APIVITA Express Beauty with cucumber - intensyviai drėkinanti veido kaukė su agurkais

Veido kaukės... man jos neatskiriama veido priežiūros dalis. Tik nepanaudok kuris laikas, ar praleisk kartą ar du, ir oda iš karto jaučia, kaip kažkas negerai. Nežinau, ar visoms taip, bet mano oda labai negerai jaučiausi ir trokšta kaukių. Visuomet derinu jas prie odos poreikių  - gaivinimui renkuosi lakštines, išsausėjimams - maitinančias, paglebus odai - stangrinančias. O pati universaliausia ir bene visiems tinkama - drėkinanti veido kaukė. Nėra nė vieno odos tipo, kuriam naudos neduoti gerai drėkinti veido kaukė. 
Apie vieną tokią šiandien ir noriu jums papasakoti. APIVITA kompanija man buvo girdėta, tačiau nieko iki šiol nebuvau bandžiusi, o kaukė mano namus pasiekė per blogerių mainus su Salomėja (Veni vidi). Ką gi, šiandien man reikia itin gero drėkinimo - todėl plėšiu, bandau ir pasakoju jums.

"Gyvenimas - tai kelionė. Kuo mažiau bagažo pasiimsime, tuo daugiau įspūdžių galėsime parsivežti."
H. Schygulla


Produktas: APIVITA Express Beauty with cucumber - intensyviai drėkinanti veido kaukė su agurkais
Gamintojas: "APIVITA" S.A.. Pagaminta Graikijoje
Paskirtis: intensyviai drėkinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: pakuotė dviems kartams
Labiausiai nepatiko: degina veido odą
Tūris: 2 x 8 ml
Kaina*: 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė
Įvertinimas: 0,5/5

Ką žada gamintojas: Į kaukės sudėtį įeinantis agurkų ekstraktas pasižymi išskirtinėmis drėkinančiomis savybėmis, gaivina ir jaunina odą. Kartu jojobos ir avokado aliejų derinys aprūpina vertingais lipidais, kurie maitina ir drėkina odą. Pelargonijos eterinis aliejus dar labiau suintensyvina drėkinimą ir tonizuoja odą.
Naudojimas: lygiu, storu sluoksniu ištepkite švarų veidą, vengdami akių zonos. Palikite 10 minučių, paskui gerai nuplaukite vandeniu.


Veido kaukė supakuota vienkartinėje plastikinėje pakuotėje, paskirstytoje dviem maišeliams - dviems naudojimams. Per du naudojimo kartus kaukę galima geriau pažinti ir prisijaukinti. Visai gražus pakuotės dizainas: juodas fonas, abstraktūs paveiksliukai ir spalvinis motyvas sukuria elegancijos, natūralumo ir kažkokio rimtumo. Pirminis vizualinis įspūdis labai geras, tad noriu tikėti, jog ir kaukė viduje bus puiki. 

Kvapas. Kažkoks keistas, lyg ir žalumos, lyg ir truputį kvepalų, lyg ir truputį gaivos, ir nieko panašaus į agurkus... Tiesą sakant nesu labai sužavėta, nors ir nesibjauriu kvapu. Toks meh...

Konsistencija. Labai primena kiek tirštesnio losjono arba itin lengvo kremo.


Sudėtis: Aqua (Water)**, Aqua (Water), Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Dimethicone, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit* Extract, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*,  Butyrospermum Parkii (Shea butter)*, Calendula Officinalis Flower* Extract, Camellia Sinensis Leaf*, Arginine, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Carbomer, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, Methylsilanol Mannuronate, Panthenol, PEG-100 Stearate, Pelargonium Graveolens (Flower) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Sodium Hyaluronate, Sodium Phytate, Sorbitan Oleate, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, CI 19140 (Green 5), CI 61570 (Yellow 5).
* sertifikuotas organinis auginimas
** Vandenilinis Camellia Sinensis - žaliosios arbatos lapų antpilas
Be parabenų, silikono, propilenglikolio.


Poveikis. Veido kaukę tepiau, kaip nurodė gamintojas - storu, ir kiek įmanoma tolygiu sluoksniu. P kelių minučių pajutau dilgčiojimą, tačiau tai tikrai ne pirmas kartas, kai veido kaukė dilgčioja ant man odos ir sudirgimo nebūna, todėl nors ir žiūrėjau atidžiai, bet palikau kaukę visas 10 minučių. Paprastai didžioji tokių kaukių dalis nuo veido susigeria į odą, tačiau ši kaukė jei ir kažkiek susigėrė, tai nežymiai.

Plaunant veido kaukę nustėrau iš siaubo, nes... vos prisilietus prie odos visas jos paviršius tiesiog degino iki gilesnių sluoksnių!!!!! Sukandusi dantis nuprausiau kaukę ir žvilgtelėjau į veidrodį - visos veido poros atrodė didžiulės, skruostai paraudę, o oda skausminga ne tik kad liečiant, bet ir kalbant!!! Siaubinga!!!!


Aišku, pirmiausia atvėsinau odą ledukais, ištepiau ramunėlių nuoviru, o po kiek laiko - giliai drėkinančiu kremu ir sudirgimas per pusdienį dingo. Tačiau... kaukė taip neturėtų veikti! Veido odos deginimas nėra gerai... ir nesuprantu kodėl? Ar alergiją ir neigiamą reakciją sukėlė kažkoks konkretus ingredientas? O gal taip veikia kaukė? Nors ne, nesinori tikėti... Galiausiai, patikrinau net galiojimo laiką, bet ir jis tinkamas.

Žodžiu, likau visiškai nesupratusi, kas nutiko su šia kauke, ir kodėl ji taip nuskriaudė mano odą. Regis ji visiškai man netinka ir dirgina odą. Apie kažkokį drėkinimo efektą net kalbėti negaliu - kai tavo veido oda dega, tarsi aplieta rūgštimi, net nepastebi, kad produktas būtų padaręs kažką gero... O gal mano oda staiga tapo itin jautri?.. Apibendrinant - žiauriai nepatiko - man tai pats baisiausias prodtukas, kokį kada esu bandžiusi, ir tik vienas iš nedaugelio, kuris sukėlė žiauriai nemalonius jausmus bei pažeidė odą...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai