Makiažo kempinėlės su koteliais: lašo ir grybo formos

Apie makiažo šepetėlius stengiuosi papasakoti kiek įmanoma dažniau, vos tik jaučiuosi išbandžiusi ir susidariusi tvirtesnę nuomonę apie vieną ar kitą turimą įrankį. Pastaruoju metu dažniausiai rankos kilo prie kempinėlių ant kotelių. Ar kada pagalvojote, koks patogus būtų Beauty Blender, jei turėtų kotelį? Aš pagalvojau, tad radusi ebay.com kempinėles su šepetėlių koteliais panorau išbandyti. Šiandien trumpai apie juos - ar tokie įrankiai verti dėmesio ir įsigijimo? Tuoj pasižiūrėsim.

"Moralams labiau tinka trumpi posakiai negu ilgos kalbos ir pamokslai."
K. L. Imermanas

Produktas: Makiažo kempinėlės su koteliais: lašo ir grybo formos
Gamintojas: nenurodyta. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: makiažo pagrindui, maskuokliui, pudrai ir t.t. padengti
Medžiagos: plastikinė rankena ir natūrali kempinė (? netikiu, bet taip nurodyta pardavėjo puslapyje)
Labiausiai patiko: idėja - pagaminti kempinėles, kurias naudojant neišsitepi rankų
Labiausiai nepatiko: nepraktiški - kietos kempinėlės, greitai nusidėvi
Matmenys: rankena 7 cm, galvutės apie 3 cm
Kaina*: kiekvienas po US $1,01 (0,87 EUR)
Kur galima įsigyti: ebay.com (pardavėjo nuoroda čia ir čia tačiau tai ne tas pats pardavėjas, iš kurio pirkau. Maniškis šiomis kempinėlėmis nebeprekiauja)
Įvertinimas: 1/5

Ką žada gamintojas: Aukštos kokybės kempinėlės aplikatoriai padengia makiažo priemonės tobulai tolygiai. Jūs to nusipelnėte!
     - kempinėlė itin švelnaus paviršiaus, tad užtikrina tolygų ir nepriekaištingą padengimą
     - kirsto lašo forma patogi pasiekti įvairius, sunkiau pasiekiamus veido kampus
     - grybo formos kempinėlė tobulai tinka padengti didelius veido plotus tolygiai tampšnojant į odą
     - ergonomiška rankena
     - tinkama padengti makiažo pagrindą, maskuoklį, pudrą, BB kremą ir kitus produktus
     - spyruokliuojanti dengimo technika duoda geresnius rezultatus, negu trynimas
     - rekomenduojama plauti su švelniu muilu ir išdžiovinti orui laidžioje vietoje


Aš labai džiaugiuosi, kad šitų kempinėlių - šepetėlių nesugalvojau pirkti visų keturių įmanomų formų. Pabandymui prigriebiau kirstos lašo formos ir pievagrybio formos galvutėmis. Kažkodėl galvojau, kad šitie šepetėliai bus labai patogūs padengti maskuokį ir makiažo pagrindą ar kitus kreminius produktus. Ir nors šie šepetėliai labai panašūs, tačiau jų medžiagos labai labai skirtingos.


Kirsta lašo formos kempinėlė atrodo padoriai minkšta, tad pirmas įspūdis atrodo visai neblogas - visai neblogai skirsto maskuoklį, o va makiažo pagrindui naudojau labai trumpai. Problema ta, kad ši kempinėlė nuo pat pradžios trupa ir palieka mažyčius kempinėlės gabalėlius ant veido odos. Tiesiog neįmanoma naudoti, visiškai jokios kokybės...

Pievagrybio formos kempinėlė visiškai kitokios medžiagos ir netrupa, tačiau... ji tokia kieta, visiškai neturi spyruokliavimo, tad tinka nebent sienoms dažyti, bet tikrai ne veido odai... Bandžiau ja dengti makiažo pagrindą, ir tai buvo siaubingai sunku, o rezultatai visiškai manęs netenkino.


Aš gailiuosi šias kempinėles pirkusi. Atrodo Azijoje gaminamos kempinėlės visiškai netinka mano poreikiams. Jei iš įprastų šepetėlių galima rasti visai neblogų, ar net gerų, tai kempinėlės visuomet per kietos, neturi spyruokliavimo ir dengimas visuomet sukelia daugiau diskomforto. Tad ne kempinėlėms iš Azijos!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai