SAMPLE SIZE. WELEDA migdolų kreminis kūno prausiklis jautriai odai "Almond"

Ar neatsibodau su savo mėginukais? Tiesiog noriu sau ateičiau užrašyti kelias mintis, mat kelis kartus prieš susigundydama jau žiūrėjau savo mini atsiliepimus ir sprendžiau, ar man verta įsigyti pilną pakuotę ar ne. Tad tikiuosi, jog jums tokie trumpi įrašai irgi nors truputį naudingi ir leidžia bent minimaliai sužinoti apie jus dominantį produktą.
O šiam kartui - Weleda kreminio kūno prausiklio su midolais mėginėlis. Tikėjausi malonaus odai ir kokybiško produkto, mat Weledos, kaip kompanijos gaminiai man nepaprastai patinka. Kviečiu kelių sakinių nuomonei apie miniuką - mėginuką. 



Ką žada gamintojas: Raminamoji dušo priemonė, skirta kasdieniam naudojimui. Ypač tinka jautriai odai. Šis kreminis kūno prausiklis su migdolais buvo specialiai sukurtas lengvai sudirginamai odai. Švelnios bemuilės priemonės sudėtyje esančios augalinės kilmės paviršiaus aktyviosios medžiagos švelniai valo, o natūralus migdolų aliejus papildo lipidų sluoksnį - padeda sureguliuoti odos drėgmės balansą. Mėgaukitės raminamuoju dušu ir švelniai it šilkas oda. Tinka veganams, be glitimo, odai subalansuoto pH. Be sintetinių konservantų, kvapų, dažiklių  ir medžiagų, gautų iš mineralinių alyvų. Dermatologų patikrintas ir sertifikuotas "NeTrue".

Sudėtis: Water (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Alcohol, Glycerin, Coco-Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Citric Acid, Xanthan Gum, Sodium Cocoyl Glutamate, Fragrance (Parfum)*.
* iš natūralių eterinių aliejų


Pilno dydžio pakuotė. Paveiksliukas iš ČIA

Kiekis: mėginuko kiekis 5 ml. Pilnas gaminio kiekis 200 ml
Kaina: 10,29 EUR
Kur galima įsigyti: pigu.lt, Eurovaistinė, Biosala


Mano potyriai. Kūno prausiklis baltos spalvos, kreminės konsistencijos. Pienelio ar kūno losjono tirštumo, tekantis. Neintensyvai, maloniai kvepia migdolais. Man šito prausiklio putojimas silpnokas, toks lengvas - vidutinis.
Kūno odą prausia gerai, labai švelniai, tad labai pats ir jautrią odą turintiems. Man pasirodė malonus, švelnus ir geros kokybės prausiklis. Ir priemonės sudėtis tikrai gera. Patiko!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai