TANYA BURR "Eye Candy" kolekcijos nagų lakai (atspalviai: "Riding Hood", "New York Night" ir "Mischief Managed")

Manikiūro metas ir šį kartą apie tirs atspalvius iš karto. Šį kartą apie gaminius, kurių Lietuvos kosmetikos parduotuvėse tikrai neįsigysite, juos reikia siųstis. Ir šį kartą apie nagų lakus, kuriuos sukūrė Youtube filmukus kurianti žavioji britė Tanya Burr. Manau bet kuri, šiek tiek besidominti youtube'u tikrai girdėjo, matė ar seka jos veiklą. Man asmeniškai jos gruodžio vlogai patys nerealiausi, šilti, smagūs ir sukuriantys tą tikrą šventinę nuotaiką prieš didžiausias metų šventes.

Tačiau šį kartą visai ne apie tai. Šį kartą žiūrėsime kaip atrodo trys nagų lakai ir "Eye Candy" kolekcijos. Iš tiesų, jie buvo supakuoti kaip vienas rinkinukas ir parduodami visi kartu. Ieškojau šio rinkinuko pardavime šiuo metu, tačiau feelunique jo tikrai nebėra, o va ebay ir amazon parduotuvių sistemose dar galima įsigyti ir parsisiųsti. Tiesa, šiek tiek keičiu nagų lakų įrašų pobūdį ir nebeketinu rašyti nei apie buteliukus, nei apie kvapus: tiesiog, viskas bus trumpiau, aiškiau ir paprasčiau jums, ir greičiau man. Būtų smagu, jei išsakytumėte savo nuomonę ir pakomentuotumėte, ar tokie įrašai jums patinka labiau (o gal senieji buvo išsamesni ir aiškesni jums?), ar jums pakanka esamų nuotraukų. Žodžiu, labai laukiu jūsų komentarų, nuomonių ir kviečiu skaityti ką žada ir ką daro nagų lakai.

"Aš visuomet randu laiko savo kassavaitiniam manikiūrui"
Yancy Butler


Produktas: TANYA BURR "Eye Candy" kolekcijos nagų lakai (atspalviai: "Riding Hood", "New York Night" ir "Mischief Managed")
Gamintojas: "Bespoke Europe". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: nagams puošti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: trumpokai laiko
Tūris: 3x12 ml
Kaina*: kiekvienas po maždaug £4.99 (5,82 EUR)
Kur galima įsigyti: feelunique.com

Ką žada gamintojas: "Mano gražus nagų lakų rinkinys sudarytas iš labiausiai mylimų ir pagrindinių nagų spalvų, tam, kad būtumėte madinga visus metus! Tikiuosi, kad juos mylėsite taip, kaip aš juos myliu!"
Tanya Burr


Sudėtis: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Propyl Acetate, Nitrocellulose, Tosylamide Formaldehyde Resin, Isopropanol, Triphenyl Phosphate, Camphor.
May Contain: CI 77891, CI 60725, CI 19140, CI 15850, CI 15880, CI 73360, CI 77510, CI 77499, CI 77491, CI 77000, CI 77163, CI 77266, CI 42090, CI 47000, Mica, Polyethylene Terephthalate, Calcium Aluminium Borosilicate, Calcium Sodium Borosilicate, Silica, Synthetic Flourphlogopite, Alumina, Tin Oxide.


Mano nuomonė. Jeigu trumpai, buteliukai kvadratinės formos, šepetėliai šiek tiek ilgesni negu vidutiniai ir man pasirodė, jog gerokai plonesni, tad padengiant nagų laką ant plokštelės, reikia braukti daugiau negu tris kartus. Tačiau pasiskirsto gražiai, tolygiai, o ir pigmentacija tokia, kad visiškai nereikia dengti antro priemonės sluoksnio - pilnai pakanka vieno sluoksnio. Aišku, bandžiau dengti ir du, bet man antras sluoksnis nepadarė jokio skirtumo spalvos intensyvumui. Tad pigmentacija puiki. 

"Riding Hood" atspalvis tamsiai raudonos spalvos, tos tikros raudonos spalvos su trupučiu rudo atspalvio, spėju. Fotoaparato ekrane ir nuotraukose tas rudas atspalvis matomas, tačiau realiai, gyvai žiūrint spalva tamsiai raudona.

TANYA BURR exclusive collection by eye candy "Riding Hood"

"New York Night" atspalvis beveik tamsus tamsus, beveik juodos spalvos, tačiau vėlgi, turi vos violetinio atspalvio. Nežinau kodėl, bet to violetinio atspalvio, kurį matau buteliuke, ant nagučių aš visiškai nematau, nei dienos, nei dirbtiniame apšvietime. 

TANYA BURR exclusive collection b eye candy "New York Night"

"Mischief Managed" atspalvis ryškiai raudonas, tai ta tikroji raudona spalva, gryna raudona, be jokių papildomų spalvų. Aišku, buteliuke ji man pasirodė šiek tiek neoninė, tačiau tokia realiai nėra - ji raudona.

TANYA BURR exclusive collection by eye candy "Mischief Managed"

Tikriausiai žinote Lietuvos youtube filmukų kūrėją Chanelette (Ieva)? Ji jau gerus porą metų labai giria Tanya kosmetiką ir nagų lakus, todėl kai mano rankose atsidūrė šie trys nagų lakai, aš tikėjau, kad nagų lakai bus nepriekaištingos kokybės ir laikys ilgai. Tačiau aš nusivyliau, kai visi atspalviai man laikė 3-4 dienas, ir dėl tos ketvirtos dienos, dar dėčiau didelį klaustuką, mat gražiausiai išsilaiko 3 dienas, o ketvirtą beveik visuomet pradeda nuskilinėti kampučiai, nusilupti gabaliukais. Ir nesvarbu, kaip gerai stengiuosi apsaugoti laką ar kokį nagų lako pagrindą dengiu - rezultatas visuomet toks pat. Tad gaila, man trys dienos yra per mažai, mane tenkina 5 dienų išlikimas ir ne trumpiau. Aišku, testuodama išlikimą aš nedengiau skaidraus viršutinio nagų lako - nors vis dažniau susimąstau, gal reiktų testuoti su juo? Juk normalūs žmonės lakuoja nagus ir dengia jį ant viršaus. Kita vertus - lako išlikimo laikas tikrai nebūtų toks tikslus, jei vieną kartą dengčiau vienokį, o kitą kartą kitokį viršutinį nagų lako sluoksnį. Patarkit man, kaip jums atrodo? Man atrodo, kad išlikimo laiką reiktų ir toliau bandyti be top coat'o. 


Nepaisant to, kad dengiu be skaidraus apsauginio lako, visos spalvos turi gražų blizgesio efektą, kai lakai išdžiūva. Ar atrodo kaip gelinis? Ne, tačiau blizgesio efektas universalus dalykas, patiks daugumai merginų. Lygiai taip pat ir šios trys spalvos: aš linkusi manyti, jog tai universalūs atspalviai. Na kam nepatinka ar netinka raudona ar tamsesnė jos versija? Ar yra merginų, kurios nerastų progos nusilakuoti nagus tamsia, beveik juoda spalva? Manau ne, spalvos patiks daugumai merginų, tad jei jums netrukdo trumpesnis (3-4 d.) išlikimas ir jei turite galimybę atsisiųsti, manau galite pabandyti. Tikriausiai jau supratote, kad lakas nėra pats geriausias rinkoje siūlomas, bet tikrai neblogas variantas.

Panašūs atspalviai:
1. Į "Riding Hood"
* BŪK No.215 - turi vos vos rožinio atspalvio.

2. Į "New York Night":
* CATRICE Ultimate "121 Plump Around" - turi šiek tiek daugiau violetinės, mažiau juodos spalvos.
* ANNY "045 miss burgundy" - turi kiek daugiau burgundiškumo ir rudo atspalvio.

3. Į "Miscief Managed"
ESSENCE Colour & Go "187 juicy love" - beveik identiška, tiek kad čia raudona šiek tiek blankesnė.




Ačiū, kad skaitote,
Malonaus šeštadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai