2018/2019 rudens - žiemos tendencijos: rankinės

Tendencijos, kaip ir mėnuo, nenumaldomai artėja link pabaigos: liko tik šiandieninis rankinių įrašas, postas skirtas kepurėms, ir jei instagrame nubalsuosite, paruošiu ir saulės akinių, skirtų rudeniui - žiemai tendencijas. Tiesa, baigiasi ir mėnuo, o tendencijų įrašus visuomet stengiuosi pradėti pakankamai anksti, kad suspėti viską iki sezono pradžios.
Ar dažnai keičiate savo rankinę? Ar nuolat dėvite vieną, o gal turite kelias ir keičiate jas pagal nuotaiką ir sezoną? Rankinės man svarbios - juose ne tik telpa pusę gyvenimo, tačiau ir nešiojame ją kasdien, talpiname svarbiausius dalykus... Tad bent jau man, rankinė turi būti ne tik graži, bet ir patogi, funkcionali, praktiška. O kokios tendencijos vyrauja šį rudenį bei žiemą?

Paveiksliukas iš ČIA


1. Deginto apelsino - raudonos rankinės



2. Rožinių atspalvių rankinės



3. Tamsiai žalios spalvos rankinės



4. Švelniai žydrų atspalvių rankinės



5. Garstyčių spalvos rankinės



6. Itin didelės rankenos



7. Miniatiūrinės rankinės



8. Sportiškos prie liemens tvirtinamos dėtuvės (fanny pack)



9. Kibiro formos rankinė (Bucket Bag)



10. Mokinių dydžio kuprinės



11. Dėžutės formos, kvadratinė rankinė



12. Senovinės papuošalų dėžutės forma ir išvaizda



13. Piramidės formos rankinė



14. Apvalios formos rankinės



15. Mažos rankinės segamos prie diržo



16. Maži krepšeliai, dėvimi ant kaklo



17. Maža ir didelė: dvi rankinės, dėvimos kartu



18. Užlenktos, perlenktos rankinės



19. Rankinės su kailiniais akcentais



20. Aligatoriaus ar krokodilio odos rankinės



21. Rankinės su languotu raštu (tartan print)



22. Aiškiai matomi logotipai ir etiketės



23. Spindinčios rankinės



24. Aukso spalvos metalinės detalės



25. Rankenos grandinės



26. Laisvai besisupanti odinė rankena


Kas svarbiausia 2018/2019 rudens - žiemos rankinių tendencijose?

Jeigu visose tendencijose daugmaž galima nustatyti tuos svarbiausius aspektus, tai rankinių tendencijose vyrauja visiškos priešingybės. Viena vertus bus itin populiarios didžiulės, tiesiog milžiniškos rankinės, kuprinės; tačiau ne ką mažiau populiaru ir itin mažos, miniatiūrinės rankinės, dėtuvės ant juosmens, maži krepšeliai ant diržo ar ant kaklo. Jokių vidutinybių, jokio vidutinio dydžio.

Tarp populiariausiųjų labai svarbu ir rankinių formos, tik 2018/2019 nėra vienos itin populiarios formos. Galima rinktis kvadratinę, piramidės formos ar apvalią. Šio sezono spalvinės rankinių naujovės rožinė, švelniai žydra, kurioms neaišku, kaip seksis įsitvirtinti kasdienybėje - man asmeniškai šios spalvos labiau pavasariškos arba vasariškos, bet tikrai ne rudeniškos. Visgi, populiariausios rudens ir žiemos rankinių spalvos, į kurias būtina atkreipti dėmesį bus tamsiai žalios, deginto apelsino spalvos ir garstyčių. 

Aš šį sezoną keisti rankinės neplanuoju - turiu ir deginto apelsino spalvos, ir tamsiai žalią, kokios šiuo metu madingos, o ir dydžių - nuo mažiausio iki didžiausio. Būtų smagu įsigyti geometrinės formos rankinę, tačiau tikrai ne šiam sezonui. O kaip tau? Ar planuoji rudenį pakeisti rankinę? Kurios tendencijos tau patinka labiausiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Kai pradėjau nešioti kuprines, labai sunku grįžti prie rankinių. Kuprinės - daug patogiau! :) Gal tik kai norisi pasipuošti arba kokia labiau oficiali proga - tada renkuosi rankinę.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą