GOLDEN ROSE "Longstay Matte" skysti matiniai lūpų dažai (atspalvis No.12)

Matiniai lūpų dažai buvo labai populiarūs žiemos metu, ir tikiu, bus populiarūs ir pavasarį, nepaisant to, jog makiažo tendencijos skelbia matinio efekto kosmetikos pabaigą. Tad šį kartą kalbėsime apie skystus matinius lūpų dažus iš Golden Rose kompanijos. Šiaip jau, man labai patinka kompanijos nagų lakai, jie nebrangūs, o kokybė iš tiesų gera, o va kosmetikos bandžiau per mažai, kad būčiau susidariusi kažkokią konkrečią nuomonę. Gamintojas žadina ilgai išliekančius, matinius, nesausinančius lūpų dažus - sakyčiau nemažai, to, ko ir norisi iš tokio tipo produktų, - pasižiūrim, kaip mano nuomone gamintojui sekėsi įgyvendinti šiuos pažadus.

"Pasidažyk lūpas ir susiimk"
Elizabeth Taylor


Produktas: GOLDEN ROSE "Longstay Matte" skysti matiniai lūpų dažai (atspalvis No.12)
Gamintojas: "Erkul Cosmetik" A.S. Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgai išlieka
Labiausiai nepatiko: netikslus aplikatorius
Tūris: 5,5 ml
Kaina*: 6,45 EUR
Kur galima įsigyti: ceryx.lt; Drogas; Martina, Kosmada

Ką žada gamintojas: Puikūs skysti, matiniai, nepermatomi lūpų dažai. Gerai dengia, ilgai išsilaiko. Nenuteka, neapsunkina ir nesausina lūpų. Praturtinti vitaminu E ir avokadų aliejumi. Suteikia lūpoms minkštumo, glotnumo ir nesukuria lipnumo pojūčio. Lengvai nudažo lūpas dėl švelnios kreminės sudėties ir lankstaus šepetėlio.
Naudojimas. Užtepus lūpų dažus, palaikyti lūpas praviras keletą minučių, kol lūpų dažai įsigers. Lengvai nuvalomi dvifaziu makiažo valikliu "Golden Rose".


Lūpų dažai supakuoti storoje, skaidraus plastiko tubelėje, kokiose paprastai pakuojami lūpų blizgesiai. Tubelė buvo įdėta į juodo kartono dėžutę, ant kurios ir buvo visa reikalinga informacija. Apskritai pakuotės man pasirodė pakankamai paprastos, minimalios, tačiau nesukėlė nei labai didelių susižavėjimo emocijų, nei kažkokio neigiamo jausmo, tiesiog, įprasta pakuotė ir tiek.

Iš pradžių galvojau, kad man patiks lūpų dažų aplikatorius: lanksti plikatorius galvutė, minkšti plaušeliai ir iš abiejų pusių suplotas, šiek tiek idubusios formos aplikatorius su užapvalinta galvutė. Įprastam lūpų blizgesiui toks aplikatorius būtų tobulas, bet čia ne tas variantas - skysti lūpų dažai reikalauja kruopštumo ir atsargumo padengiant, o čia dar ir matiniai dažai, vadinasi tikslus, preciziškas lūpų kontūras tiesiog privalomas. Su tokiu, užapvalintu aplikatoriumi, išgauti tikslų ir gražų kontūrą yra neįmanoma - aš turiu naudoti arba lūpų pieštuką, arba dažus dengti lūpų kontūro šepetėliu arba nežinau kaip kitaip bandyti tolygiai padengti priemonę.

Kvapas. Lūpų dažai turi šiek tiek saldaus, lengvo aromato. Man primena vanilės kvapą, tačiau nesu tikra, vienaip ar kitaip, nestiprus, malonus aromatas labai malonus uoslei, tačiau, kaip ir daugumoje lūpų produktų, jaučiamas tik aplikavimo metu.

Konsistencija. Skysti lūpų dažai, kurie neišdžiūvę būna blizgūs, o padengti ant lūpų po kiek laiko įgauna matinį efektą.


Sudėtis: Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, Polybutene, Petrolatum, Cyclohexasiloxane, Kaolin, Cera Alba, Silica, Dimethyl Silylate, Disteardimonium Hectorite, Aroma, Propylene Carbonate, Glyceryl Behenate/ Eicosadioate, Persea Gratissima Oil, Tocopheryl Acetate, Cyclopentasiloxane, Benzyl Alcohol.
(+CI 15850/- Mica, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 45410, CI 45380, CI 17200, CI 15850, CI 12085, CI 73360, CI 16035, CI 42090, CI 77742, CI 75470, CI 19140, CI 15985, CI 47005, Tin Oxide).


Poveikis.  Vienas didžiausių lūpų dažų yra tas keistas, visiškai netinkamas aplikatorius: su juo man niekaip nepavyksta išgauti gražaus kontūro, išskyrus tuos atvejus, kai priemone užpildau lūpas, bet kontūrą piešiu pieštuku arba kosmetiniu šepetėliu. Tiesiog, kažkas nesuprantama, manau aplikatorius turėtų būti smailesnis, tuomet tokių problemų nebūtų. 

Kita nemenka problema man yra pati tekstūra: su lūpų dažais reikia daug ir kruopščiai dirbti, kad išgauti dailų ir tolygų dengimą. Vieno priemonės sluoksnio man nepakanka, aš ryškindama lūpas jas papildau spalva tol, kol esu patenkinta rezultatu. Ir pildydama pastebiu, jog labai lengva padengti netolygiai, ir atrodo net nepastebi. O kai pamatai kad visgi kažkaip nevienodai - dažai jau būna išdžiuvę (išryškėja tik tapus matiniams) ir pataisyti nebėra taip paprasta. 

Kaip matote, atspalvis No.12 yra tamsus, burgundiško vyno spalvos, iš tiesų tamsus ir tikriausiai pats tamsiausias mano turimas atspalvis. Išdžiūvus priemonei pastebėjau, kad konsistencijoje yra kelios smulkios detalės, bet man jų nesimato, po to kai produktas tampa matinis.


Kaip matote nuotraukose - kontūras visur baisus, na beveik visur, ir taip, čia visur dengiau be pieštuko, siekdama sužinoti, kiek išlaiko be pagalbinių priemonių, kaip džiūsta ir kokį efektą bei svarbą įgauna.

Pirmiausia po padengimo lūpos būna blizgios ir atrodo kaip padengtos įprastu lūpų blizgesiu. Man asmeniškai prireikia apie 10 minučių, kol dažai išdžiūsta ir įgauna matinį efektą. O tuomet, dar 30 minučių nuo padengimo, jei valgau ar geriu - spalva lieka ant puodelio, stiklinių ir įrankių, nedug, bet tikrai lieka. Gamintojas žada, kad produktas atsparus bučiniams - geriausiu atveju jis toks tampa po geros valandos nuo padengimo, kartais prireikia daugiau (1,5-2 val), kol priemonė tampa visiškai sausa ir gali bučiuoti ką nori, valgyti, kalbėti ir gerti - spalva niekur nedingsta yra atspari viskam. Na o išlieka, sakyčiau 7-9 valandas ant lūpų, tiek kad prieš galą išryškėja tie blizgučiai ir produktas atrodo metalinio atspalvio. Sakyčiau išlaikymas tikrai neblogas - gal verta ilgai ir kruopščiai dengti dėl ilgo išlikimo?

Ko svarbaus dar nepaminėjau? A, galbūt to, ar lūpos lipnios? Iki 2 valandų nuo padengimo, suspaudus lūpas kartu, jaučiasi labai minimalus lipnumas, tačiau spalvos nenuima ir nepalieka netolygumų. O paskui aš nejaučiu absoliučiai jokio lipnumo - lūpos nėra apsunkintos, nelipnios ir neišdžiovintos. A, dėl lūpų sausumo - iš matinių lūpų produktų visuomet tikiuosi sausinamojo efekto, galbūt dėl šios priežasties aš, kaip sausų lūpų savininkė turiu vos kelis matinius sausų lūpų produktus? Su šituo nejaučiu visiškai jokio sausumo, bet jau pirmas 4 valandas, man atrodo, kad žiūrint į efekto nuotraukas tai puikiai matosi. Na, o prabėgus apie 4 val.d jaučiasi, kad lūpos nėra tokios kaip po balzamo, tad tikriausiai šiek tiek sausina, tačiau tai nėra tas efektas, ta priemonė, po kurios reiktų gydyti lūpas storais balzamo sluoksniais. 

Apskritai vertinant tikrai nebloga priemonė už nedidelę kainą. Mane tik labai erzina tas nemalonus, sunkiai išgaunamas lūpų kontūras, o visa kita aš linkusi vertinti kaip privalumus. 




Ačiū, kad skaitote,
Ramaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai