DOVE "Nourishing Care & Oil" maitinanti dušo želė su marokietišku argano aliejumi

Šiandien aš noriu parašyti apie paskutinį turimą Dove produktą iš linijos su argano aliejumi. Šiaip labai keista, kiek žvalgiausi parduotuvėse, šios linijos gaminių nemačiau, nors galbūt nebuvo ten, kur aš žiūrinėjau? Manau kad didesniuose prekybos centruose tikrai turėtų būti, o ir šiaip, manau kad linija labai nusisekusi - ir kvapas labai malonus ir visi gaminiai (aš bandžiau tris) man labai patiko ir tiko mano odai. Taigi, kadangi penktadienis, nesinori rašyti ilgos ir kažkokios rimtesnės apžvalgos - pakalbėsime apie kreminę dušo želė, skirtą sausai odai.

"Aš visuomet kvepėsiu skaniai"
Isaiah Mustafa


Produktas: DOVE "Nourishing Care & Oil" maitinanti dušo želė su marokietišku argano aliejumi
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odos nešvarumus
Tinkamas tipas: sausai odai
Labiausiai patiko: labai malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 250 ml
Kaina*: 3,51 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose 

Ką žada gamintojas: Dove Nourishing dušo želė praturtinta marokietišku argano aliejumi maitina ir padeda apsaugoti odą nuo išsausėjimo.


Dove kompanijos dušo žėlė pakuotės visos vienodos, siaurėjančios į viršų formos, pagamintos iš vidutinio, kiek į minkštesnę pusę plastiko. Vienas nuo kito priemonės skiriasi tik šalia naudojama spalva dizaine ir spalvotu dangtelio viršumi. Šiuo atveju naudojama švelniai geltona - tamsiai oranžinė spalva. Gal apie pakuotę šiuo atveju nereiktų daug išsiplėsti? Ji patogi naudoti, pakankamai tvirta, dangtelis patogus ir jokių problemų dėl dozavimo aš neturiu.

Kvapas. Visus šios linijos gaminius vienija vienodas, beveik identiškas kvapas. Man jis vienas nerealiausių, pastaruoju metu rinkoje esančių Dove produktų kvapų. Kažkokių konkrečių asociacijų nekelia, bet kvepia kosmetiniu kvapu, primenančiu švaros ir gaivos kvapą su malonia saldžia nata. Ar man primena argano aliejų? Ne, tikrai nė kiek - aš žinau kuo kvepia grynas marokietiškas argno aliejus - jis smirda ir man labai panašu į vištų kakučius. 🙊 Ačiū Dievui, kad gamintojai maskuoja šį kvapą malonaus aromato kvapiosiomis medžiagomis. Tad ilga istorija trumpai - mano vienas nerealiausių, pastaruoju metu naudojamų priemonių kvapų, labai malonus.

Konsistencija. Dove dušo želė man visai neprimena dušo želių - žiūrint į konsistenciją, visuomet norisi sakyti kremas, nes konsistencija labai jau primena tiršto losjono - skysto kremo tirštumą. Šio prausiklio sudėtyje matome aukso - geltonos spalvos grūdelius. 


Sudėtis: AquaSodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Cocamidopropyl Betaine, Lauric AcidSodium Lauroyl Glycinate, Sodium Lauroyl IsethionateHydrogenated Soybean OilHelianthus Annuus Hybrid OilSodium Chloride, Glycerin, Acacia Senegal Gum, Argania Spinosa Kernel Oil, Benzoic AcidBHT, Butylene Glycol, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, DMDM Hydantoin, GelatinGuar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Helianthus Annuus Seed OilIodopropynyl Butylcarbamate, Mica, Parfum, Phenoxyethanol, SilicaSodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Sodium Isethionate, Stearic Acid, Tetrasodium EDTA, Xanthan Gum, Zinc Oxide, Hexyl CinnamalLimonene, Linalool, CI 77491, CI 77492, CI 77891.


Poveikis. Pirmiausia elementriausi dalykai: reikia nedidelio priemonės kiekio, tad man bet kurio kompanijos dušo gelio pakanka ilgam. Suputoja gerai, maloniomis kreminio minkštumo putomis. Tiesa, kur dingsta tos geltonos apvalios dalelės aš nepastebiu - kiekvieną kartą prausdamasis sakau sau, kad dabar atidžiau pažiūrėsiu, bet eilinį kartą tiesiog pamirštu. Manau, kad trinant produktą į plaušinę, kad jis suputotų, tie burbuliukai sprogsta ir įsilieja į bendrą kreminių putų masę.

Prausiklis nepaprastai maloniai kvepia, mėgaujuosi kiekvieno prausimosi metu, tačiau tai jau sakiau, ar ne 😀Tad čia nesustojame, keliaujame toliau. Prausia švariai, odos tikrai nesausina, greičiau atvirkščiai, gal po dušo ji jaučiasi netgi drėgnesnė ir malonesnė. Ar aš tikiu kad drėkina? Nemanau, tačiau oda po dušo atrodo gražiau ir jaučiasi geriau.

Ir galbūt glėčiau kabinėtis prie produkto sudėties, nors šito produkto ji man atrodo geresnė ir turi mažiau raudonai šviečiančių ingeredientų. Tačiau kabinėtis aš nenoriu - man ji patinka, patinka jos kvapas, patinka pojūčiai, kreminė tekstūra ir mano oda po maudynių. Tad keliu nykščius į viršų 👍 ir kartoju - tai labai pasisekusi ir man pasiteisinusi Dove linija! 👍




Ačiū, kad skaitote,

Linksmo, smagus penktadienio,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.


RP-Sample

Komentarai