2017 pavasario - vasaros tendencijos: nagai ir nagų dailė

Šį kartą kalbėsime apie 2017 pavasario - vasaros nagučių tendencijas. Kaip visuomet, pasižiūrėsime, kokie nagų ilgiai madingi, kokios formos bus populiariausios, kokie akcentai naudojami nagų dailėje, kokios pavasario ir vasaros spalvos bus populiarios? Tad šį kartą - apie viskas apie nagų tendencijas. Kviečiu paskaityti gaires, pasisemti idėjų ir galbūt išbandyti kažką naujo jau pabodusioje kasdienio manikiūro rutinoje.

Nuotrauka iš ČIA

Pirmiausia trumpai pažiūrime, kokie ilgiai ir kokios formos bus madingos pavasario ir vasaros metu:
  • trumpo ilgio užaapvalinti (Short Rounded);
  • ovalūs (oval); (vidutinio ilgio);
  • migdolo formos (almond) (vidutinio ilgio).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na, o dabar keliaujame prie pačių tendencijų:

1. Vienspalvis manikiūras

2017 pavasario ir vasaros metu viena stipriausių tendencijų buvo lengvai pasiekiamas kiekvienai, lengvai susikuriamas vienspalvis manikiūras, kuriame nėra kažkokios įmantrios nagų dailės, nevyrauja specifinė puošyba ar nagų dailė. ar šį sezoną yra kažkokios nagų dailės? Tikrai yra, tik apie ją šiek tiek vėliau. 😊


2. Baltos spalvos nagų lakas

Vienas lengviausių būdų sukurti 2017 pavasario ir vasaros tendencijas atitinkantį manikiūrą, rinktis baltos spalvos ryškų, kreminį nagų laką, galbūt, jei nesinori vienspalvio manikiūro, pridėti minimalių juodų juostelių ar kažkokių detalių? Tačiau su balta spalva palyginus pavojinga: jūsų nagai turi būti visiškai tobulos formos, vidutinio ilgio, o apranga ir detalės, renkamos atsargiai, kitaip rizikuojate atrodyti keistai ir neskoningai.


3. Nude nagų lako spalvos

Nude spalvos nagų lakų tendencija ir toliau karaliauja dėl populiariausių, tad mielos fashionistos, jei sunerimote dėl savo mylimų natūralių atspalvių nagų lakų tolesnės ateities, galiu jus nuraminti, švelniai rožiniai, rusvi, kreminiai, pilkšvi, neutralūs atspalviai ir toliau karaliaus tarp tendencijų ir bus ne mažiau populiarūs nei buvo iki šiol. Na, nebent pačios nuspręsite, kad nebenorite. 😉


4. Pastelinė rožinė spalva

Pavasaris ir gaivi rožinė spalva... neatsiejama kombinacija, kai norisi pailsėti nuo tamsaus nagų lako, nuo pabodusių natūralių nude spalvų, kai norisi pasijausti šiek tiek mergaitiška, tačiau lengvai žavi ir pavasariškai gaivi.


5. Raudonos spalvos nagų lakas

2017 pavasario - vasaros meto seksualiausia spalva ir seksualiausias manikiūras - būtinai raudonas! Apie raudoną laką tendencijose esame kalbėję ne kartą - tai visiškai nesenstanti klasika, kuri sezonas iš sezono, metai iš metų keliauja per manikiūro tendencijas: keičiasi viskas, išskyrus raudoną nagų lako spalvą. Galbūt pavasaris tobuliausias metas ir jums atrasti savo tobulą raudonos spalvos nagų laką?


6. Burgundiškos spalvos nagų lakas

Ir nepaisant to, kad pavasaris ir vasara šiaip jau yra pastelinių ir neoninių spalvų metas, mes tendencijose matome burguntiško vyno raudonio spalvos manikiūrą, kaip atskirą, gal ne vieną stipriausių, bet pakankamai populiarią tendenciją.


7. Tamsių spalvų nagų lakas

Gotiškoji šaltojo sezono (201/2017 rudens-žiemos) tendencijų pusės tąsa šiek tiek jaučiama ir manikiūre, mat kai kurie dizaineriai nusprendė kaip pagrindinę spalvą naudoti tamsius nagų lakus, kurie tradiciškai yra šaltojo sezono atributai. Galbūt tai vasaros nakties spalvos? Lietingos dienos dangus? O gal tiesiog būdas ir galimbė pabėgti nuo pastelinių, rožinių ir klasikinių atspalvių, kai jie visiškai pabos ir norėsi pabūti bad girl?


8. Spindinčių nagų efektas

2017 pavasario ir vasaros metu matiniai nagai tampa vis mažiau ir mažiau populiarūs - oh yes! pagaliau grįžtame prie blizgaus viršutinio nagų lako. P.S. matinį nagų laką labai lengva paversti blizgaus efekto, tiesiog užtepus blizgaus viršutinio nagų lako. 😉 Ššššš, tik niekam nesakykit 😉😁.


9. Matinis metalo efektas

Pamenate, prieš kelis metus buvo labai madingi smėlio efekto nagų lakai? Tai va, jie sugrįžo, tik vietoj blizgaus efekto ant metalinių nagų lakų atspalvių, manikiūristės (-ai) siūlo dengti matinį efektą suteikiantį viršutinį nagų lako sluoksnį. Su šia tendencija galima nemažai pažaisti derinant metalo efekto ir kremines spalvas; dengiant blizgius ir matinius viršutinius nagų lakus...


10. Ombre manikiūras

Kartais vienspalvis manikiūras pabosta ir tuomet ieškome idėjų internete, ant įžymių žmonių nagų, žurnaluose, televizijoje, tinklaraščiuose ir aišku - tendencijose. O jos šiemet nepaliko mūsų tik su vienspalviais nagų lakais ir pasiūlė pavasario - vasaros metu puoštis ombre spalvos manikiūru!


11. Prancūziško manikiūro variacijos

Sakoma, kad prancūziškas manikiūras yra amžinai madinga klasika, beveik kaip raudonas nagų lakas. Deja, 2017 pavasario ir vasaros metu darydami prancūzišką klasika tikrai neseksime - dizaineriai pasiūlė naujai pažvelgti į klasikinį lakavimą prancūzišku manikiūru ir pateikė įvairiausių, originlių lakavimo variacijų, esminis principas išlieka: galiukas ir bazinė spalva, tik kokia spalva bus galiukas, ką rinktis bazinei, ar formuoti tiesią galiuko juostelę ar rinktis kokią geometrinę formą... tiek daug pasirinkimų, tokia trumpa vasara... 😅


12. Nulakuotos apnagių odelės

Unikali ir kiek neįprasta 2017 pavasario ir vasaros tendencija yra lakuoti ne pat nagą, o odelę aplink nagus. Vėlgi, tai būdas, reikalaujantis nepaprasto kruopštumo ir atidumo, kad neatrodytumėte taip, jog lakavotės nagus, nepatiko rezultatas, valėte lauko, o apynagėms pritrūko nagų lako valikio. 😃 Taip, tendencija iš tiesų originali ir viena neprasčiausių, tačiau labai slidi, na aš neketinu puošti savo apynagių spalvotu ar blizgiu nagų laku, nea. Lakas skirtas nagams mergyt! 😉


13. Dalinai skaidrus manikiūras su spalvoto lako akcentais

Dėmesio, tai pati populiariausia 2017 pavasario ir vasaros manikiūro tendencija: skaidrus nagų lakas su trupučių kreminės ar blizgios spalvos ryškesniam efektui ir kontrastui tarp skaidraus ir spalvoto sukurti. Tai vėlgi, tendencija kurią būtina įsidėmėti, tendencija, kurią reiktų bent kartą išbandyti, na, šiltuoju sezonu. 


14. Linijos nagų dailėje

2017 pavasario - vasaros tendencijose, nagų dailėje pakankamai populiarūs geometriniai motyvai. Apskritai, geometrinius motyvus mes dažnai matome tarp manikiūrų tendencijų, tačiau jei anksčiau jų forma nebūdavo apibrėžta, tai šiemet tai griežtai sutalpinta į spalvotus arba vienspalvius linijų ir brūkšnelių rėmus. 


15. Spindintys nagai su blizgučiais ir akmenukais

Nors blizgame ir spindime šaltuoju metų laiku, tačiau kai kurie dizaineriai ir manikiūro meistrai pagalvojo, kad spindesio reikia ir pavasariui ir vasarai. Akmenukais ir blizgučiais puošti nagai nėra labai stipri ar labai populiari tendencija, tačiau patikrinti ir išbandyti tikrai verta.


16. 3D manikiūras

2017 pavasaris - vasara yra tikriausiai geriausias metas išbandyti 3D manikiūrą - variantų ką rinktis begalės. Pavyzdžiui dizaineria rinkosi priklijuojamas detales, blizgučius, plunksnas, akmenukus, dirbtinio kailio pluoštus... Kiekvienas manikiūras labai unikalus, tarsi mažytis meno kūrinys, kurį norisi paliesti, kuriuo norisi stebėtis ir grožėtis iš arti. Visgi, gyvename per trumpai, kad dėvėti pabodusius vienspalvius ar visuomet griežtai raudonus, rožinius, nude ar neutralius (nežinau, kuris variantas jūsų 😀) nagus. Tad pirmyn į 3D manikiūro pasauly!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šaltiniai:
Štai ir viskas, tokios mūsų šiltojo sezono manikiūro tendencijos ir idėjos. Nežinau, ar man pasivaideno, ar šiemet viskas labai proto ribose? Ant nagų neklijuosime ektravagantiškų, bet realybėje trukdančių elementų (na, galbūt neklijuosime 😆), nepaliksime manikiūro, kuris atrodo kaip neužbaigtas ar sugadintas, netepliosime keistų raštų, kurie atrodo neskoningai ir negražiai realiame gyvenime. Man bene viskas patiko, na gal tas apynagių lakavimas ne kažką, bet ei, dizaineriai ir manikiūro meistrai šiemet ir taip viską pateikė labai jau sveiko proto ribose - jus viską galite pasidaryti patys, aš galiu pasidaryti, ir tikrai be gėdos jausmo keliauti į visuomenę (turiu galvoje lauk iš namų). Tad aš už tendencijas, kurios proto ribose! O kas patiko jums? Ką norite išbandyti pačios?




Ačiū, kad skaitote,
Įkvepiančio pavasariško manikiūro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš suteikti paskolas visiems, kurie nori
    Finansinė parama. Tai už paskolą tarp ypač su sąlygomis
    Labai paprastas ir tikslus dėl šios priežasties, imamasi tam tikrų nuostatų
    Tinkamam procedūros. Mano palūkanų norma visą
    Šios paskolos trukmė yra 2 – 4 % ir grąžinimo atliekamas kas mėnesį
    Jei bet kuriuo metu jus domina, susisiekite su manimi: jamesjesez58@gmail.com
    Dėkojame už jūsų mėgstamiausia.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą