2017 vasaros mėgstamiausi/ Summer favourites

Vasara... kur taip greitai pralėkė mūsų vasara? Pats nerūpestingiausias metų laikas, kai galima šiek tik atlaidžiau žiūrėti į veido odos priežiūrą, leisti saulei nubučiuoti odą, o plaukams - laisvai mirkti ežero, upės ar jūros vandenyje... Mėgautis vandens procedūromis ir ilgai ilgai mirkyti nagus maudantis... Jau netrukus mus užklups vėsesnis ruduo, ir tradiciškai dauguma susirūpins plaukų, odos, nagų ir išsausėjusios odos būkle, ieškos kaip ją pagerinti... O kol kas, aš noriu pakviesti pasižiūrėti į mano vasaros mėgstamiausius ir šį kartą galvoju dėti ne tik kosmetiką - šiek tiek naujovių ir lengvesnė įrašo forma. Būtinai lauksiu jūsų nuomonių. 😉


Kūno priežiūros priemonės


Apie šituos putų pavidalo kūno prausiklius iš Cien limituoto leidimo kolekcijos jau pasakojau ne kartą. Jas dar užvakar mačiau Lidl parduotuvėse, todėl kaip suprantu, kol kas galima įsigyti. Nėra nieko paprasčiau ir greičiau, kaip nusiprausti tokiomis putomis - labai labai patiko.


Tiesiog tobulas vasarai - lengvutis, greit įsigeriantis Balea purškiamas losjonas, aišku, su purškimo funkcija ne kažką, tačiau superinis. Jei bus vokiškuose prekėse, būtinai įsigysiu ir kitai vasarai.

Priemonės plaukams


Jeigu kitais sezonais plaukus mėgstu labiau maitinti, tai vasarą pakanka drėkinimo ir glotninimo. Mėgstamiausia plaukams buvo EO LAB atkuriamoji kaukė - nevisai atkūrė tuos mano plaukučius, bet drėkino ir suvaldė pūstis linkusius plaukus.


Na, o kai niekas nebesuvaldo mano plaukučių, į pagalbą kviečiuosi nuostabų Salerm Vital plaukus suvaldantį skystį. Rezultatus rodžiau, papasakojau ir atidžiai tyrinėjau sudėtį. Tačiau likau visiškai apšalusi nuo puikaus rezultato - visiškai suglotnina visus pašiušėlius ir pasipūtusius galiukus. Tobulas dekoratyvinės priemonės plaukams variantas.

Priemonės veido odai


Vienareikšmiškai ryškiausia mano veido priežiūros žvaigždė buvo ir ačiū Dievui, vis dar yra Mary Kay valomoji anglies kaukė. Anksčiau tekdavo rinktis tarp 'švelnu ir efektyvu' arba bandyti ieškoti tarpinių variantų, tačiau dabar nebereikia - ir švelnus ir intensyvus valymas.


Patogiam ir greitam makiažo nuvalymui vasarą sakome didžiausią, negu bet kada, taip. Tai čia mano mylimiausias buvo Douglas putų pavidalo veido prausiklis. Tobulai lengvai nuvalo makiažą. Vis dar mėgaujuosi likučiais.


Kas jau kas, o šitas mažytis Annayake paakių kremas yra tikras stebuklas mano paakių odai. Tiesą sakant ji atrodo kaip niekad gerai ir raukšlelės atrodo lygesnės, nebe tokios gilios, ir juodi paakiai mažesni. Tiek kad brangokas sakyčiau, kol kas paakių kremui tiek leisti negaliu, tačiau rekomenduočiau, jei jūsų kišenė leidžia.

Dekoratyvinė kosmetika


Visą vasarą mėgavausi Nyx Ultimate Brights akių šešėlių palete, jinai nuostabi. Spalvų įvairovė leidžia susikurti trokštamą makiažą, paryškinti kasdienį ir suteikti jai spalvingos kibirkštėlės. Jei galvojate, kad čia tik vasarai tokios, tai nepamirškite šaltojo sezono populiariausios, vaivorykštinių akių makiažo tendencijos... Nežinau geresnės spalvotos akių šešėlių paletės.


Nors šią vasarą išbandžiau labai daug spalvotų lūpų priemonių, bet kokybe niekas neaplenkė Milani Amore skystų lūpų dažų: aš su jais jaučiuosi graži ir laisva, kai nereikia vis tikrinti lūpų. Vasarą patogumas ir greitis kosmetikoje vieni svarbiausių aspektų. Rekomenduoju!


Nors akių kontūro pieštukų ir visokių ten plunksnelių iki šiol nelabai mėgau, tačiau tiesiog įsimylėjau šituos du iš Catrice "Travelight Story" pieštukus. Idealiai išlaiko, net tuomet, kai labai karšta, o ir plunksnelė patogi pradedantiesiems (bent jau man) ir spalvos nepaprastai gražios ir vasariškos. 


O kai nesinorėdavo jokių dažų lūpoms, visuomet jas dengdavau Catrice Beautifying smoother lūpų balzamu su atspalviu. Aš jau kažkur minėjau, kad tapusi mama iti pamėgau tokio tipo produktus su spalva - atrodo nesidažai, nes gi laiko nėra, bet tokiais pasitepusi vistiek jautiesi bent jau minimaliai pasitempusi.


Ta pati Catrice Travelight Story kolekcija ir dar vienas puikus produktas - skaistalai ir bronzatas. ir ryškūs ir intensyvūs ir lengvai sklaidosi ir tobulai atrodo makiaže. Neišsigąskit tos ryškios spalvos, ant skruostų, - galima išgauti ir labai natūralų atspalvį.


Purškiamas Sally Hansen pėdkelnes rekomenduoju iš visos širdies. Jau koks geras rezultatas ir greitas efektas - tobula, kai norisi nuogų kojų prie suknelės ar sijono, bet reikia gražesnės jų išvaizdos. Atrodo beveik kaip pėdkelnės.

Vasaros nagų lakas


Iš šito miniatiūrinio Miss Senene nagų lako aš beveik nieko nesitikėjau, bet rezultatu ir išlikimu buvau labai maloniai nustebinta. Kažkokia labai jau rožinė šita mano vasara...

Vasaros aromatas


Neįsivaizduoju nė vienos vasaros be Avon "Summer White" aromato - lengvutis, tyras ir nepaprastai skanus, nunešantis į daugybę skirtingų vasaros atsiminimų. Deja, vasara baiginėjasi ir buteliuką teks padėti sekančiai vasarai. Metas pasižiūrėti rudens kvapų asortimentą.

Vasaros papuošalas


Aš visuomet vargstu su savo metalo alergija, todėl jei jau atrandu tinkamus auskarus, įsikimbu ir lengvai nepaleidžiu. Šitie Geometrix buvo mano šios vasaros topas!

Mėgstamiausias vasaros įvykis


Plaukimas baidarėmis - tokio atpalaiduojančio savaitgalio jau senai neturėjau. Tiesą sakant, tai buvo vienintelis ramus savaitgalis per keletą pastarųjų metų, todėl nepaprastai džiaugiuosi galėdama juo pasimėgauti, turėdama galimybę susitikti su giminaičiais, ir išgerti taurę vyno prie laužo. Neskaitėte? Bandžiau aprašyti ir papasakoti, plačiau rasite įraše ČIA.

Smagiausias blogeriškas nutikimas


Vienaragių puota! O jei rimčiau - SwapBox su Salomėja iš VeniVidi. Nu jau toks nerealiai smagus mūsų swapas gavosi - man kaip ir pirmasis, o pirmi kartai visuomet labai svarbūs! Nepaprastai džiaugiuosi, ne tik savo gautomis dovanėlėmis, o ir Salomėjos padžiūgavimais. Nori paskaityti, ką išsiunčiau aš, ir kaip reagavo Salomėja? Skaityk ČIA.

Vasaros knyga

Deja, nuotraukos nepadariau, bet ar sunku atspėti, kad laiko savo knygoms visai neturiu, o visuomet buvau knygų žiurkė. Per mėnesį sugriaužtos 10 knygų man prilygdavo neskaitymui iš viso, o geriausiais laikais sugriauždavau po knygą kasdien. Turėdama mažą berniuką namuose, galiu tik pasakyti, kad šiuo metu jau milijoninį kartą skaitau "Kakės Makės telefonas" ir "Šuniukas Amsiukas" - tai kaip ir mėgstamiausios mėnesio knygos - moku mintinai. 😆

Vasaros daina


Perklausiau jau milijoną kartų, abu su vaiku nuolat šokam, man jau baigia atsibosti, tačiau nepaisant visko Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee yra mėgstamiausia vasaros daina. Nepaisant teksto ir konteksto, rimtas verčia pasiūbuoti klubais. 🙌

Malonios vasariškos smulkmenos


Biotinas plaukams! Aš tik realiai po 60-75 tablečių pradėjau matyti rezultatus. Plaukai nepaprastai greitai atauginėja - praėjo trys dienos po kirpyklos, o visa galva buvo pilna vizualiai labai aiškiai matomų ataugusių šaknų. O ir naujų plaukelių nepaprastai daug - tai jei reikia pastiprinti, paskatinti augimą ar atsiauginti plaukus - labai rekomenduoju Biotino kapsules.

Tokie buvo mano vasaros mėgstamiausi. Šiltieji mėnesiai netruko prabėgti ir nusinešti nerūpestingas dienas - netrukus rengsimės storiau, susirūpinsime mokslais ar studijomis, ieškosime būtų, kaip apsaugoti odą nuo šalčio ar atgaivinti vasaros karščių nualintus plaukus. O kas šią vasarą buvo jūsų mėgstamiausi? 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai