AVON "Summer White" tualetinis vanduo moterims

Kadangi labai labai stengiuosi kiekvieną mėnesį pristatyti jums bent po vieną aromatą iš turimų kvapų gausybės. Ir rugpjūčio aromatui norėjau jums pristatyti būtent šitą - Avon "Summer White" tualetinį vandenį, be kurio neįsivaizduoju nė vienos savo vasaros. Taip, tikrai nė vienos, tačiau naudoju tik saulėtoms dienoms, ir kažkodėl, tik pajūrio zonoje - man šitas aromatas niekad tinkamai neskambėjo nei Vilniuje, nei dar kažkuriame mieste, kuris yra toliau nuo jūros.

Ruošdama šitą įrašą, radau, jog kvapas neva sukurtas 2011 metais, bet aš žinau, kad šita data nėra tiksli, kadangi aš puikiai pamenu, jog 2006 metų vasara buvo pirmoji (arba antroji, nes 2006 tikrai naudojau labai daug, o ar anksčiau - kažkaip nepamenu) kai šitą tualetinį vandenį turėjau. Greičiau jo gimimo data 2001, tačiau tiksliai negaliu pasakyti. 

Man šitas aromatas įpatingas, ne tik savo kvapu, tačiau su juo susiję patys geriausi prisiminimai ir nuostabios, nerūpestingų, linksmų, laisvų ir savarankiškų varasos potyrių emocijos. Tad kviečiu pasižiūrėti, kas čia per kvapas ir kodėl jis man visuomet bus geriausiu vasaros tualetiniu vandeniu.

"Gyvenk taip, kad turėtum ką pasakoti."
G. Garsija Markesas


Produktas: AVON "Summer White" tualetinis vanduo moterims (EDT) 
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Kaina*: 11,80 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultančių arba internetu - www.avon.lt
Leidimo metai: 2011 metai (manau, kad greičiau 2001 metai, mat puikiai pamenu, jog 2006 metų vasarą šitą aromatą naudojau ištisai)
Kvapo kategorija: gėlių - muskuso

Gamintojo aprašymas: Tyras ir paprastas aromatas. Mirguliuojantys gėlių akordai ir linksmos baltojo muskuso užuominos geriausiai perteiks saulėtos vasaros dienos atmosferą.

Nuotrauka iš ČIA

Viršutinė nata: greipfruktas, frezija, aldehidai
Širdies nata: apelsinai, orchidėjos, pakalnutės, jazminai
Apatinė nata: muskusas, sandalmedis

Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Citral, Hydroxycitronellal, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene


Pakuotė. Aromato buteliukas aukštos, siauros formos, pagamintas iš matinio stiklo su skaidriu langeliu ant kurio randame priemonės pavadinimą. Buteliukas užkimštas melsvos spalvos dangteliu, po kuriuo tradicinės formos purkštukas priemonei dozuoti. Paprastai man nepatinka aukštos, daug vietos užimančios pakuotės, tačiau šita man patinka - ją patogu laikyti rankose ir labai patogu įsimesti į rankinę. Bent jau anksčiau, ne vienus metus kažkelintą šio aromato buteliuką nuolat tampydavausi su savimi.

Kaip ir dauguma kvepalų, taip ir šitie atkeliauja kartoninėje dėžutėje, apsaugota skaidraus plastiko dangalu. Dėžutės dizaine vyrauja balta spalva su mažučiu lengvučių, vasariškų debesų intarpu. Visa pakuotė, dizainas, spalviniai aspektai mums signalizuoja apie lengvutį, itin vasarišką priemonės aromatą.

Paveikslėlis iš ČIA

Kvapas. Kaip ir daugumoje kvapų, tik pasipurškus jaučiamas stiprokas alkoholio kvapas, po kurio netrunka išryškėti pirmosios citrusinių vaisių ir gėlių natos. Apskritai, visas kvapas kinta labai nežymiai, tačiau pakankamai aiškiai galima jausti po citrusų aromato šiek tiek išryškėjusias baltas gėlės, kurias netrunka užgožti stiprios gaivaus ir lengvo muskuso su vos jaučiamos medienos aromatas...

Šitas kvapas neturi stipraus aromato bangavimo - visos natos jaučiamos kaip vienas tolygus vėjo gūsis su stipresniu ar silpnesniu tam tikros natos šuoru. O kvapas toks lengvutis, toks gaivus, kad aš net nelabai sutikčiau su ekspertų nuomone, kad tai gėlių kategorijos kvapas. Man šitas kvapas asocijuojasi su saulės spinduliais, besimaudančiais vos banguojančioje jūroje. Su gaiviu, tobulą aromatą nuo jūros atnešančiu vėjeliu, su šiltu oru ir gaivinančiu aromatu. Su saulėta vasaros diena!

Mano nuomone kvapas tinkamiausias:
     ☄ vasaros sezonui;
     ☀ dienos metui.

Aš niekuomet negaliu pasigirti ilgu aromatų išlikimu ant mano odos. Ir tai savaime suprantama - mokslas senai įrodė, jog ant sausos odos kvapai išlieka trumpiau, negu ant riebesnės. Tačiau daugumoje atsiliepimų skundžiamasis, jog kvapas merginoms išlieka iki poros valandų, kai aš jį aiškiai jaučiu ir po 6 val po padengimo, aišku, nebe tokį stiprų, kaip tik pasipurškus, bet visitek pakankamai intensyvų. Pirmąsias valandas oras man jaučiasi per maždaug ištiestą ranką nuo mano kūno, ir tik po maždaug 2-3 val, pradėjus silpnėti kvapo intensyvumui, jis užuodžiamas tik uostant tiesiogiai nuo kūno odos.


Avon "Summer White" tualetinis vanduo yra neatsiejamas mano kiekvienos vasaros palydovas jau gerą dešimtmetį. Aš negaliu įsivaizduoti nė vienos saulėtos vasaros dienos pajūryje be šio kvapo! Tai lengvas, itin gaivus kvapas, keliantis vandens ir saulės sąjungos asociacijas. Kvapas, kuris suteikia man valiūkiško vasariško žaismingumo! Et, taip ir nosisi girebti likusią vasarą už ausų ir suktis kartu su ja ratu saulės spindulių nutviekstoje jūroje ar ežere... Tai mano vasaros topinis aromatas!

O koks tavo vasaros kvapas? Be kokio tu neįsivaizduoji savo vasaros?

Aromatas panašus į:
- DONNA KARAN "DKNY Women"
- ORIFLAME "Midsummer" women
- GAP "Heaven"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai