ZEAL So Fresh, So Young! Serum Nutrition Repairing - maitinamoji - atkuriamoji lakštinė veido kaukė "Ganoderma & Tricholoma Matsutake"

Tradiciškai sekmadienis man yra pasilepinimo diena - ilgiau laiko lovoje (bent jau tiek, kiek realiai leidžia sūnus), tas kartas savaitėje, kai kavą galiu iš tiesų išgerti lovoje, kai pasilepinu vonia (nors nebe kiekvieną savaitę), kai susitvarkau nagus ir galiausiai, būtinai deduosi veido kaukę. Kada, jei ne sekmadienį? Aišku, galima ir prastą dieną, tačiau sekmadienis man įpročio reikalas. Praeitą kartą žadėjau, kad būtinai išbandysiu Zeal veido kaukę. Šias kinietiškas veido kaukes radau Martinoj, niekur iki šiol nei atsiliepimo, nei kažkokios nuomonės matyti neteko, tad pasidarė smalsu, koks poveikis ir ar verta tokias kaukes pirkti.

"Visas valdymo menas slypi mene būti sąžiningam."
T. Džefersonas


Produktas: ZEAL So Fresh, So Young! Serum Nutrition Repairing - maitinamoji - atkuriamoji lakštinė veido kaukė "Ganoderma & Tricholoma Matsutake"
Gamintojas: "Tazol Biological Technology" Pagaminta Hong Kong, Kinija
Paskirtis: atkurti, maitinti, patempti, suteikti švelnumo, minkštumo ir glotnumo veido odai
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gaivina ir drėkina
Labiausiai nepatiko: trūksta labiau jaučiamo poveikio
Tūris: 25 g
Kaina*: 1,39 EUR
Kur galima įsigyti: Martina
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: ZEAL susifokusavo į 10 svarbiausių odos problemų. Ji sukūrė "Nature & Youth" produktų seriją su kruopščiai atrinktais ingredientais iš 23 šalių, kurie gali 100% atkurti pažeistą odą ir suteikti naują gražios odos pojūtį. 
Kaukės pagrindas - vertingi matsutake ir reishi (ganoderma) grybų ekstraktai, kurie giliai maitina odą iš vidaus ir iš išorės, švelniai atkuria pažeistą odą. Kaukė patempia odą, pašalina smulkias raukšleles ir suteikia odai švelnumo, minkštumo ir glotnumo. 
Naudojimas: Nuvalyti veido odą. išimti kaukę iš pakuotės, išvynioti ir uždėti ant veido. Po 10-15 minučių nuimti kaukę ir kaukės likučius įmasažuoti į odą. Naudojant kaukę 3-5 kartus per savaitę, jūsų oda atrodys gražesnė ir jaunesnė.


Plastikinis kaukės maišelis - pakuotė nelabai skiriasi nuo nuo kitų tokio tipo kaukių pakuočių: stardartinis dydis, standartinė forma ir tik kiek kitokio tipo dizainas. Ant pakuotės krašto pusę moters veido su tobulai išlyginta veido kauke. Negaliu neatkreipti dėmesio į pilną veido makiažą ir ant viršaus uždėtą kaukę... tiesiog... čia tik instagramui žmonės taip daro, o įprastai niekas nededa kaukės ant makiažo... Dizaine vyrauja oranžinė ir ruda spalvos ir žiūrėdama į pakuotę kažkaip nelabai pagalvotum, kad kaukės sudėtyje dviejų rūšių grybai.

Kvapas. Keistas, nei labai malonus, nei nemalonus - kosmetinis kiek sunkesnis, nei gaivus, nieko labai įsimenančio, nieko patrauklaus ir nieko labai atstumiančio.

Konsistencija. Medžiaginis lakštas, iškirptas veido forma ir prisotintas veikliuoju skysčiu. Čia iš karto norisi pabrėžti kelis dalykus - medvilnės lakštas labai plonas, tąsus ir toks nekokybiškas, kad regis stipriau patempsi ir plyš, o dedant ant veido bijai pirštu pradurti skylę... labai jau prastos kokybės ir plonas ne gerąja prasme. Išskirtinis ir priemonės skystis - paprastai esu pripratusi prie skystokos konsistencijos, o čia ji tirštesnė ir labiau primena gelį.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Carbomer, Allantoin, Hyaluronic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine, Diazodinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Parfum, Ganoderma Atrum (mushroom) Extract, Tuber Magnatum Extract.


Poveikis. Jau pasiskundžiau dėl veido kaukės plonumo, tačiau ant veido ji man užsidėjo pakankamai lengvai. Kaip visuomet kaukės ilgio pritūko mano ilgos nosies galiukui, bet apskritai uždengė visai neblogai. Nežinau ar dėl gelinės konsistencijos, tačiau kaukė atrodė kiek sausesnė nei kitos ir uždėjus ant veido sausėjo sparčiau nei kitos.


Ką daro veido kaukė? Pirmiausia kaukę nuėmus nuo veido jaučiau stiprų lipnumą, kuris dar ilgokai laikėsi ant paviršiaus ir niekaip nenorėjo susigerti. Manau drąsiai galiu sakyti, kad kaukė drėkina paviršinius sluoksnius ir lengvai atgaivina odą. Deja, jokio kito poveikio iš šios kaukės nepajutau. Nepasakyčiau, kad ir oda atrodė kažkaip stebuklingai gražiau, sveikiau ar stebuklingai geresnės būklės. Tad hmm... sunku spręsti iš vienos, bet labai jau vidutiniška, niekuo nestebinanti veido kaukė. Noriu išbandyti ir kitas, bet labai daug nesitikiu. Nėra prastai, bet dėl poveikio tikrai nealpstu, kaip gerai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai