CATRICE limituoto leidimo kolekcija "Active Warrior"

Limituoto leidimo kolekcijos iš Catrice ar Essence dažnai yra geresnės kokybės nei įprastiniai produktai. Tik nepaprastai gaila, kad produktai pardavime būna labai trumpai, tad pasibaigus ar norint pasipildyti naujomis spalvomis, tenka ieškoti vėl kažko naujo. Iš kitos pusės, man, kaip ir daliai kitų žmonių smagu išbandyti naujoves, todėl nuolat besikeičianti pasiūla leidžia atrasti iš išbandyti vis kažką naujo.

Šį kart kompanija mane palepino "Active Warrior" limituoto leidimo kolekcija. Tiesa, ne pilna, visą kolekciją sudaro 7 gaminiai, o aš turiu tik tris, tačiau nepaisant to, tai jau nemaža kolekcijos dalis - su ja šiandien jus ir noriu supažindinti.

"Beatodairiškai leidžiamės medžioti laimės, puldami vieni kitus, lyg išalkę vilkai, bet randame ne palaimą, o nusivylimo nuobodulį."
J. Girnius



"Active Warrior" limituoto leidimo kolekcija įkvėpta judėjimo ir siekio jausti laisvę, kai aktyviai leidi laiką. Kolekcija orientuota į sportiškas merginas, kurioms reikia ilgai išliekančių produktų, kurie yra atsparūs prakaitui. Kiekvienas produktas sukurtas galvojant apie aktyvų gyvenimo būdą ir ekstremaliausias situacijas.

Kaip ir dažniausiai su limituoto leidimo kolekcijomis, tiesiog grožis akims pakuotės su mėlynais dangteliais ir iškiliais vandens lašeliais. Daili, gražu, traukia akis ir labai malonu liesti rankomis. Pasižiūrime į tuos tris produktus, kuriuos turiu?

MAKIAŽO GRUNTAS (PRAIMERIS)


Produktas: CATRICE "Active Warrior" Instant Blurring Stick - makiažo gruntas (Praimeris) "C01 Transparent"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Taivane
Paskirtis: dekoratyvinė - paruošti veido odą makiažui ir suteikti matiškumo
Tinkamas tipas: visiems tipams, nors manau būtų tinkamesnis riebiai ir mišriai odai
Labiausiai patiko: šiek tiek pamaskuoja poras
Labiausiai nepatiko: tepamas ant makiažo jį kelia nuo odos
Tūris: 3,91 g
Kaina*: 4,19 EUR (Eurokos šiuo metu taikoma akcija, galima įsigyti už 2,93 EUR)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Praktiškas grožio pagalbininkas visur: pieštukas suteikia aiškiai matomą blurinimo (suliejimo) efektą. Patogi, kompaktiška pieštuko pakuotė leidžia įsimesti priemonę į rankinę ir nešiotis visur, kur tik prireikia. Pieštukas sustabdo odos blizgesį, suteikia odai matiškumo.
Galima naudoti po makiažu arba paprasčiausiai patepti ten, kur reikia dienos metu. Pieštukas bespalvis, todėl tinka visiems odos atspalviams.

Pudriška tekstūra padengia odą ir ji tampa lyg su filtru. Didelės poros tampa mažiau pastebimos, o oda lygesnė, net nenaudojant makiažo pagrindo. Idealus greitam pasigražinimui vasaros dienomis.

Sudėtis: DIMETHICONE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, POLYETHYLENE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DIISOSTEARYL MALATE, POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, BENZYL SALICYLATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, LIMONENE.


Labai panašų praimerį pieštuko pavidalu aš jau turėjau iš kitos Catrice limituoto leidimo kolekcijos. Ir labai džiaugiuosi tokių pieštukų paprastumu naudoti: padengei ir greitai paskirstei rankomis - patogu ir paprasta. Tiek kad su šiuo reikia dirbti greitai, jis sparčiai džiūsta, o padauginus likęs šiek tiek nusirutulioti gumulėliais. Tokio tipo pieštukas yra skirtas naudoti po makiažu ir pirmiausia suteikti matinį efektą. Man asmeniškai to matiškumo tikrai nereikia - pastaruoju metu mėgaujuosi švytinčios odos efektu ir mažiausiai noriu matinio efekto. Tačiau mišrios ir riebios odos savininkėms priemonė žada sureguliuoti blizgesį - kiek tokie pažadai yra realūs, aš negaliu nei patikrinti, nei pasakyti.
Priemonė baltos spalvos, tad tinka visiems odos atspalviams. Tepant ant odos priemonė tirpsta, ir savo konsistencija labai primena kietą vazeliną, kuris tirpsta pamažu. Jei pernai bandėte taip pat artodantį pieštuką iš Travelight stories, tai šio konsistencija kiek kietesnė ir mažiau lydosi nuo kūno šilumos.
Kaip svarbiausią priemonės efektą, pieštukas žada išblurinti veido odą ir suteikti filtro efektą - iš tiesų juo patepus ant odos poros pamaskuojamos ir nors nėra tokio efekto, lyg būtų filtras, tačiau neblogai pamaskuoja ir paruošia odą makiažui.
Kaip dar vieną naudojimo būdą, gamintojas nurodo jo tepimą ant veido odos ir makiažo dienos metu. Jei tepsite tiesiog ant odos - viskas su šiuo pieštuku gerai - jis vėl kiek matizuos odą. Visgi, tepant ant makiažo praimeris pakelia makiažo priemones ir palieka dėmes. Bandžiau vos porą kartų naudoti tokiu būdu, tačiau man nepatiko: nežinau ar tepu per stipriai, ar makiažas pakeliamas bet kokiu atveju. Man asmeniškai tai praimeris, skirtas dengti vienas arba po makiažu.
Nežinau, aš asmeniškai labai didelio poveikio čia nematau - kažkiek pamaskuoja ir padeda makiažo pagrindui gražiau pasidengti ant odos. Tikriausiai riebiai ar mišriai odai priemonė tiktų tai labiau ir būtų matomas ir matizavimas ar spindesio, išlendančio dienos metu, stabdymas. 

SKYSTI LŪPŲ DAŽAI


Produktas: CATRICE "Active Warrior" Epic Sex-Proof Lip Ink - skysti lūpų dažai - tintas "C01 Adrednaline"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: netepa
Labiausiai nepatiko: galbūt tik keli ingredientai sudėtyje
Tūris: 8 ml
Kaina*: 4,69 EUR (Eurokos šiuo metu taikoma akcija, galima įsigyti už 3,28 EUR)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Parodykite savo tikrąsias spalvas su intensyvaus atspalvio lūpų tintu. Ilgai išliekantis efektas bet kokia proga. Lengva tekstūra neapsunkina lūpų, o patogi, itin plona dažų tūbelė, patogiai telpa rankose. Du nuostabūs atspalviai: rožinė ir raudona.
Lūpų tintas gali būti naudojamas ir kaip skaistalai. Lengva tekstūra lengvai sklaidosi ant skuostų ir suteikia ilgai išliekantį efektą. 

Sudėtis: AQUA (WATER), TRIDECYL TRIMELLITATE, DIISOSTEARYL MALATE, GLYCERIN, ACRYLATES COPOLYMER, POLYACRYLATE-13, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, POLYISOBUTENE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYSORBATE 20, SORBITAN ISOSTEARATE, BHT, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, PHENOXYETHANOL, AROMA (FLAVOR), CI 15985 (YELLOW 6), CI 19140 (YELLOW 5), CI 42090 (BLUE 1), CI 45410 (RED 28).


Pirmą sakinį noriu pradėti nuo to, kad šitie lūpų dažai - tintas yra nuostabus! Kelis žodžius norisi paminėti apie pakuotę - labai faina itin plona, pieštuką primenanti forma ir labai gražus mėlynas dangtelis su vandens lašeliais. Šepetėlis minkštas, kirstos formos, patogus dažyti lūpas. Negaliu nepasidžiaugti ir labai maloniu kvapu bei lengva konsistencija, kuri visiškai neapsunkina lūpų odos, nepalieka lipnumo ar riebumo jausmo. Labai maloni, dažnai pamirštu, kad dėviu kažkokį lūpų produktą.

Turiu labiau raudoną atspalvį C01, kuris šiltai raudonas, su nemažai oranžinio atspalvio - su tokiu dantys visuomet atrodo baltesni. Atspalvis vasariškas, labai gražus, dailus ir man patinka. Būtent tokį, kiek į oranžinį atspalvį aš labai mėgstu vasarą.


Tačiau smagiausias yra poveikis ir ilgas išlikimas. Dažai labai tolygiai, maloniai pasidengia, neparyškina odos netolygumų. Iš pradžių efektas atrodo blizgus ir toks išlieka porą valandų, po to blizgesys dingsta, o po maždaug 4 val nuo padengimo ant lūpų lieka tik tinto dėmė (rodžiau, kaip ji atrodo instagrame), kuri dar išlieka apie 4 valandas. Tad geros 8 valandos be vargo galima išbūti su šitais dažais, po to jau būtina atnaujinti produktą, kas vėlgi labai lengva - sluoksniuojasi lengvai, tolygiai ir be jokio vargo. Stebiuosi, kad priemonė visiškai netepa - kol lūpos blizgios, šiek tiek, vos vos dažai palieka žymes ant puodelio, bet ne ant odos aplink lūpas, o padžiūvę laikosi iš vis tobulai, gali sumesti karščiausią laižeką, o dažai vistiek liks savo vietoje! Lūpų visiškai neapsunkina, neturi jokio lipnumo ir svarbiausia - nė trupučio neišsausina! Įspūdingas reikalas ir labai fainas dažas - jau nežinau kelintą dieną jais dažausi ir nesinori paleisti ar pakeisti kitais...

MAKIAŽO FIKSATORIUS


Produktas: CATRICE "Active Warrior" Make-up Freezing Spray - makiažo fiksatorius "C01 Gym Tonic"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - užfiksuoti veido makiažą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: padoriai užfiksuoja ir apsaugo
Labiausiai nepatiko: dulksna galėtų būti smulkesnė
Tūris: 50 ml
Kaina*: 5,50 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Makiažo fiksatorius su purškimo antgaliu ir ilgai išliekančiu efektu. Purškiklis gali būti naudojamas prieš makiažą, siekiant paruošti odą makiažo pagrindui arba kaip makiažo fiksatorius, kad makiažas ilgiau išliktų. Lygiai taip pat priemonę galima purkšti dienos eigoje, kad atgaivinti odą. Atsparus prakaitui bet kokiomis sąlygomis. Suteikia matiškumo ir atgaivina odą, net jei nenaudojate makiažo. Ypač tinka karštomis vasaros dienomis ar sportuojant, kai nesinori naudoti makiažo pagrindo, bet vistiek norisi atrodyti puikiai.

Sudėtis: AQUA (WATER), PENTYLENE GLYCOL, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, COENOCHLORIS SIGNIENSIS EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PVP, DISODIUM EDTA, SODIUM SACCHARIN, MENTHONE GLYCERIN ACETAL, MALTODEXTRIN, COCOS NUCIFERA (COCONUT) WATER, GLYCERIN, POTASSIUM AZELOYL DIGLYCINATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) FRUIT JUICE, CYDONIA OBLONGA LEAF EXTRACT, LECITHIN, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, BENZYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE).

Atrodo dar visai nesenai pradėjau naudoti tokius dalykus, kaip makiažo fiksatoriai, todėl vertinti tokio tipo priemones man vis dar šiek tiek sunku. Jau daugmaž žinau, kas yra pastas fiksatorius ir ko norėčiau iš tokio tipo priemonės. Trumpai kalbant apie šitą - purškia vidutiniška srovele, sakyčiau galėtų būti smulkesnė. Pastebėjau, kad šią priemonę reiktų purkšti iš toliau, mat patekęs daugiau ant vienos vietos jis nuvalo makiažą, bet tai berods būdinga visiems fiksatoriams.
Man patinka gaivus, kažkiek mėtinį primenantis kvapas ir fiksatorius tikrai suteikia veidui gaivos. Jis geba fiksuoti makiažo pagrindą ir visai neprastai ir tikrai yra atsparus nestipriam prakaitavimui, mat nors ir prakaituojama, makiažo pagrindas lieka savo vietose, netepa ir nenubėga. Galbūt reiktų turėti galvoje tai, kad mano oda sausa ir neturiu riebiai odai būdingų problemų, tačiau man šitas fiksatorius patinka, iš tiesų geras variantas, tik galbūt galėtų kiek labiau sulieti makiažą, taip suteikiant gražesnį efektą. Tačiau didelių priekaištų neturiu - man patiko.


Galiausiai iš visų priemonių gavosi štai toks makiažas. Kairėje tik pasidažius matosi lūpų tintas dar spindintis, kai tuo tarpu dešinėje, po gerų 4 valandų likusi dažų dėmė. Kaip išlieka makiažas irgi galima matyti - nepasakyčiau, kas kas nors subėga, nuteka ar būna paveikta itin karšto oro ar mano prakaitavimo.


Tad iš bandytų priemonių labiausiai man patiko lūpų dažai - tintas. Galvoju, gal reiktų prigriebti ir antrą spalvą, nes wow, kaip gerai. Man ji patinka daug labiau, nei garsusis Benefit tintas! O tai jau sako daug. Makiažo fiksatorių irgi pirkčiau antrą kartą, o va pieštukas man paprasčiausiai nereikalingas, nepadarė įspūdžio. Galbūt dėl to, kad skirtas matifikuoti, maskuoja ne per labiausiai, o tokių problemų, kaip blizganti oda aš visiškai neturiu. Smalsu būtų išbandyti ir švytėjimo suteikiančias priemones - atrodo labai įdomiai.
Ar tu jau bandei kažką iš šios kolekcijos? Kas tau patiko labiausiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai