ESSENCE "Super Curl" eye-opening volume mascara - riečiantis ir apimties suteikiantis juodas blakstienų tušas

Blakstienų tušai... mano mylimiausi visuomet buvo (ir tikriausiai visuomet bus) iš L'Oreal, tiek dėl tušų efekto, tiek dėl jų tinkamumo naudoti. Visgi, aš niekuomet neatsisakau išbandyti ir pigesnes alternatyvas - yra tikrai neblogų ir iš Essence, ir iš Catrice, tik pastarieji deja, itin greitai tirštėja ir juos tenka dažniau keisti.

Šiandien mano bloge vis dar kalėdinės nuotaikos? Tušą fotografavau prieš pradedant jį naudoti, dar gruodį, tad tebūnie tos nuotraukos su šventiniais žaisliukais, - perfotografuoti šį kartą visai neturiu jokio noro, užtat pakalbėti apie tušą būtinai noriu.

"Geriausia - mylėti su protu, tačiau beprotiškai mylėti geriau, negu nemylėti visai."
Tečeri



Produktas: ESSENCE "Super Curl" eye-opening volume mascara - riečiantis ir apimties suteikiantis juodas blakstienų tušas
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: tepa odą aplink akis
Tūris: 8 ml
Kaina*: 3,39 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: tušo pavadinimas pasako viską! Sukuria begalinę apimtį ir kvapią gniaužiantį rietimą bei atveria akis. Riestas elastinis šepetėlis padengia kiekvieną blkastieną ir suteikia jai tekstūros - nuo pat trumpiausių kampučių. Tušas sukuria plačiai atvertų akių, dramatiškų blakstienų efektą.


Blakstienų tušo pakuotė plastikinė, standartinės formos tūbelė su kirstos formos užsukamu dangteliu. Ties priemonės pakuote šį kartą nesinori ilgiau užsibūti, tačiau pasidžiaugsiu, kad jos dizaine šį kart naudojami pop art ar kalbos burbuliukus primenantys dizaino sprendimai, nuteikiantys smagiai ir maloniai.

Silikoninis šepetėlis lenktos formos su viena šalia kitos einančiomis juostomis iš trumpų, tuomet ilgesnių ir vėl trumpų šerelių. Toks sprendimas kartojasi per visą šepetėlį. Trumpiausių blakstienų dažymui ant šepetėlio galiuko naudojamas nedidelis šerelių burbuliukas.

Kvapas standartinis blakstienų tušo kvapas. Jei kada turėjote Essence blakstienų tušą, tai jų visų kvapai labai panašūs ir menkai skiriasi vienas nuo kito stiprumu.

Konsistencija. Essence blakstienų tušo konsistencija kinta itin greitai - pradžioje ji buvo visiškai vidutinė, beveik per skysta dažytis, tačiau jau po mėnesio ėmė tirštėti, o po trijų - tapo gerokai tirštesnė.


Sudėtis: AQUA (WATER), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, SYNTHETIC BEESWAX, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, POLYBUTENE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, VP/ EICOSENE COPOLYMER, OZOKERITE, AMINOMETHYL PROPANOL, TROPOLONE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, STEARYL STEARATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Pirmiausia noriu pradėti nuo blakstienų tušo šepetėlio - jis nepaprastai patogus dažytis blakstienas: pirmiausia dažausi ta išlenkta puse, kad užriesčiau ir pakelčiau blakstienas, o tuomet - C formos sienele, siekdama suteikti daugiau apimties. Šis tušas nepaprastai keistas ir nuolat kintančios konsistencijos. Iš pradžių man visiškai nepatiko ir buvo per skystas, dėl ko lipindavo blakstienas ir tekdavo nemenkai pasidarbuoti papildomu šepetėliu. Tačiau naudojimo eigoje greitai tirštėjo ir blakstienos galiausiai nustojo lipti. Tiesą sakant tik apie antro mėnesio galą - trečio pradžią man pavyko išgauti tobulą mano skoniui rezultatą: blakstienos visiškai nebelipdavo, parietimo efektas tapo tiesiog idealus ir ant blakstienų nebeprikraudavo tiek daug košės, tačiau paryškindavo tobulai. Nuotraukoje žemiau matote kairėje tas tobulasis man efektas, dešinėje - tik pradėjus naudoti.


Efektas man labai patinka, tačiau šis tušas tikrai nėra geras, kad ir kaip gražiai dažytų blakstienas, tačiau išlikimas yra ne mažiau svarbus. Nuo pat pradžių šis tušas tepė akių vokų odą ir palikdavo atspaudus. Atrodo net nuvalius milijoną kartų, dienos pabaigoje, kai tušas jau tikrai turėtų būti išdžiūvęs, jis vistiek tepdavo... iki pat tol, kol nuvalydavau... o mano oda aplink akis nėra nei riebi, nei drėgna, greičiau priešingai - nuolat į sausesnę pusę. Galiausiai tas tepimas tęsiasi iki pat šiol, net ir šiai dienai, kai tušas jau gerokai patirštėjęs, kai jis pradeda byrėti dienai slenkant link vakaro, mano akių vokų oda vistiek ištepama šio tušo likučiais.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai