GARNIER Neo "Hypoallergenic" Panthenol Plius kreminis ir purškiamas dezodorantai su raminamuoju pantenoliu

Apie dezodorantus paprastai nekalbama, kaip apie grožio priemonę, tačiau... visad tikėjau, kad pirmiausia turi būti gera priežiūra (veido, plaukų, kūno, ko tik nori), o tik paskui sekti dekoratyvinė, tiesa? Pažastys dažnai būna ir tabu tema - nežinau ar konkrečiai tau teko susidurti, bet didelis procentas merginų turi jautrią, sudirgti mėgstančią pažastų odą - ir kur nesudirgs, kai depiliuojam ir skutam tikriausiai dar negailestingiau, negu savo kojas? O jei dar įaugę plaukeliai? Ir dar nepaminėjau itin dažnos problemos, kai ilgiau naudojami (kai kurie) dezodorantai pabalina pažastų odą ir vaizdas tikrai nebūna pats geriausias. Nors rankų dažnai nekilnoji ir tikriausiai kiekvienam nerodai savo pažastų, tačiau labai gera jaustis užtikrintai ir turėti kiekvieną kūno centimetrą gražų! Ir šį kart mes kalbame ne tik apie grožį, bet daugiau pasitikėjimą savimi ir saugumo jausmą.

"Grožis - karalius, valdantis labai trumpai."
Sokratas


Produktas: GARNIER Neo "Hypoallergenic" Panthenol Plius kreminis ir purškiamas dezodorantai su raminamuoju pantenoliu
Gamintojas: "Garnier-Loreal". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: apsaugoti nuo prakaito, nemalonaus kvapo, rūpintis pažastų odą 
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: tikrai nesaugo 48 val.
Tūris: purškiamo - 150 ml; kreminio - 40 ml
Kaina*: kiekvienas po 3,92 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Maxima, pigu.lt, Drogas ir kt.
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: 

Purškiamas dezodorantasSausas purškiamas antiperspirantas. Pirmasis NEO purškiamas dezodorantas, pasižymintis itin stipriu poveikiu nuo prakaito, bet tuo pačiu itin švelnus odai. Su inovatyviu itin švelniai ir smulkiai antiperspirantą paskirstančiu difuzoriumi.

NEO sauso purškiamo antiperspiranto pagrindinė nauja savybė, kurią moterys ir jų oda spės pamilti, inovatyvi pakuotė: patentuotas itin švelniai ir smulkiai antiperspirantą paskirstantis difuzorius. Itin inovatyvus žiedo formos difuzorius turi 10 labai siaurų tolygiai paskirstytų skylučių, kurioms sukurti prireikė 5 metų bandymų bei 11 užregistruotų naujų patentų.
Daugiau jokio didelio spaudimo purškimo naudojant tradicinis dezodorantą: naujasis NEO difuzorius leidžia itin švelniai paskirstyti antiperspirantą and jūsų odos. Inovatyvus sprendimas leidžia užtikrinti tolygų paskirstymą ir efektyvesnį produkto naudojimą.

Intensyvaus poveikio antipersirantas hipoalerginis - ultra švelnus - su raminamuoju panteoliu. 48 val. veikiantis antiperspirantas sudėtyje turi 50% daugiau pantenolio**, kuris sustiprina odos barjerą ir suteikia komforto pojūtį.
**palyginus su kitais neo purškikliais

Kreminis dezodorantas: NAUJOVĖ: 48 VAL. * APSAUGA + ŠVELNI ODA + JOKIŲ ŽYMIŲ ANT ODOS IR DRABUŽIŲ .
Dėl sausos kreminės tekstūros antiperspirantas NEO įdealiai padengia odą, o jo sudedamosios dalys puikiai susigeria. Esi apsaugota nuo prakaito ir namalonaus kvapo. NEO sudėtyje yra 80% odos priežiūros priemonių sudedamųjų dalių, todėl tavo oda išlieka švelni. Dėl sausos kreminės tekstūros NEO akimirksniu susigeria, nepalikdamas žymių ant odos ir drabužių.
Naudojimas: švelniai išspauskite nedidelį kiekį priemonės. Užtepus tinkamą kiekį, priemonė greitai įsigeria ir oda lieka sausa.


Aš jau ne kartą (jei atvirai, tikriausiai kas kartą), giriu Garnier kompanijos pakuotes. Labai apgalvoti ir visuomet akis traukiantis dizainas labai vilioja. Kaip taisyklė, parduotuvių lentynose visuomet atkreipiu dėmesį būtent į Garnier kompanijos pakuotes. Šiuo atveju baltos, su rožiniais akcentais pakuotės atrodo skoningai, dailiai ir patraukliai. Garnier, nežinau, ką darai su dizainu, bet daryk taip ir toliau - 100% veikia!

Šiandien kalbu apie du skirtingus produktus. Purškiamo dezodoranto pakuotė atrodo gana įprastai, išskyrus purkštuką - jis apvalus, žiedo formos, aplink kurį yra 10 smulkių angų - ką tai reiškia? Purškiama ne viena nukreipta srove, o išsklaidyta, platesne ir man tai labai patinka!

Tuo tarpu kreminis dezodorantas tūbelės formos su angomis and dugno esančio švelnaus raudono plastiko. Spaudžiant produktas atsiduria ant to plastiko ir tuomet tereikia paskirstyti ant odos. Tokį Neo dezodorantą esu naudojusi ir anksčiau (ČIA), tad man tai jokia naujiena - patogu. Tik žinau, kad artėjant link pabaigos tampa sunkoka išspausti likučius lauk.

Kvapas abiejų priemonių identiškas. Švelnus gėlių aromatas labai malonus uoslei ir sakyčiau vidutiniškai intensyvus, bet neerzinantis. Išlieka irgi ilgokai, tad tikriausiai netiks bekvapių priemonių ieškančioms. Tačiau... jei mėgstate kvapus, jis tiks labai įvairius aromatus mėgstančioms, universalus.

Konsistencija. Purškiamas dezodorantas areozolinis. Kreminis, lyg ir pavadinimu pasako, kad balto kremo.


Sudėtis:
Purškiamo dezodoranto: Isobutane, Aluminium Chlorohydrate, Isododecane, Cocos Nucifera Oil, Isopropyl Palmitate, Parfum, Dimethicone, Dimethiconol, Panthenol, Propylene Carbonate, Perlite, Disteardimonium Hectorite.

Kreminio dezodoranto: Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Dimethicone, Isopropyl PalmitateTalc, Cera Alba/ Beeswax, Arachidyl Alcohol, Parfum, Zinc Gluconate, Arachidyl Glucoside, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Phenoxyethanol, Steareth-100/ PEG-136/ HDI Copolymer, PEG-100 Stearate, Behenyl Alcohol, Panthenol, Caprylyl Glycol, Perlite, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Glyceryl Stearate.


Poveikis. Kadangi priemonės iš esmės skiriasi viena nuo kitos, tikriausiai geriausias šio įrašo formatas būtų papasakoti atskirai apie kiekvieną.

PURŠKIAMAS DEZODORANTAS. Aš nesu purškiamų dezodorantų mėgėja, ir šitas ne išimtis. Nežinau ar priežastis gali būti jautresni plaučiai, tačiau purškiami dezodorantai mane dusina. Purški į pažastis, o dalelės pasklinda aplink tave ore - nori nenori jas įkvėpi, ima trūkti oro ir norisi kuo greičiau bėgti iš vonios kambario - tas pats būna ir kai vyras naudoja savo purškiamą dezodorantą. Tad man asmeniškai šitas jokia išimtis, nepatiko, bet čia labai asmeniška.
Mane šiame dezodorante žavi išsklaidyta žiedu srovė, kuri ir plačiau ir lengviau dengia priemonę. Nereikia pasipurškus pašokti vonioje, nes didžiulis kiekis priemonės patenka į vieną pažastų zoną. O kalbant apie apsaugą - man visi purškiami saugo mažiau nei kiti. Tačiau čia nė kiek nesiskundžiu - jis gana ilgai apsaugo nuo drėgmės pojūčio ir kokioms 6-8 valandoms (aktyvią dieną), nuo nemalonaus kvapo. Tikrai nepalieka dėmių ir galima gana greitai rengtis po priemonės naudojimo.
Man purškiami dezodorantai patinka funcionalumu - pasipurkšti gali bet kur, greitai ir patogiai. Su kreminiais reikia laukti ilgiau, todėl pavyziui, kokiam baseine tikrai neatnaujinsi apsaugos nuo prakaito (tiksliau po jo). Manau šitą sunaudosiu stovyklaujant gamtoje, kur atvirame ore galiu pasipurkšti dezodorantu. Na, o mano vonioje, deja bet purškiamiems ne vieta.


KREMINIS DEZODORANTAS kaip jau minėjau man nėra jokia naujiena. Svarbiausia nepadauginti kremo ir jis greitai susigeria į pažastų odą ir tikrai ją švelnina, nenubalina odos - atrodo iš tiesų geba pasirūpinti skustuvais, lyg per šienapjūtę nuolat šienaujama oda. Iš ankstesnės patirties žinau, kad su laiku kremas vis sunkiau geriasi į odą, na jau daugmaž baiginėjant pakuotę. Tačiau kol kas nieko negaliu pasakyti - matau kad formulė buvo atnaujinta, tad galbūt tokių problemų nebebus?
Padengus normalų kiekį kremas greit susigeria į odą, tik reiktų atsiminti, kad tikrai nebus kaip su purškiamu - reikės truputį palaukti, kol galima saugiai rengtis ir išvengti dėmių. Na, o kalbant apie apasaugą - mane daugiau mažiau apsaugo visą dieną. Drėgmės aš visiškai nejaučiu, o kvapo atžvilgiu, sakyčiau beveik visą dieną nuo ryto iki vakaro. Tačiau tikrai ne 48 val. - joks man žinomas dezodorantas to negali padaryti...


Man jie abu patinka - rimtai, atmetus mano asmeniškumus, abi priemonės turi pakankamą apsaugą, yra patogios naudoti, maloniai kvepia ir netepa drabužių. Nors labai intensyviu prakaitavimu nepasižymiu, bet man patiko. Na, o kaip patiks jau baiginėjantis pakuotei, parašysiu tuštučių įrašuose, tad sekit naujienas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai