2018/07 Liepos mėnesio pirkiniai ir naujienos: Essence, Catrice, Rene Furterer ir kt.

Liepa prab4go neįtikėtinai greitai... Žinau, žinau, jau taip sakiau praeitą mėnesį, bet liepą... Mes su mažyliu praktiškai nebuvome namie... Dvi savaitės pas mano tėvus, tuomet savaitė prie ežero, o tarp jų dar kelios dienos praleistos namie arba kažkur keliaujant: kelis kartus aplankėme jūrą, zoologijos parką, netrukus plauksime baidarėmis... Mano ši vasara judri, kupina atostogų, smagių potyrių. Tikriausiai liepa ir buvo pati aktyviausia, nors... labai tikiuosi ir rugpjūtį bent savaitėlę pabūti pas tėvelius ir pailsėti prieš vaiko darželį ir galbūt jau ir mano darbus?

Kadangi praktiškai visą liepą nebuvau namuose, tai tikriausiai labai normalu, kad nenusipirkau praktiškai nieko, kas susiję su kosmetika. pastebiu, kad vasaros metu dažausi itin mažai, o kitos kosmetikos visiškai nieko nereikia. Tačiau tai nereiškia, kad naujienų nėra, yra ir ne tiek jau mažai.

"Didžiausia išmintis lyg kvailumas; didžiausia gražbylystė lyg mikčiojimas."
Laotse



1. MARION SPA pėdų kaukė
Visos bando, noriu ir aš! Čia ta kaukė, kuri nugriaužia viršutinį suragėjusį sluoksnį ir sena oda nusilupa savaitės bėgyje. Kol kas nepasakyčiau, kad mano pėdoms mirtinai reikia šios kaukės, tai gal pasidarysiu rugpjūčio eigoje arba prieš pat rudens sezoną. Bet labai smalsu pažiūrėti, kas ir kaip.
Drogas, 3,79 EUR

Dove


Labai ačiū Dove už siuntinuką. Prausikliai,, sukurti specialiai su micelių technologija, tam, kad švelniai, tačiau efektyviai pašalintų nešvarumus. Atrodo micelės užkariauja absoliučiai visą kosmetiką! Prie micelinių veido valiklių jau pripratome, o kaip kūno prausikliai? 

L'Oreal


Pasicukrinam? Trys nuostabūs L'Oreal šveitikliai skirtingoms odos reikmėms. Tikiu, kad visi jie gerai šveičia, tačiau kaip ten su papildomomis funkcijomis? Pripažinsiu, dar nebandžiau, liepa buvo užimta viskuo, tik ne blogu, tad... pradėsiu nufotografavusi. Savaitgalį vežuosi juos 400 km ir ieškosiu kokio gražaus vaizdo nuotraukoms. Ačiū L'Oreal!

Catrice


Labai smagu matyti ir limituoto leidimo kosmetikos tarp Catrice naujovių. Greitu laiku tikiuosi papasakoti apie priemones plačiau. Ačiū Catrice!

Essence


Kaip visada labai gausus Essence siuntinys nepaprastai nudžiugino visiškai naujų priemonių asortimentu. Labai vasariškas siuntinys, kurio didžiąją dalį produktų jau pradėjau naudoti ir netrukus pakalbėsime apie priemones plačiau. Ačiū Essence.

RENE FURTERER

Labai ačiū atstovams, į kurių kvietimą teko atsakyti, negalėjau atvykti į naujienų pristatymą ir renginį, tačiau gavau naujų priemonių asortimentą išbandymui. Apie jas būtinai papasakosiu plačiau, kai pažintis su jomis bus kiek geresnė.
---------------------------------------------------------------
Viskas, štai tokios šį mėnesį buvo mano kosmetinės naujienos. Labai daug visko, ką noriu išbandyti, labai daug visko, ką jau išbandžiau, dar net nenufotografavusi. Nusižengiau savo taisyklei, tad tikriausiai galite pamatyti nuotraukų (ateityje) su netobulais šešėlių paviršiais, sugadintu tobulu pirminiu vaizdu... Tiesiog, neiškenčiau pati. O ko jūs laukiate labiausiai? Kokie įrašai jus džiugina?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

Rašyti komentarą