiu prie jų ir šiemet ir jau užsakiau Guesso batukus iš
    https://www.otto.lt/, va tokius https://www.otto.lt/preke/avalyne/moteriska-avalyne/batai-gottee-i-aksomas/7747360699, paprasti, net elegantiški. Pirkti batus internetu visada yra didelė rizika, bet tai vis geriau nei pusę dienos praleisti prekybos centre, kur net kvėluot nėra kuo nuo to sauso oro

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą