DOVE Derma SPA "Uplifted+" rutulinis masažuoklis su želė elastingesnei ir stangresnei odai

Labai senai, tikriausiai dar vasaros pradžioje norėjau papasakoti apie šitą Dove želė kūnui, skirtą stangrinti ir suteikti odai elastingumo, tik visą vasarą vis atsirasdavo svarbesnių darbų ir įrašų, kurie vis nukeldavo šitą apžvalgą į eilės galą... Galiausiai tik pasibaigus (taip taip, buteliukas jau tuščias) produktui sėdu papasakoti apie potyrius ir poveikį. Ar priemonė geba įveikti celiulitą? Ar įmanoma tokia želė sulieknėti? Ar ji duos tonuso kūno odai? 

"-Tai tiesa... - sumurmėjo Pūkuotukas, žiūrėdamas į veidrodį ir plekšnodamas savo pilvelį. - Svarbu ne dydis. Svarbu pūkuotumas."
Iš "Gerų minčių kalendorius"


Produktas: DOVE Derma SPA "Uplifted+" rutulinis masažuoklis su želė elastingesnei ir stangresnei odai
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: stangrinti ir suteikti odai elastingumo
Tinkamas tipas: stangrumą praradusiai odai
Labiausiai patiko: pastebimas poveikis
Labiausiai nepatiko: lipnus
Tūris: 100 ml
Kaina*: 8,99 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Naujasis Uplifted+ kūno pieštukas. Suteikite savo odai antrą jaunystę su giliai* drėkinančiu Uplifted+ masažiniu kūno pieštuku, kurio dėka oda taps stangresnė nuo pat pirmo karto. Naujoji formulė ir masažuojančių galvučių trio jums suteikia dermatologinę priežiūrą, reikalingą papildomam stangrumui ir elastingumui iššūkius mėgstančiose vietose. Pasukite galvutę į poziciją ON. Tvirtai laikydama pieštuką, spustelkite galvutes ant odos ir leiskite švelniam lyg atlasas geliui padengti jūsų odą. Masažuokite sukamaisiais judesiais. Naudokite šlaunims ar pilvui ir stebėkite, kaip oda atgauna jaunystę.

Savybės ir naudos:
• papildytas Cell-Moisturisers™ – svarbiausiais drėkinamaisiais elementais iš natūralaus sėklų aliejaus.
• SPA įkvėptas antgalis su masažinių galvučių trio prisideda prie geresnio tonuso, glotnesnės ir stangresnės odos.
• Daugiau stangrumo ir elastingumo.
• Vėsinantis gelio pojūtis gaivina odą.
• Vandens lelijų ir agurkų kvapas, sustiprintas gaivinančiais našlaitės lapais kartu su sandalmedžio, pačiulių ir saldžiu muskusu.
• Tinka jautriai odai.
*Iki pat stratum corneum.


Dove produktų pakuotės visuomet "švaraus" dizaino, patrauklios akiai ir gana paprastos, ne išimti ir šita: baltas plastikas ir švelniai melsvi akcentai. Produkto pakuotė tūbelės formos, apačioje esantis dangtelis nusidengia, ir apačioje matome plastikinę masažuoklio galvutę su trimis metaliniais rutuliukais. Masažuoklio galvutė sukasi aplink savo akį ir šiaip nepasispaudžia - norint naudoti produktą, jį reikia atsukti ant "On" padėties. Atrodo labai apgalvotas ir protingas dizainas? Iš tiesų protingas, jei viskas būtų pilnai išpildyta. Man ši pakuotė siaubingai nepatogi. Masažuoklio galvutė neužsifiksuoja, ir masažuojant į odą produktą (kartu reikia lengvai spausti ir tūbelę), galvutė vis pabėga iš įjungtos padėties. Kelis kartus per vieną naudojimą tenka vis taisyti ir sukinėti galvutę atgal, tad... labai gaila, bet produktas nei funkcionalus, nei patogus.

Tiesa, masažuojamieji metaliniai rutuliukai labai patogūs ir malonūs ant kūno odos, protingai paskirsto želė kiekį, jo būna nei per daug, nei per mažai, tačiau dangtelio užfiksavimą kompanijai reiktų sugalvoti...

Kvapas. Švelnus, kosmetinis, nėra labai intensyvus. Aromate susilieja gaivumas ir saldumas, malonus, lengvas, neerzinantis kvapas.

Konsistencija. Produktas skaidrios, želinės konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Dimethicone, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Benzophenone-4, Caprylyl Glycol, Carbomer, Disodium EDTA, Hydroxystearic Acid, Palmitic Acid, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Stearic Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 15985, CI 42090


Poveikis. Jei ne nuolat nusisukanti galvutė, naudojimas būtų patogus ir paprastas. Deja, aš nuolat vargau su paskirstymu, todėl nieko paprasto ir malonaus čia nėra. Be to, želė man pasirodė labai lipni, ir reikdavo nuolat laukti (ir gan ilgai laukti), kol priemonė ne tik pilnai susigers, bet ir šiek tiek apmažės lipnumas. Stypsoti vonioje nuogai ir laukti vėlgi, malonumas menkas...

Atrodo nieko gero? Iš tiesų gero yra, ir ne taip mažai. Produkto poveikis nors ir pastebimas toli gražu ne iš karto, tačiau jaučiamas. Naudojant nuolat ėmiau pastebėti stangresnę tepamų vietų odą ir pagerėjusį jos elastingumą. Kuo jau kuo, bet poveikiu šiame produkte esu pilnai patenkinta. Apskritai, perkant tokio tipo produktus reiktų atidžiai pasižiūrėti, ką priemonė žada. Nors želė ir geba pastangrinti odą, tačiau tikėtis, kad sulieknėsite nuo tokio kremo būtų kvaila; arba kad pagydys celiulitą - naivu. Pastarasis apskritai vargu ar visai išgydomas - žinau tik krūvą atvejų, kai taikant kompleksines priemones (sportą, mitybą, kontrastinį dušą, masažą bei kūną modeliuojančius kremus) pavyko sumažinti vizualiai matomas duobutes, tačiau panaikinti? Skaičiau vieną apžvalgą apie šitą želė, neva ji sumažino celiulitą per rekordiškai trumpą laiką ir automatiškai kilo klausimas: ar rašytojas apgaudinėja savo skaitytojus ar net nepabandęs produkto prikūrė istorijų? Tad... man šita želė tikrai neblogai stangrina, bet apart šio poveikio, kažko rimtesnio tikėtis neverta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai