SABRINA RUDNIK Cosmetics lūpų dažai Nr. 83.

Sabrina Rudnik man asmeniškai niekad negirdėta kompanija, apie kurios egzistavimą net nebūčiau įtarusi, jei nebūčiau gavusi lauktuvių iš Vokietijos - kompanijos lūpų dažų. Tiesą sakant daugumos dalykų apie šiuos dažus aš net nežinau, gavau juos dovanų, kažkokios pakuotės nebuvo, internete informacijos neradau, o klausti dovanotojo kaip ir nemandagu. Tad mano pirmoji pažintis, nuomonė ir efektas ant lūpų.

"Apie kitą žmogų neįmanoma papasakoti todėl, kad svetimą gyvenimą kiekvienas mato sava spalva."
Jurga Ivanauskaitė


Produktas: SABRINA RUDNIK Cosmetics lūpų dažai Nr. 83.
Gamintojas: "Werunia" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus pojūtis ant lūpų
Labiausiai nepatiko: neapleidžia pigios kosmetikos jausmas (įdomu, kas slepiasi po lūpų dažais)
Tūris: nenurodytas
Kaina*: negaliu pasakyti, bet turėtų būti iš tų pigesnių priemonių
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neprekiaujama, reiktų ieškoti Vokietijos parduotuvėse
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: gamintojas aprašymo nepateikia


Lūpų dažų pakuotė labai paprasta ir atrodo pigiai: juodo plastiko korpusas su skaidriu dangteliu. Iš tiesų situaciją šiek tiek gerina ilga plona pakuotės forma, bet šiaip jau viskas atrodo pigokai. Nepatinka man ir informacijos trūkumas - nei sudėtinių dalių, nei kažkokio konkretesnio pavadinimo, leidžiančio kažko tikėtis iš priemonės nėra. 

Kvapas šiek tiek primena senovinius lūpų dažus, tačiau nėra stiprus, neerzina ir nesijaučia dažantis.

Konsistencija. Šiek tiek kremiškesnė nei vidutinė, turi keik daugiau nei vidutiniškai drėgmės, tad maloniai slysta ant lūpų ir tolygiai dengiasi.


Sudėtis: nenurodyta


Poveikis. Pirmiausia noriu pradėti nuo savo nuogastavimų: šiek tiek pergyvenau dėl pigių lūpų dažų. Dažniausiai turėti pigūs dažai būdavo itin sausi, nemaloniai tepdavo lūpas jais dažantis, sausindavo kol juos dėvėdavau. Todėl labai maloniai nustebau, kad šių konsistencija šiek tiek drėgnesnė už tradicinius, maloni ant lūpų, nė trupučio nesausina lūpų ir jaučiasi nepaprastai patogiai.

Nr.83. atspalvis ryškiai rožinis, alyvinis ir labai geros pigmentacijos. Vienu perbraukimu ant lūpų pasidengia ryškia spalva, padengdamas su minimaliu spindesiu. Na, kiek labiau nei tradicinisi dažai. Man patinka, kad jie nesukrenta į lūpų raukšleles, neparyškina mano amžiaus ir visai tinka prie mano odos spalvos. Šiuo, vasaros metu, jais dažausi ne taip ir retai - vadinasi jie iš tiesų man patinka!


Be malonaus pojūčio ant lūpų, negaliu nepaminėti ir išlikimo. Dažai minimaliai po truputį nusivalgo, nusivalo geriant. Tačiau nusitrina tolygiai, blėsta palaipsniui, nenusitrina gumulėliais. Sakyčiau išlieka kiek ilgiau nei tradiciniai. Visgi, labiausiai mane džiugina faktas, kad net ir apsitrynus dažams neprivalau iš karto bėgti atnaujinti spalvos - lūpos atrodo padoriai ir dailiai.

Nors ir nesitikėjau, tačiau dažai man patinka, jie atrodo gerai, maloniai jaučiasi ant lūpų, gražiai nusivalgo. Vykusios lauktuvės, tik gal kiek abejoju dėl atspalvio - turėčiau galimybę, pasižiūrėčiau kasdieniškesnių spalvų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai