DOVE Advanced Hair Series "Colour Care Vibrancy" šampūnas ir kondicionierius dažytiems plaukams, skirtas apsaugoti plaukus nuo aplinkos žalos ir spalvos blukimo

Tikriausiai visuomet rašydama apie plaukų priežiūros priemones, vis bambu dėl to, kokia šiuo metu jų būklė ir kaip jie atrodo - iš tiesų, mano plaukai nėra sveiki ir tikriausiai nuo dažymų plaukai susilpnėjo, ir aš jau senokai nebesidžiaugiu jų būkle. Todėl galvoju palikti juos ramybėje, nebedažyti ir bandyti atsiauginti natūralią jų spalvą. Bet ir čia dar abejoju - žinau kad turiu kažkiek žilų plaukų, esu garantuota, kad turiu, mat ir pradėjau dėl to dažyti. Ir nuauginėjimo procesas labai ilgas ir erzinantis... daug kantrybės ir metai negražaus atspalvio. Galbūt galėčiau dažyti natūralia spalva, bet bijau dar labiau juos kankinti...

Šiame įraše noriu jums papasakoti apie naują šampūną ir kondicionierių dažytiems plaukams iš Dove, skirtą apsaugoti plaukus nuo žalingo aplinkos poveikio bei saugo dažytų plaukų spalvą.

"Vienų sunkiausia - pažinti save."
Talis


Produktas: DOVE Advanced Hair Series "Colour Care Vibrancy" šampūnas ir kondicionierius dažytiems plaukams, skirtas apsaugoti plaukus nuo aplinkos žalos ir spalvos blukimo
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: apsaugoti nuo žalingo aplinkos poveikio, pagyvinti spalvą, suteikti švelnumo, spindesio, maitinti
Tinkamas tipas: dažytiems plaukams
Labiausiai patiko: puikiai saugo spalvą
Labiausiai nepatiko: per silpnas kondicionierius
Tūris: kiekvienas po 250 ml
Kaina*: kiekvienas po 6,19 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose 
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Apsaugo dažytus plaukus ir pagyvina spalvą, giliai maitina, suteikia švelnumo ir žvilgesio.
Naujiena Dove Advanced Jair Series plaukų priežiūros kolekcijoje Colour Care Vibrancy. Ši linija sukurta taip, kad išsaugotų dažytų plaukų spalvą ir apsaugotų juos nuo išorės agresorių, tokių kaip UV spinduliai, vanduo ir karštis, keliamos žalos.
"Colour Care Vibrancy" linija yra praturtinta ypatinga Colour Rivitaliser ir Collagen formule. Naujoji formulė leidžia užfiksuoti ir išsaugoti spalvą, kad ji ilgiau išliktų sodri, ryški ir švytinti. Jos dėka, šios plaukų priežiūros linijos produktai švelniai plauna ir giliai maitina plaukus, padeda juos atnaujinti ir atkuria spindesį.
"Dažyti plaukai yra trapūs ir greičiau išsausėja, taigi jais rūpintis reikia šiek tiek labiau. Drėkinant plaukus specialios dažytų plaukų priežiūros linijos produktais galima sukurti glotnesnių, lengvesnių sruogų išvaizdą ir pojūtį,"- komentavo "Dove" prekinio ženklo vadovė Kertu-Kai Poldvere.
Ji taip pat paminėjo, kad būtent plaukai atskleidžia kiekvieno mūsų unikalumą, todėl kiekvienas "Advance Hair Series" linijos produktas sukurtas naudojant pažangiausias plaukų maitinimo technologijas ir pritaikytas kiekvienam plaukų tipui, siekiant atskleisti kiekvienų plaukų grožį.


Dove plaukų priežiūros pakuotės tūbelės formos, balto, gan minkšto ir patogaus plastiko su atidaromais dangteliais apačioje. Man patinka visų šių "Advanced Hair Series" linijos gaminių dizainas: balta pakuotė su tam tikru, seriją atitinkančiu atspalviu, kuris naudojamas visuose tos pačios linijos gaminiuose. O ir šampūną nuo kondicionieriaus atskirti lengva pagal kiek kitokią, apačioje labiau nuspalvintą šampūno pakuotę. Nors esu įpratusi, kad būtent kondicionieriaus pakuotė būtų labiau spalvota, nei šampūno, tačiau su laiku priprantama.

Kvapas.  Abu produktai kvepia dieviškai skaniai - primena kiek rūgščias uogas, sakyčiau spanguoles labiausiai. Labai malonus kvapas plaunant plaukus, kuris dar ir išlieka, bet tik tuo atveju, jei ant plaukų nededama papildomų priemonių.

Konsistencija. Šampūnas gan skystas, balzganai baltos spalvos. Kondicionierius kreminis, baltas - man jo konsistencija niekuo nesiskiria nuo kitų, įprastinės konsistencijos balzamų.


Sudėtis:
Šampūno: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Benzophenone-4, Carbomer, Citric Acid, Cocamide MEA, Collagen Amino Acids, Dimethiconol, Disodium EDTA, Gluconolactone, Glycol Distearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Mica, Parfum, PEG-45M, Phenoxyethanol, PPG-6, Silica, Sodium Benzoate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Sulfate, Styrene/ Acrylates Copolymer, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, TEA-Sulfate, Trehalose, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891.

Kondicionieriaus: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, 1,2-Hexanediol, Amodimethicone, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Cocos Nucifera Oil, Collagen Amino Acids, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, Gluconolactone, Glycerin, Lactic Acid, Paraffinum Liquidum, Parfum, PEG-7 Propylheptyl Ether, Phenoxyethanol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Trehalose, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl AlcoholButylphenyl MethylpropionalHexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool.


Poveikis. Pirmiausia pradėkime nuo šampūno - jis lengvai, švariai ir švelniai išplauna galvos odą ir plaukus, nesuveldamas plaukų. Kitų funkcijų iš šampūno aš nesitikiu, o ir šiuo atveju nieko išskirtinio labai nepastebėjau. Kondicionierius man asmeniškai per silpnas ir nors kažkiek kondicionuoja plaukus  - drėkina ir maitina, tačiau labai trūko to glotninamojo efekto ir jausmo, kad plaukai lengvai šukuojasi. Kažkodėl po porelės šukavimas nebuvo pats lengviausias.

Aš tikiu, kad norint normalaus poveikio reikia naudoti tos pačios linijos šampūną ir kondicionierių, tik tokiu atveju išgaunami geriausi rezultatai. Ši linija ne tik skaniai kvepia, ne tik veikia kaip įprastos plaukų priežiūros priemonės. Galiu atsistojusi paploti plaukų spalvos išsaugojimo efektui - nė karto per šį mėnesį nenaudojau violetinio šampūno! Ir kol kas mano plaukai nėra nei itin geltoni, nei ryži, nei itin praradę spalvą. Aišku, kažkiek tikrai nusidėvėjusi spalva, tačiau ne tiek, kiek kitais mėnesiais. Ir žvilgesio efektas tiesiog wow! Porelė iš matinių plaukų padarė žvilgančius, tik neaišku, kiek ilgai - manau nenaudojant šios linijos vėl taps matiniai, tačiau kol kas rezultatas džiugina.

Galiausiai lieka labiausiai žavintys aspektai - apsauga nuo saulės, vėjo, aplinkos poveikio. Kaip išmatuoti šiuos pažadus aš nežinau ir neįsivaizduoju, kaip reiktų patikrinti, kiek plaukai saugomi nuo saulės. Nebent naudojant produktą nepertraukiamai, baigiantis vasarai, galima pamatyti, ar saulė nualino plauks, ar jie atrodo sveikesni, nei po praeitos ar užpraeitos vasaros.

Ir visgi, nemanau, kad tai labai jau stebuklinga linija - trūksta rimtesnio poveikio dažytiems plaukams. Paprastai tokie būna ir pažeisti ir sausesni, tačiau poveikio besiveliantiems, išsausėjusiems plaukams man mažoka. Vertinu vidurkiu - bandyti verta, tačiau didelių stebuklų čia tikriausiai nerasite.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.



PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai