RITUALS... "The Ritual of Namaste" Hydrate hydrating ampoule booster - aktyvi pagalba dehdratuotai ir sausai odai ampulės formoje su hialurono rūgštimi ir indiškų rožių vandeniu

Vakar išbandžiau vieną iš Rituals ampulių, ir pagalvojau, kad neverta ilgiau laikyti ir antrosios. Kaip tik palanki proga išbandyti ir sunaudoti: visos šiuo metu naudojamos veido priežiūros priemonės jau susikūrė tvirtą nuomonę apie save, žinau koks jų poveikis, tad tiesiog idealus periodas įvesti arba išbandyti kažką naujo. 

Rituals ampulės veidui iš viso advento kalendoriaus man kėlė didžiausią smalsumą ir susidomėjimą, tačiau turiu iš karto pastebėti - vienos ampulės tikrai nepakanka pilnai nuomonei susidaryti, tad šis įrašas greičiausiai bus tiesiog pirminis įspūdis ir pirminiai mano potyriai.

"Realybė yra tai, kas nuo tavęs neatstoja netgi tada, kai tu ja nustoji tikėti."
F. K. Dickas


Produktas: RITUALS... "The Ritual of Namaste" Hydrate hydrating ampoule booster - aktyvi pagalba dehdratuotai ir sausai odai ampulės formoje su hialurono rūgštimi ir indiškų rožių vandeniu
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: intensyviai drėkinti, suteiti veido odai lygumo
Tinkamas tipas: visiems, ypač sausai ir dehidratuotai odai
Labiausiai patiko: odos komforto jausmas
Labiausiai nepatiko: vienos ampulės pajausti poveikį tikrai nepakanka
Tūris: 7 x 2 ml (pas mane 1 ampulė, kurioje 2 ml)
Kaina*: 7 ampulės - 26,50 EUR 
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse ir internetu (rituals.lt)
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Šis itin koncentruotas skystis tiekia odą intensyvų drėkinimą  ir akimirksniu suteikia jūsų odai lygesnę ir šviesesnę išvaizdą. Aktyvus kompleksas su hialurono rūgštimi ir vandeniu iš Indijos rožių hidratų padeda išlaikyti natūralią  odos drėgmės pusiausvyrą. Todėl oda atrodo sveika, spindinti. Per amžius indiška rožė buvo laikoma grožio ir meilės simboliu, o jos vanduo yra plačiai naudojamas dėl  drėkinančių savybių. Šventasis lotasas -  grynumo ir išminties simbolis yra žinomas dėl savo raminančių savybių.
Aktyvus kompleksas su hialurono rūgštimi ir indiška rože padeda atkurti odos drėgmės pusiausvyrą  ir suteikia odai elastingumo. Natūralūs augaliniai antioksidantai padeda apsaugoti odą nuo neigiamų išorinių veiksnių.



Serumas - veido drėkiklis supakuotas tiesiog skaidraus stiklo ampulėje, kuri saugiai įdėta į kartoninę, minimalistinio dizaino dėžutę. Pilno dydžio pakuotė atrodo visiškai taip pat, su gaiviais, pastelinės melsvos spalvos intarpais, tik kad ten sudėtos septynios ampulės, t.y. savaitės kursas. 

Kvapas. Kaip ir Glow ampulės, taip ir šios kvapas sunkokas ir panašus, skiriasi labai nežymiai. Pagrindinis priemonės akcentas yra rožių vanduo ir kvapas jį šiek tiek tikrai primena.

Konsistencija. Galvos spalvos skystis vandens tirštumo konsistencijos.


Sudėtis: Aqua/ Water, Glycerin, Rosa Damascena Flower Water, Xylitylglucoside, Sodium PCA, Nelumbo Nucifera Leaf Cell Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Algin, Sodium Carrageenan, Maris Aqua/Sea Water, Maris Sal (Sea Salt), Anhydroxylitol, Caprylyl/ Capryl Glucoside, Xylitol, Sodium Cocoyl Glutamate, Polyglyceryl-5 Oleate, Glyceryl Caprylate, Phenethyl Alcohol, Tocopherol, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Lactate, Sodium Hydroxide, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Linalool, Benzyl Salicylate, Geraniol, Parfum/ Fragrance.


Poveikis. Priemonės skystis greitai susigeria į veido odą ir kaip visuomet, dengdama serumus, odai skiriu ir porą minučių masažo pirštais ir nefrito voleliu. Iš karto jaučiu drėkinamąjį efektą ir odos komforto jausmą. Deja, sunaudojusi vieną ampulę (po pusę ryte ir vakare) nepasakyčiau, kad veidrodyje matau kažkuo kitokį vaizdą, nei oda atrodė lygesnė, nei elastingesnė. Vienos ampulės tikrai nepakanka efektui įvertinti. Kita vertus, džiaugiuosi maloniu komforto jausmu ir intensyviu drėkinamuoju poveikiu. 

Vertinant abi ampules, Glow efektas man pasirodė vos vos intensyvesnis ir labiau tinkamas brandesnei odai, tuo tarpu Hydrate tiesiog drėkina išsausėjusią odą. Abiejų sudėtinės dalys gausios augaliniais ingredientais ir geromis odai veikliosiomis medžiagomis, tad norisi tikėti, kad efektas po savaitės kurso būtų ženkliai geriau matomas. O kol kas, pirmasis mano įspūdis teigiamas ir palankus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai