ESSENCE Mini Sheer lūpų balzamas su atspalviu "04 I am charming"

Visuomet stengiuosi užpuolus įkvėpimo ir noro bangai kaip įmanoma labiau papildyti blogo įrašų skaičių apie kosmetiką ar priemones, kurias naudoju šiuo metu. Šiuo metu ta noro banga užplūdo iki ausų, tad šiandien pradedu pildyti ketvirtą įrašą (nors nesu tikra, kad tikrai šiandien sugebėsiu jį baigti). O šiam įrašui pasirinkau papasakoti apie lūpų balzamą su spalva iš Essence. Prieš kelis metus tokio tipo priemonių visiškai nesupratau - jei rinkdavausi lūpų dažus, norėjau, kad jie normaliai laikytų ir būtų įprastos konsistencijos, jei man reikėjo balzamo - visai nenorėjau, kad jis dar ir būtų su spalvos pigmentais. Tačiau laikui bėgant viskas keičiasi, ne tik norai, suvokimas, bet ir poreikiai. Jei anksčiau namuose nesidažydavau ir leisdavau odai tiesiog ilsėtis, pastaruoju metu pastebiu, kaip vis pasidažau viena ar kita priemone namuose. Kartais paryškinu antakius ar lengvai papudruoju veidą, o kartais paryškinu lūpas su lengvu balzamu su spalva. Nes net ir namie esant noriu jaustis gražiai ir gerai.

"Mažai yra dalykų, kuriuos būtų sunkiau ištverti už įkyrias nuorodas į gerus pavyzdžius."
M. Tvenas


Produktas: ESSENCE Mini Sheer lūpų balzamas su atspalviu "04 I am charming"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko:  itin maloni ir lengva konsistencija
Labiausiai nepatiko: didelio kondicionuojamo poveikio lūpoms neturi
Tūris: 2,5 g
Kaina*: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3-3,5/5

Ką žada gamintojas: balzamas. Mini lūpų balzamas suteikia lūpoms švelnumo ir spindintį efektą su atspalviu. Praktiška kompaktiška mini pakuotė tilps net į mažiausią rankinę. Pasirūpinkite savo lūpomis.


Pirmiausia iš tiesų norisi pagirti kompaktiško dydžio, mažą, trumpą pieštuko formos pakuotę. Pagaminta iš raudono plastiko ji tik kiek didesnė nei standartinė lūpų balzamo pakuotė ar lūpų dažai. Produktas dozuojamas išsukant jį lauk. Va ko negaliu pagirti, tai priemonės dangtelio - iš pradžių jis atrodė gana sandarus, tačiau gana greit atsilaisvino, o šiai dienai net normaliai nebesilaiko ant pakuotės. Į rankinės vidų šios priemonės nedrįstu dėti, tačiau į kosmetinę - rizikuoju.

Kvapas. Priemonės sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos. Man kvepia kažkuo labai saldžiu ir labiausiai primena tikriausiai vaisinę kramtomąją gumą.

Konsistencija. Slystanti, lengva, konsistencija. Ant lūpų dengiasi itin plonai, tiesiog slystant ant lūpų.


Sudėtis: POLYBUTENE, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, OCTYLDODECANOL, VP/ HEXADECENE COPOLYMER, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, POLYETHYLENE, DIISOSTEARYL MALATE, ISOPROPYL PALMITATE, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, MICA, BEHENYL BEESWAX, STEARYL BEESWAX, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, POLYGLYCERYL-2 ISONONANOATE/DIMER DILINOLEATE COPOLYMER, GLYCERYL CAPRYLATE, BHT, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, CI 15850 (RED 6 LAKE/RED 7 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Nei čia lūpų balzamas, nei lūpų dažai, nei lūpų blizgesys. Tarpinis produktas tarp visų šių priemonių. Su vienu sluoksniu jis pasidengia ant lūpų plonai ir įgauna permatomą, spindintį efektą. Pasluoksniavus balzamą ant lūpų spalva gaunasi gerokai intensyvesnė ir ryškesnė. Deja, tačiau kaip balzamas šis produktas man ne itin patinka. Jei lūpos suskeldėjusios ar išsausėjusios, priemonė jų nemaitins ir nedrėkins. Jei lūpos suskeldėjusios, neverta tikėtis stebuklingo pasveikimo efekto. Daugų daugiausiai balzamas suteiks lengvo švelnumo, tad galutiniu atveju tai labiau dekoratyvinė priemonė, nei gydomoji.


Lūpų balzamas nuo lūpų nusivalo itin greitai valgant, geriant palieka pėdsakus ant įrankių, bučiuojantis - ant odos. Visiškai jokio patvarumo, tačiau tokio tipo priemonės man vis labiau patinka su kasdieniu makiažu - kai norisi neapsunkinti lūpų ir jas lengvai paryškinti. 

O jums, ar patinka lūpų balzamai su atspalviu? Kaip vertinate tokio tipo priemones?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai