L'OREAL Paris Infaillible Pore Refining Primer - poras mažinanti makiažo bazė

Šią bazę/ praimerį turiu jau senokai ir apie jį norėjau pasakoti kartu su švytėjimo suteikiančiu praimeriu, kurį gavau kartu, tačiau dar nebuvau įsitikinusi šios priemonės poveikiu, tad pakalbėjau apie aną, o šį tiesiog pamiršau. Ruošdamasi atostogoms dar kartą peržiūrėjau išbandymams skirtą kosmetikos krepšelį ir atradau šį, dar neapkalbėtą praimerį. Mažinti poras, išlyginti odą, drėkinti ir ilgiau išlaikyti makiažą yra tie pažadai, kuriuos žada šitas produktas, ir tikriausiai to kiekviena nori iš makiažo tiesa? Pasižiūrim.

"Gyventi - tai kovoti, kovoti - tai gyventi."
P.O. Bomaršė


Produktas: L'OREAL Paris Infaillible Pore Refining Primer - poras mažinanti makiažo bazė
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems su išsiplėtusiomis poromis
Labiausiai patiko: pakuotė
Labiausiai nepatiko: porų praktiškai nepaslepia
Tūris: 20 ml
Kaina*: 12,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas:
PRIVALUMAI
     - Itin lengva formulė 
     - Riebalus sugeriantys užpildai ir dėmes šalinančios medžiagos akimirksniu pastebimai panaikina dideles poras ir paviršiaus trūkumus.
     - Išlygina odą, suformuoja nepriekaištingai tolygų pagrindą.
     - 24 valandų drėkinimas
     - Makiažas ilgiau išlieka.

Naudokite prieš makiažo pagrindą, kad jis geriau atrodytų ir ilgiau išliktų, arba ant makiažo pagrindo, jei norite jį patobulinti. Neužkemša porų.

Kaip naudotiPirštų galiukais užtepkite ant odos ploną bazės sluoksnį ir įtrinkite sukamaisiais judesiais tose veido vietose, kur yra dėmių ir trūkumų.
Naudokite vieną vieną, jei norite išlyginti odą, pagerinti veido spalvą ir sumažinti išsiplėtusias poras, tepkite prieš makiažo pagrindą, kad jis geriau atrodytų ir ilgiau išliktų, arba ant makiažo pagrindo, jei norite jį patobulinti.


 Man labai patinka priemonės pakuotė - ilga plastikinė tūbelė su pompa, tad produktas labai sandarus, saugus ir higieniškas. Neaišku, kaip seksis išpumpuoti priemonės likučius, tačiau kol kas esu labai patenkinta pakuote. Patinka man ir jo forma - siaura tūbelė smagi paimti į rankas, patogi naudoti ir šiaip maloni akims.

Kvapas. Silpnas, kosmetinių priemonių kvapas. Kadangi priemonė nekvėpinta, priskiriama bekvapėms priemonėms.

Konsistencija. Produktas rožinės spalvos, lengvos losjono konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, GlycerinIsononyl Isononanoate, Vinyl Dimethicone/ Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Alcohol Denat., Boron Nitride, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Dimethicone Crosspolymer, PEG-10 Dimethicone, Tribehenin, Magnesium Sulfate, PEG/ PPG-18/ 18 Dimethicone, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Dimethiconol, Silica SilylateSynthetic  Fluorphlogopite, Disodium Stearoyl Glutamate, BHT, Aluminum Hydroxide, Tocopherol.
May Contain: CI 77891/ Titanium Dioxide, Mica, CI 77491/ Iron Oxides.


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad aš nelabai pastebiu, kad praimeris mažintų veido odos poras - pasitepi, ir vaizdas lieka beveik toks pat, tad tokiam darbui praimeris nėra geriausias pasirinkimas. Būdamas rožinės spalvos praimeris tinka naudoti kaip kasdienė priemonė, net ir nedengiant makiažo pagrindo: rausva spalva šiek tiek palygina veido odos spalvą, suteikia minimalaus sveiko spindesio. Odos paviršius tampa švelnesnis ir lygesnis, bet tikrai ne tiek, kad poros būtų pilnai užpildytos.

Aš neturiu problemų su makiažo išlikimu, tad negalėčiau pasakyti, ar priemonė tikrai išlaiko makiažo pagrindą ilgiau. Dvejoju ir dėl drėkinimamojo efekto. Nusivylusi pagrindiniais pažadais praimerį dengiu kaip priemonę odai tomis dienomis, kai visiškai nesidažau ir siekiu vos vos palyginti odos spalvą, bet ne užpildyti poras, išlyginti paviršių. Jei norite tokio tipo priemonės - geriau veikia Benefit praimeris, o šis man tinka kaip vienas produktas, ant viršaus nedengiant makiažo pagrindo. Nelabai, taip sau, geriausiu atveju - tik vidutiniškai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai