SEBAMED Baby putos vonelėms su ramunėlių ekstraktu

Apie vaikišką kosmetiką visuomet pasakoju su dideliu džiaugsmu. Nors visiškai nesu linkusi eksperimentuoti su mažylio odele, kuri šiaip jau yra linkusi į sausėjimą (visai kaip maniškė), tačiau dar nesu atradusi priemonių, kurias norėčiau naudoti nuolat. Tiesa, mums abiems patinka tik kūno prausiklis, bet dar turiu abejonių ir dėl šampūno, ir dėl kūno kremo, ir savaime suprantama, dėl priemonių vonioms. Kaskart maudantis mažasis vis prašo "burbulių" į vonią ir krykštauja susidarant muilo burbulams, todėl vonios putos yra lygiai toks pat neatsiejamas produktas, kaip plaukų šampūnas ar kūno prausiklis. Šį kart mažojo vonioje Seba Med putos vonelėms su ramunėlėmis, kurios tinkamos ir kūdikiams, tad trumputė nuomonė, kaip mums pavyko susidraugauti.

"Protingas žmogus gali būti įsimylėjęs kaip beprotis, bet ne kaip kvailys."
F. de Larošfuko



Produktas: SEBAMED Baby putos vonelėms su ramunėlių ekstraktu
Gamintojas: "Sebapharma" GmbH & Co. KG. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: sukurtas vaikams ir kūdikiams
Labiausiai patiko: neblogai putoja (kaip priemonė be SLS)
Labiausiai nepatiko: nesu patenkinta priemonės sudėtinių dalių saugumu
Tūris: 200 ml
Kaina: 7,39 EUR
Kur galima įsigyti: visose vaistinėse (Eurovaistinė, Camelia ir kt.), pigu.lt

Ką žada gamintojas: Ypač švelnios valomosios formulės, skatina apsauginio odos sluoksnio formavimąsi, neleidžia odelei išsausėti. Natūralūs drėkikliai intensyviai drėkina ir puoselėja gležną odą jau prausimosi metu, ramunėlių ekstraktas ramina jautrią odelę ir slopina jos dirglumą.
Naudojimas: Įlašinti į kūdikio vonelę ir paskirstyti ranka, kad suputotų. Prausti kūdikį glostomaisiais judesiais.

Sudėtis: Aqua, Laureth-6 Carboxylic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Polysorbate 20, Laureth-2, Chamomilla Recutita Flower Extract, Sodium Acetate, Sodium Ascorbate, PEG-150 Distearate, Alcohol, Parfum, Citric Acid, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Ascorbyl Palmitate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.

pH 5,5
Be sintetinių kvapiklių, formaldehydo, nitrozamino, dioksano, be dažiklių.


Poveikis. Labai švelnaus, neutralaus kosmetinio kvapo vonios putos savo konsistencija ir išvaizda labai primena įprastas gelines dušo želė. Kadangi priemonės sudėtyje nėra agresvysių SLS medžiagų sukeliančių putojimą, džiaugiuosi, kad putoja visai neprastai ir su kirk didesniu kiekiu putų susidaro visai pakankamai. Aišku, ne tas pats, kaip su priemonėmis su SLS - tenka ir ilgiau pamaišyti ir tos putos nėra labai standžios, tačiau palyginus neblogai.

Deja, bet mano akimis SebaMed kompanijos produktų sudėtinės dalys nėra pačios saugiausios, kokias galima rasti kūdikiams ir mažiems vaikams. Nors labai giriu ir sudėtyje esantį ramunėlių ekstraktą, ir puikų priemonės pH, kuris nepažeis odos apsauginio barjero. Tačiau labai norisi matyti daugiau žalios spalvos ir saugesnių ingredientų (tarp kitų gamintojų tokių tikrai galima rasti).

Apskritai vertinu nei blogai, nei gerai. Odelės neišsausina, vaikas putomis džiaugiasi. Tačiau tobulai čia tikrai nėra - norisi ir saugesnio produkto ir geresnio putojimo arba didesnio kiekio pakuotės, nes šios pakanka labai trumpam laikui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai