RASA Unique Body Care stangrinamasis kūno kremas su kava, hialuronu ir jūrų dumbliais

Taip, taip, žinau, ką dabar galvojate, Rasa kosmetikos nebėra. Rasa, Aras ir Biok Laboratories kosmetikos ženklus pakeitė /kilig/, tačiau kiek teko girdėti - naujieji produktai yra tokie pat, tik su nauju pakuotės apdaru, tad galbūt senus produktus galima rasti naujose pakuotėse?

Rasa stangrinamąjį kremą turiu jau kuris laikas, berods nuo pavasario, tačiau tik dabar prisėdau paruošti jums apžvalgą. Anksčiau labai mėgdavau kūno odą tepliotis kvapiais kremais, tačiau pastaruoju metu pastebiu, kaip vis mažiau ir mažiau reikalinga kvapnioji jų funkcija ir su laiku man vis mažiau reikalinga, svarbiausia itin geras drėkinimas. O koks stangrinamasis kremas? Tuoj papasakosiu.

"Humoro jausmas yra vadovavimo meno komponentas, gebėjimas apsieiti su žmonėmis ir gebėjimas pasiekti, kad darbas būtų padarytas."
Dvaitas Eizenhaueris


Produktas: RASA Unique Body Care stangrinamasis kūno kremas su kava, hialuronu ir jūrų dumbliais
Gamintojas: "BIOK laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: suteikti stangrumo, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: jaučiamas stangrinamasis efektas 
Labiausiai nepatiko: drėkinimo efektas trumpalaikis
Tūris: 200 ml
Kaina*: 5,15 EUR
Kur galima įsigyti: Rimi, Eurokos, Iki, Maxima, Drogas ir kt.
Įvertinimas: 3 - 3,5/5

Ką žada gamintojas: Stangri, elastinga bei tobulai išpuoselėta oda. Unikalios formulės poveikį užtikrina trijų aktyviųjų kompomentų sąveika. 
     - Jūros dumblių ekstraktas bei kofeinas skatina odos atsinaujinimą, aktyviai tonizuoja ir suteikia jai elastingumo.
     - Hialuronas intensyviai drėkina bei, kartu su kitais pažangiais komponentais, kuria stangios odos efektą.
Dėl išskirtinio kavos aromato, rytinės procedūros bus itin malonios. Dermatologų patikrinta. 


Kaip jau minėjau įžangoje, šito produkto pakuotė jau garantuotai bus pakeista, nes deja deja, Rasos kosmetikos nebėra. Kaip suprantu Biok kompanija orientuodamasi į užsienio rinką apjungė tris prekinius ženklus ir pakeitė į naują, /kilig/. Vienok labai smagu vis besikeičiančios ir modernėjančios kompanijų priemonės, naujos idėjos ir pokyčiai, kita vertus, Rasa buvo savotiškas įprotis, kažkas savo, įprasto. Su lengva nostalgija atsisveikinu su paskutinėmis mano namuose užsilikusiomis Rasa priemonėmis - tai buvo artimas man, savas prekinis ženklas... Gaila, tačiau tikiuosi, kad naujo prekinio ženklo produkcija patiks ir prilips lygiai taip pat, kaip ir Rasos.

Mano atveju pakuotė plastikinė, tūbelės formos. Gana paprasto dizaino su akcentuota švelniai mėlyna/ žydra spalva. Pakuotė patogi išspausti produktą lauk, dangtelis atsikemša apačioje. Iš tiesų net ir minimaliais resursais (kaina gi nedidelė), pakuotė atidirbta, kokybiška, patogi naudoti.

Kvapas. Gamintojas žada kavos aromatą, tačiau man jis visiškai ne tos mums įprastos kavo s kvapo. Greičiau baltos kavos su pienu ir žiupsneliu vanilės aromato. Nėra tas tikrasis kavos kvapas, kurį tikėjausi užuosti pradžioje.

Konsistencija labiau primena kūno losjono, negu kūno kremo. Tai nėra labai labai skystas produktas, tačiau nelabai ir kūno kremas.


Sudėtis: Aqua, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Hydrogenated Polydecene, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, Algae Extract, Pullulan, Divinyldimethicone/ Dimethicone Copolymer, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Caffeine, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Dimethicone, Parfum (Benzyl Alcohol), Potassium Sorbate, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Sodium Hydroxide.


Poveikis. Kremas kvepia maloniai, tačiau kvapas man neišlieka pakankamai ilgai. Tiek kad galiu pagirti itin greitą susigėrimą, net ir karštomis vasaros dienomis. Losjonas neapsunkina odos ir nepalieka jos paviršiaus riebaus ar lipnaus.

Kalbant apie stangrinamąjį poveikį, pirmuosius naudojimus jis nejaučiamas, bet tai nereiškia, kad jo nėra. Losjonas iš tiesų geba stangrinti odos paviršių, suteikti jai elastingumo ir jaunatviškesnės išvaizdos. Nesenai skaičiau tinklaraštininkės atsiliepimą apie stangrinančią odą priemonę, kurioje ji klaidino skaitytojus, neva produktas per mėnesį sumažino jos celiulito požymius. Aš tuo netinkiu! Celiulitas atsiranda poodiniame riebaliniame sluoksnyje - ar koks nors kremas geba panaikinti celiulitą? Aš linkusi tuo abejoti, todėl tokiais pliurpalais kaip celiulito ženklus sumažėjimas, ir dar per tokį trumpą laiką netikiu. Manau, kad galima šiek tiek sumažinti jo matomumą derinant specialius pratimus ir kosmetines priemones, tačiau tikrai ne vien kremo pagalba.

Man šitas kremas aiškiai pastangrina odos paviršinius sluoksnius ir tiek. Tačiau turiu nusiskundimų dėl drėkinamojo efekto. Hialurono rūgštis turėtų pasižymėti intensyviu drėkinimu, bet jo sudėtyje atrodo nedaug, mat jaučiamas drėkinimas per trumpas. Kol pasitepi, jauti kad tikrai drėkina, tačiau kelių valandų bėgyje sausesnes kūno vietas (pas mane tai kojos žemiau kelių) vėl reikia tepti kremu, norisi intensyvesnio drėkinimo. Mano nuomone kaip stangrinamasis kremas tikrai neblogas, o va drėkinamąją funkciją reiktų gerokai patobulinti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai