#47/2018 Grožio šiukšlynėlis. Birželio mėnesį baigiau...

Labas!
Naujo mėnesio pradžia reiškia.. taip, taip, grožio šiukšlynėlį!!! Vakar išsikalbėjau savo instagram nerimus ir tikriausiai neišsakytas abejones, jog... kartais tikrai suabejoju, ar po keturių metų vis dar noriu rašyti blogą? Internetinėje erdvėje atrodo niekam nebeįdomios apžvalgos - pletkai, skandalai, nuogi pa**i... Normalu, kad nedarydamas tokių nesamonių nesulauki tokio dėmesio ir... galiausiai suabejoji verte, kurią kuri... Ne dažnai, bet pasitaiko... Tikiuosi per šią savaitę be interneto pailsėsiu ir grįšiu pas jus pilna jėgų ir optimizmo.

O dabar - nauji, tfu, ne nauji, seni, seni gaminiai, kuriuos sunaudojau, ištuštinau, kurie patiko arba ne, kuriuos kartočiau arba ne... Pirmyn!

"Nuodėmė pasakoti apie save, nes tai mėgavimasis kančia. Nuodėmė klausytis svetimos kančios."
Jurga Ivanauskaitė


Kūnui

Tobulas dalykas vaikams ir kūdikiams, tačiau tinkamas ir tiems, kurie turi jautrią odą ar/ ir vengia nesaugių sudėtinių dalių kosmetikos priemonėse. Manau, kad tai labai apgalvota priemonė, su atsakingai atrinktais ingredientais. Man patiko, mažyliui patiko ir taupiai naudojosi - neturiu nė vieno blogo žodžio priemonei. Na gal galima pabambėti, kad buvo labai sunku iškrapštyti priemonės likučius lauk, bet su visomis tokio tipo pakuotėmis tas pats, tiesa?
Jau kartojame!

Nepatiko man šita dušo želė: sausino odą, sudėtis buvo prasta, putojo sunkiai... Sunaudojau, nebuvo labai tragiška, bet man visai nepatiko.
Nekartočiau.



Tikriausiai prasčiausia porelė mano plaukams per pastaruosius kelis metus... šampūnas stipriai sausino plaukus (ko jau nežinau kiek metų nebuvau patyrusi), o kondicionierius buvo per silpnas vadintis kondicionieriumi. Atrodo tragiško nieko? Na, mano plaukai nebuvo laimingi, jie neatrodė gražiai, todėl visiškai nepatiko, buteliukų neištuštinau ir metu likučius lauk. Ne mano plaukams.
Nekartosiu.

Veidui I: kremai


Labai labai gera trijulė, kuri pastebimai atjaunino mano veido odą, sumažino smulkias raukšleles ir pastangrino, pakėlė veido kontūrą. Nerealus kremas! Bet ir kaina nereali! Šiai dienai aš jo neįperku ir nežinau ar kada galėsiu leisti veido kremui 80 EUR? Tačiau... jei galite sau leisti, na būtinai išbandykite - stebuklas, kurio ilgiuosi...
Mielai kartočiau, jei leistų finansinės galimybės


Pavasario pradžioje šio kremo įspūdis buvo neblogas, bet tikrai nesulaukiau kažkokio "wow" pojūčio. Na taip, abi kremo formulės labai greit susigerdavo ir padrėkindavo odą ir viskas. Lygiai taip pat ir vasarą - stebuklingu būdu neatsirado kažkoks papildomas poveikis. Tačiau karštomis dienomis jis buvo tikras išsigelbėjimas ir poilsis nuo sunkesnių kremų - oda jautėsi ne tik padrėkinta, bet ir neapkrauta, itin lengva... Tiesa, man sausai odai skirta formulė patinka labiau, bet per didžiuosius karščius nepakeičiama buvo mišriai odai - kaip lengvas drėkinantis vandenukas - nieko kito tepti ant odos nesinorėjo. Tad mano galutinė nuomonė visgi būtų vasarai ir karštoms dienoms labai gerai, kai norisi lengvumo, o kitiems sezonams, visgi ne.
Kartočiau, bet tik vasaros metu.

Veidui II

Tikriausiai jau nebereikia kartotis? Bet, jei šitas įrašas yra pirmasis, kurį skaitote - tobula viskam tinkamti dulksna veidui gaivinti tiek deginantis, tiek po makiažo nuvalymo, tiek jaučiant kad trūksta truputį drėgmės. Apie viską plačiau rasite paspaudę ant pavadinimo.
Jau kartoju sekančią pakuotę.



Deja, bet šitos kaukės man nepatiko. Suprantu, kad mano odos tipas galėjo netikti, bet šios kaukės nei valo, nei matizuoja, nei poras mažina. O ir drėkinimas man pasirodė silpnokas. Gaivina, bet... daugiau nieko. Visus prieš ir po nufotografavau (nuoroda ant pavadinimo), tad hmm... visai nepatiko.
Nekartočiau.

Rankoms - manikiūrui - burnos higienai

Patiko, skalsiai naudojosi ir teikė tikrai gerą efektą rankoms. Įsivaizduojate, man pakako 1,5 metų! Vienintelis nuolat erzinantis dalykas buvo netinkama pakuotė - tirštas produktas sunkiai išsispausdavo lauk, pompos viduje sutirštėdavo ir pridžiūdavo, o ir likus 2-4 cm nuo dugno nebuvo įmanoma išpumpuoti lauk. Sakyčiau patobulinus pakuotę būtų šaunus produktas.
Pakartočiau.

Tikriausiai paskutinė šito gelio pakuotė, mat jau moka teisingai išsivalyti dantukus, išspjauti pastos likučius. Tad metas keliauti prie pastos su flouru. Šita buvo tikrai gera, kartota ne kartą ir smagiai naudojama.
Sūnus išaugo, bet jei turėčiau dar vieną vaiką, imčiau pirkti ir jam.

15. - 16. CAPITAL Apelsinmedžio pagaliukai manikiūrui
Nusidėvėjo. Paprastai tokie dalykai yra skirti vienkartiniam naudojimui, bet aš juos drožiu tiek, kiek įmanoma. Patinka su jais atstumdyti odeles, nuvalyti nago kraštus nuo lako pertekliaus ir pan.
Kartosiu, kartoju ir šiuo metu.

Vitaminai ir maisto papildai

1 tab - Vitaminas D 5ug (100% RMV); Kalcis 500 mg (63% RMV).

1 tab. - Magnis 200 mg (53% RMV)

Kalcio ir magnio tabletės, maišomos su vandeniu ir geriamos. Nepatinka man burbuliukai mano vitaminuose, tačiau... reikia sunaudoti. Kaip visuomet tokių papildų prisperka mano vyras su tikslu gerti pačiam, bet tenka man. Turiu dar porą pakuočių, todėl būtinai reiks išgerti.
Šiaip, vertinant RMV, atrodo visai neprastai, bet sudėtinių dalių ilgumas mane gąsdina. Nemanau, kad tiek visko tikrai reikia. Jei įdomu, šitų galima rasti Lidl parduotuvėse prie kasų (tik kainos nepamenu).

Grožio smulkmenos

19. CAROLI Essentials standartiniai medvilnės diskeliai, 80 vnt.
Nei labai geri, nei labai blogi, vidutiniški. Paprastai juos perku vokiškų prekių parduotuvėje, tačiau jau galima rasti ir Eurokos asortimente.

20. ORIFLAME Gel Foot Cushion - gelinė pagalvėlė į batus
Kažkokia nesąmonė - man ji niekad nepatiko, esu bandžiusi kartą į aukštakulnius, ir šokant atsiklijavo ir nuslysčiojo per batų kraštą pasirodyti pasauliui. Pamenu įmečiau tarp manikiūro įrankių ir užmiršau. Nesenai tvarkiausi ir nusprendžiau išmesti. Neveikia kaip reikia ir niekad man nepatiko.

21. FLEUR vienkartinės servetėlės, 90 vnt.
Patiko paveiksliukas ir kvadratinė forma, todėl prigriebiau, bet tai nėra kokybiškiausios servetėlės. Nors ir yra dvisluoksnės, bet atrodo kaip vieno sluoksnio, ir šiaip lengvai plyšta... Sunaudojau, bet antrą kartą šitų nepirkčiau.

Dekoratyvinė kosmetika ir aromatai

Labai mėgau šią pudrą praeitą vasarą, ne tik dėl SPF faktoriaus, bet ir dėl gražaus dengimo, spalvos sulyginimo ir spindinčios odos efekto. Yra šioje priemonėje minusų, kaip kad žiauriai prasta pakuotė, kuri visad atrodo purvina, ar per tamsus atspalvis baltaodėms. Netiks ir riebesnę odą turinčioms merginoms, bet man, kaip sausaodei labai patiko. Likučius subaigiau šiemet (pasirodo ne tiek jau daug tų likučių čia bebuvo).
Kartočiau, man patiko.

23. ESSENCE "Hidden Stories" lūpų blizgesys 01 - rose in wonderland, 4 ml
Kai baseinui naudoji vieną ir tą pačią priemonę, tikriausiai normalu, kad ji ima ir iš tiesų pasibaigia? Šitas blizgesys labai paprastas, be lipnumo ir skaidrus su krūva blizgių dalelių. Iš pradžių tų dalelių šiek tiek bijojau, bet jos suteikia priemonei gražų spindesį. Patogus, paprastas, kasdienis blizgesys lūpoms.
Kartočiau, bet... tai buvo riboto leidimo produktas, tad įsigyti jau nebėra galimybės.

MĖGINYS
Nuobodus, kasdienis biuro kvapas moteriai, kuri nenori intensyvaus ar charakteringo kvapo. Nieko čia nėra blogo, tik mane erzino ir labai trumpas poros valandų išlikimas. Pirmas įspūdis nesugundė įsigyti ir apskritai, nemanau, kad aromatas yra vertas savo kainos.
Nepirkčiau pilno dydžio.

Nei gera, nei bloga. Man netiko. Tai nėra priemonė retiems antakiams, bet jau negali būti vienintelė antakių priežiūros rutinoje: vaškas ir hailaiteris labiau tiks antakių užbaigimui nei pilnam jų paruošimui. Vaškas pasirodė neblogas, o va hailaiteris man labai patiko - tobulai smulkus  ir labai skalsus. Ilgiausiai tą hailaiterį ir naudojau, mat vaškas jau senai buvo baigtas.
Nekartočiau, netenkina mano poreikių.

Nors įraše nebuvo labai daug džiaugsmingų emocijų, bet aš šitą pieštuką pamilau ir su kiekvienu naudojimu žavėjausi vis labiau. Taip, man jo forma galėtų būti kitokia, plonesnė, bet pati formulė, tobula spalva labai verta dėmesio.
Itin patiko, tad pakartočiau dar kartą.

Atrodo šitą balzamą lūpoms ir sausoms vietoms naudojau visą amžinybę. Gera priemonė, sugebanti susidoroti su lūpų išsausėjimu ir šerpetojimu. Tiesą pasakius visi šitie tender care balzamai verti dėmesio. Tik manau kompanija turi kažką daryti su savo pakuotėmis - iškabinti nors truputį priemonės iš indelio labai sudėtinga, jau nekalbant apie besibaiginėjančios priemonės likučius.
Vis gi, pats balzamas labai geras, mielai kada vėl pakartočiau, nors šiuo metu man jis labai pabodęs.

MĖGINYS
Labai smagūs šitie mažuliukai Avon lūpų dažai - mėginiai. Vasarai labai faina tokį įsimesti į rankinę ir sutaupyti vietos, bet dažus turėti šalia, jei reiktų atnaujinti. (jei nesinori Avon, Golden Rose turi tokių mažyčių dažų rinkinukus). Patys dažai labai jau tradiciški - tradicinė konsistencija, blizgus užbaigimas ir rožinė spalva. Jei įdomu, užsuk paskaityti įrašo.
Manau įsigyčiau pilno dydžio dažus, tik ne šitos spalvos. Aaa... ir mielai pakartočiau tokių mažuliukų.

Verkia mano širdis... pasibaigė mano numylėta Paese kompaktinė pudra, kuri suteikdavo tokio labai dailaus švytėjimo efektą veido odai ir vizualiai labai gražiai paslėpdavo amžiaus žymes... Tobula... Jeigu mane sekant instagram, matėt, kaip tryniau likučius, maišiau alkoholiu, kad tik panaudoti dar nors truputį.... Deja, užteko labai neilgam...
Kadangi tai mano Holy Grail, mielai pakartočiau, tik reikia šiek tiek sumažinti dabar turimų pudrų kiekį.

MĖGINYS
Visiškai ne mano odos tipui skirta priemonė, kuri paryškina visus mano pasausėjimus, kiekvieną netobulumą, kiekvieną raukšlytę... O jei atmesime asmeniškumus, nustebau, kaip gerai matizuoja ir kaip tobulai užmaskuoja spalvos netolygumus. Deja, ne sausai odai skirta priemonė.
Asmeniškai ne.
----------
Viskas, mano mielosios ir mielieji, tokie buvo mano baigti produktai, atsidūrę pabaigtųjų dėžėje. Man šis mėnesis keistas, atrodo visko baigiau mažai, nedaug, tačiau stebiuosi pasibaigusių dekoratyvinių priemonių gausa! Ar jums pavyksta baigti dekoratyvines priemones prieš baigiantis jų galiojimui ar prieš jums pabostant? Gražaus jums vakaro!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man.
Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai