DOVE Shower Mousse - dušo putos su rožių aliejumi

Kasdienis dušas daugumai mūsų neatsiejama kasdienybės dalis, o dušo želė buteliukas vonioje bene kasdieniškiausias kosmetikos produktas, apie kurį tikriausiai dauguma net neieško informacijos: želinė konsistencija, putojimas, prausimas ir panaši sudėtis visiška kasdienybė ir nuobodi rutina, kurią kartas nuo karto paįvairina tik kitokie kvapai? Taip neturi būti, mat rinkoje turime ne tokią jau menką kūno prausiklių įvairovę: pradedant želėmis, kremais, aliejais ir baigiant naujausiais rinkos perliukais - putomis.

Dar pernai vasarą džiaugiausi visiška naujove man - putojančiu prausikliu iš Cien, kuris buvo riboto vasaros leidimo produktas Lidl parduotuvėse. Dar pamenu pabambėjau, kad rinkoje tokių priemonių praktiškai neturime - ir jau po metų džiaugiuosi analogišku produktu iš Dove, apie kurį šiandien ir noriu šiek tiek plačiau papasakoti.

"Sutuoktiniai turi be paliovos kovoti su vis ryjančiu siaubūnu - įpročiu."
O. de Balzakas


Produktas: DOVE Shower Mousse - dušo putos su rožių aliejumi
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odos nešvarumus, šalinti plaukelius
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: putojanti konsistencija
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 200 ml
Kaina*: negaliu pasakyti. D. Britanijoje kaina apie 4,49 svaro
Kur galima įsigyti: praktiškai visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose 
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Dove sukūrė naują alternatyvą įprastoms dušo želėms - dušo putas, kurios tobulai tinka valyti ir skusti plaukelius skustuvu. Lepinančios dušo putos apgaubia kūną kremine puta su natūraliais aliejais. Dove dušo putos su rožių aliejumi apsaugo odą nuo išsausėjimo ir atkuria natūralių odos drėgmės barjerą. 
     - 24 val išliekantis odos švelnumas;
     - praturtintas rožių aliejumi;
     - apsaugo nuo išsausėjimo;
     - atkuria natūralių odos barjerą;
     - putos tinka praustis ir skusti plaukeliams;
     - galima rinktis iš trijų kvapų: su rožių aliejumi; su kokosų aliejumi; su argano aliejumi.


Pirmiausia kas labiausiai mane žavi šioje priemonėje yra jos pakuotė. Vasara - kelionių metas, kurių metu praustis irgi reikia, o įprasti prausikliai arba sunkiai nusiskalauja, arba pakuotė nebūna pakankamai sandari, kad atlaikytų vasaros iškylas. Dezodorantą primenanti pakuotė sklėginė, putos išsispaudžia pro pailgą dangtelio angą. Aš asmeniškai nesu didelių slėginių pakuočių mylėtoja, tačiau iš tokios produktas niekur nepabėgs net ir suspaustas lagamine. 

Kvapas. Dove produktai visuomet stebina kvapais. Šiuo atveju prausiklis kvepia maloniu, vidutiniškai intensyviu rožių aromatu. Nors nesu didelė rožių kvapo gerbėja, tačiau man čia jis skanus, malonus ir patinka. Net ir po prausimosi dar išlieka ant kūno odos, tik kad aš bene visuomet jį nuslopinu su kūno kremų aromatais.

Konsistencija. Kokia flakonelyje galima tik spėti, bet išspaudus prausiklis tampa putomis. Tiesa, man asmeniškai su tomis putomis kažkas šiek tiek neaišku - pradžioje jos būna standžios, tvirtos ir labai malonios konsistencijos. Tuo tarpu senkant buteliukui putos vis praranda standumą. Savaime suprantama, normalu baiginėjantis buteliukui spausti ištežusias putas lauk, bet čia standumas ėmė dingti daugmaž įpusėjus buteliuką. Nepamenu, kad su Cien putomis būtų buvusi panaši situacija.


Sudėtis: Aqua, Sodium Lauroyl Glutamate, Isobutane, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Glycinate, Propane, Butane, Citric Acid, Iodopropynyl Butylcarbamate, Lauric Acid, Parfum*, PEG-4, PEG-4 Dilaurate, PEG-4 Laurate, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, PPG-12, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Sodium Laurate, Stearic Acid, Tetrasodium EDTA, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.
*su rožių aliejumi
Be sulfatų.
Be parabenų.


Poveikis. Kuo nuostabios tokio tipo prausimosi putos? Jomis naudotis labai paprasta iš greita: išspaudei, išsimuilavai ir nuskalavai. Putų pavidalo produktas lengviau nusiskalauja lauk, o kelionių metu nereikia papildomos plaušinės - kur lagamine įtalpinti ir kaip supakuoti šlapią plaušinę? Aš iš viso jos nemėgstu vežtis, tad putų prausikliai man išsigelbėjimas kelionių metu. Man smagu praustis putomis, prausimas būna visiškai normalus ir pakankamas. Žinoma, geriausiai be abejonės kūną prausia aliejinio tipo prausikliai, tačiau vasarą jų visai nesinori. 

Gamintojas dar žada odos drėkinimą ir parą trunkantį švelnumą. Apie drėkinimą kalbėti negalėčiau - netikiu, kad nuplaunamos priemonės gali drėkinti. Tačiau putos visiškai nesausina odos, o ji iš tiesų po prausimo būna itin švelni ir maloni liesti. Tiek kad, net ir su putomis mano odai būtinas drėkinamasis losjonas - priešingu atveju visa mano oda išsausėja ir nupleiskanoja, nepriklausomai nuo to, kokį prausiklį naudoju. Tiesa, čia jau labiau mano asmeniškumai. 

Apskritai vertinant, vasaros metu putos areozolinėje pakuotėje nerealiai geras atradimas: patogus keliauti, greitas naudoti, be avarijų ir nelaimingų nutikimų tikimybės. Šiuo atveju dar labai giriu ir kvapą - malonus iki paskutinio lašo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai