ESSENCE Matt Touch Blush - matiniai skaistalai "30 rose me up!"

Manau visoms pasitaiko, kad prisikaupia kažkokių nebaigtų ar pamirštų darbų, kuriuos turėjai jau seniau padaryti, bet paprasčiausiai kažkur pametei ar užmetei. Prieš kelias savaites tvarkiau savo diską su blogo nuotraukomis ir o varge, kiek daug dar visko užsilikę, tačiau nesitikiu, kad apie viską pavyks papasakoti. Nežinau ar tikrai apie viską ir reikia? Puikiai žinau, kad kompanijos laukia atsiliepimų, tačiau ne visuomet jums įdomu apie tam tikrus produktus. Gal dėl užsilikusių įrašų, kai kurios kompanijos regis su manimi nustojo bendradarbiauti ir nebesiunčia priemonių (matau, kad kolegėms siunčia), tačiau per daug nesuku galvos - tikrai ne dėl kosmetikos ar nemokamų daiktų rašau šį blogą. O gal dėl kiek prastesnių atsiliepimų? Į vatą vynioti nuomonės irgi nenoriu - jei man nepatinka, tai ir rašau tiesiai šviesiai, kad nepatinka ir viskas. Ką gi, dėl kompanijų bus matyti ateityje, bet širdies man neskauda, turiu ką veikti ir taip. Aišku, visai smagu, kai gali išbandyti karščiausias naujienas dar iki joms pasirodant lentynose, tačiau tai nėra mano siekiamybė ir svarbiausias gyvenimo tikslas.

Kalbant apie tikslus - to darbo, kurio pokalbyje buvau praeitą savaitę, aš paprasčiausiai atsisakiau. Kas gali dirbti be darbo valandų? Ir kaip planuotis kažką gyvenime, kai bet kurią sekundę turėsi sėsti ir važiuoti į objektus? Aš nieko prieš tokius pasiūlymus, tačiau nebesu jauna mergina, turiu šeimą ir turiu atsakomybių ne tik sau pačiai ar darbui, todėl paprasčiausiai šis darbas ne man. Kai neturėjau vaiko, kai nebuvo vyro tokius darbus jau dirbau, ir žinau, kiek realiai laiko lieka po tokio darbo. Be to, atlyginimas tikrai nebuvo tas, dėl kurio verta išsinerti iš kailio ir "parduoti " visą savo laiką - ne apie tokius pinigus turėtų būti kalbama. Taigi, tokios mano gyvenimo aktualijos - toliau ieškausi darbo ir imu galvoti, kad gal man visai nereikia kažkokio vadovaujamo darbo ir titulų? Noriu tiesiog normalių valandų ir padoraus atlygio, darbo, po kurio turėčiau ir jėgų ir laiko savo šeimai. Na o šiandien bloge kalbame apie Essence kosmetiką ir skaistalus, kuriuos naudoju nebe pirmas mėnuo ir nepaliaujamai; skaistalai, kurių atspalvis puikiai tinka ne tik skruostams, bet ir veido kontūravimui, turiu galvoje bronzinimui. 

"Pusė žmonijos turi ką pasakyti, bet tyli, o kita pusė - neturi ko pasakyti, bet be pertraukos kalba."
R. Frostas


Produktas: ESSENCE Matt Touch Blush - matiniai skaistalai "30 rose me up!"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: tobula konsistencija
Labiausiai nepatiko: trumpai išlieka
Tūris: 5 g
Kaina*: 2,79 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: spalvingi skruostai! matinį efektą suteikiantys skaistalai, kurių pagrindą sudaro pudros milteliai, jūsų skruostams suteiks sveiko švytėjimo. o ko daugiau reikia gaiviam makiažui!


Teisybės dėlei šį įrašą noriu pradėti nuo to, kad... tai nėra mano pirmieji skaistalai iš Essence ir ne antri. Ne vienus skaistalus tokio tipo pakuotėse (tiek matinius, tiek spindinčius) jau esu bandžiusi ir aprašiusi, tad juos lengvai galite rasti bloge (ČIA, ČIA, ČIA, ČIA). Ši pakuotė labai mažai kuo skiriasi nuo anų - skaidraus plastiko indelis su tokiu pat lygiu dangteliu itin paprastas. Paprastas ir minimalus dizainas. Kiek smagiau nuteikia raštas, įspaustas ant skaistalų paviršiaus ir turiu pastebėti, kad regis jis įspaustas giliau nei prieš tai naudoti, mat net ir naudojant kelis mėnesius - puikiai vis dar matosi koks jis buvo, nepaisant to, kad kiek pasitrynė centrinė dalis.

Kvapas. Neutralus, kvapiųjų medžiagų gamintojas nenaudoja, o tokio tipo produktuose jo ir nereikia.

Konsistencija. Itin švelni, tobulai minkšta. Dažniausiai didžiausi mano priekaištai pudriniams produktams iš mano pusės būna dėl per sausos konsistencijos. Nemėgstu kai priemonės būna per sausos, pirmiausia dėl to, kad jos negražiai atrodo ant sausos odos ir galiausiai - mano plaučiai labai jautrūs skraidančioms dalelėms (nekenčiu ir purškiamų dezodorantų ir dulkių, ir stipriai byrančių produktų, nes jie mane dusina). Čia konsistencija visiškai tobula - nei per sausa, nei per drėgna - tobula!


Sudėtis: TALC, MICA, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, MAGNESIUM STEARATE, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, OCTYLDODECYL STEARATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Apskritai visi kompanijos skaistalai, kiek teko bandyti,, yra intensyviai pigmentuoti ir labai lengvai dengiasi, svarbu jų nepadauginti. Nuotraukose žemiau specialiai dėjau daugiau, mat nuotraukose spalvos visuomet išblanksta.

"30 rose me up" atspalvis labai įdomus, rudas su lengvu rožiniu atspalviu, tad man puikiai tiko ne tik kaip skaistalai, bet ir kaip bronzinė pudra. Veidas, naudojant kaip bronzatą įgaudavo šilto efekto ir visuomet atrodydavo gerai, kai naudodavau minimalų akių ar lūpų makiažą. 


Apskritai esu labai patenkinta skaistalais - kainos ir kokybės santykis labai geras, dengiasi lengvai, pigmentuoti gerai. Tačiau reiktų pabrėžti, kad jie tikrai neišlieka visą dieną. Nuo skruostų spalva nublanksta apie 6 val po padengimo, tad norint rimto išlikimo aš visuomet fiksuoju fiksatoriumi ir dar pasiimu priemonę su savimi, kad prireikus atnaujinti, galėčiau tai padaryti tiesiog dienos eigoje.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai