ESSENCE "Silky Touch Blush" skaistalai (atspalvis "100 indian summer")

Aš dar turiu visą krūvą neaprašytų, nepapasakotų gaminių iš Cosnova (Essence ir Catrice) kompanijos, todėl norėčiau kuo greičiau apie kelis jų pakalbėti. Galbūt kartais atrodo, kad labai daug pasakoju apie pigią kosmetiką - taip, tai tiesa, tačiau visuomet sakiau, jog kaina ne visada rodo prekės kokybę, o šiuo metu pirkti daugiau kosmetikos, kai tenkina turimos kosmetikos kokybė ir kiekis, nematau reikalo (o ir nelabai galiu, dėl finansinių šeimos aspektų, bent jau šiuo metu). Todėl ir toliau noriu kalbėti apie tai, ką turiu, tai, ką leidžia įpirkti mano kišenė bei tai, ką pati naudoju kasdien.

Šiandien kalbėsime apie Silky Touch skaistalus veidui. Esu kalbėjusi apie kelis atspalvius tinklarštyje ir ne kartą minėjusi, jog tai dėmesio vertas produktas: nedidelė jo kaina ir gera pigmentacija verta dėmesio. Tačiau keista - kompanijos internetinėje svetainėje neberandu šios linijos skaistalų - negi jie išimti iš prekybos? Tikiuosi kad ne - tai geros kokybės produktas, vertas likti nuolatiniame kompanijos asortimente.

"Kai pagalvoji, raudimas yra nuostabus. Jūsų pačių kūnas parodo, jog blefuojate"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: ESSENCE "Silky Touch Blush" skaistalai (atspalvis "100 indian summer")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: paryškinti skruostus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: trumpai išlieka
Tūris: 5 g
Kaina*: 2,79 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Šilkinė oda: gaivus veidas būtinas tobulam makiažui. Su skaistalais sukursite gražų, natūraliai atrodantį spindesį ir intensyviai atrodančius skruostus.


Skaistalų pakuotė labai paprasta: skaidraus plastiko indelis su vos išgaubtu dangteliu. Pakuotė neatrodo labai tvirta ir regis po neilgo naudojimo gali paprasčiausiai sudužti. Atrodo, kad šio produkto atveju akcentuojama pats produktas, kuris aiškiai matomas pro skaidris sieneles, o ne jo pakuotė. Tai nėra blogai, tik tikiuosi, kad pakuotė pilnai laikys tol, kol naudosiu skaistalus.

Kvapas. Priemonės kvapas primena dauguma tokių gaminių - mica kvapas, kuris skirstant produktą ant odos visiškai nejaučiamas, o ir paskirsčius - jokio kvapo nėra.

Konsistencija. Produktas minkštas, švelnus, liečiant produktą pirštais jaučiamas geras santykis tarp drėgnumo ir miltingumo. Skaistalai turi aiškiai matomų, blizgių dalelių, kurios mano akimis vidutinio stambumo.


Sudėtis: TALC, MICA, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ZINC STEARATE, MAGNESIUM CARBONATE, TOCOPHERYL ACETATE, p-ANISIC ACID, TIN OXIDE, GLYCERYL CAPRYLATE, ALUMINA, PHENOXYETHANOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Produkto paviršius įspaustas bangelių raštu. Aišku, tas raštas laikinas dalykas ir dings pakankamai greitai, kai dalis produkto nusidėvės. Aišku, kad tai tik smulkmenėlė, tačiau vistiek maloniau nei lygaus paviršiaus skaistalai.

Skaistalų pigmentacija labai labai gera: tokia gera, kad priemonę reiktų naudoti atsargiai. Aš tik kartą perbraukiu šepetėliu, dar jį nukratau į indelį ir tik tada atsargiai dažau skruostus. Net ir tokiu atveju priemonės kartais būna per daug, tad visuomet su Essence skaistalais reikia elgtis atsargiai. Skaistalai ant odos dengiasi dailiai ir tolygiai, jei reikia atnaujinti, jokių problemų uždėti dar vieną priemonės sluoksnį, nes nepasidengs netolygiai, netaps dėmėti skruostai. 

Skaistalai su hailaiteriu - specialiai neišsklaidžiau iki galo, kad būtų geriau matomas efektas.

Nors efekto nuotrauka ant skruosto nelabai aiški ir nelabai matosi, tačiau atspalvis "100 indian summer" persikinis atspalvis su vos vos rožinės spalvos, tačiau visgi, labiau persikinis. Atspalvis spindi ir šiek tiek primena hailaiterio spindesį, o žiūrint iš arti matomos ir didesnės, pavienės blizgios dalelės.  Man labai priminė kažką panašaus į kartu sumaišytą šviesų bronzatą ir nuslopintą persikinį atspalvį. Apskritai, atspalvis labai šalia to, kas man būtų pernelyg šiltas, oranžiškai - ryžas atspalvis. Tad dėl šio atspalvio aš nesu visiškai tikra, nemanau kad jis labai tinkamas mano spalviniam tipui - atrodo man labiau tinka rožinio, šalto atspalvio priemonės skruostams skaistinti.

Kalbant apie priemonės išlikimą - kaip ir visi šios linijos skaistalai, man išlieka apie 4 valandas, po to jau būtina priemonę padengti iš naujo ir atnaujinti spalvą. Nebent spalvos padengiu labai labai daug, tuomet išlieka šiek tiek ilgiau. Įsivaizduoju, kad galbūt jų išlikimą prailgintų ir makiažo fiksatorius, bet kol tokio dalyko nenaudoju - negaliu patikrinti ir negaliu garantuoti.

O kol kas - man šitie skaistalai labai labai patinka - manau, kad kainos ir kokybės santykis puikus. Belieka tikėtis, jog šita skaistalų linija vis dar parduodama, arba netrukus bus atnaujinta.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai