ESSENCE The Darks gelinis nagų lakas "The Gel nail polish", kuriam nereikalinga UV lempa (atspalvis "58 need your love")

Pagalvojau, pamąsčiau ir visgi priėjau išvados, kad savaitės manikiūrą noriu rodyti šeštadienį, arba bent jau penktadienį. Tiesiog šita diena man daug patogesnė nei prieš tai buvęs antradienis. Šį kartą nagučiams dailinti rinkausi tamsų atspalvį - dar žiema, iki pavasario dar visas mėnuo, o už lango yra sniego - kur čia tos mano ryškios spalvos tiks prie tokių vaizdų? Na, jei norėčiau, iš tikro nei oras, nei kalendorinis laikas manęs nesulaikytų 😁, bet kol kas ryškių spalvų nesinori, tad renkuosi tamsius atspalvius. Šį kartą "reikia tavo meilės" ("58 need your love") iš Essence gelinių nagų lakų kolekcijos.

"Princesė su manikiūru"
Elle King (Catch us if you can)


Produktas: ESSENCE The Darks gelinis nagų lakas "The Gel nail polish", kuriam nereikalinga UV lempa (atspalvis "58 need your love")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė: nagams puošti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: tai vienas pretenzingiausių nagų lakų atspalvių
Tūris: 8 ml
Kaina*: 1,79 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: ilgai išliekanti meilė! naujoji essence nagų lako karta jau čia! patobulinta nagų lako formulė ne tik užtikrina nepriekaištingą, ilgai išliekantį manikiūrą, bet ir nepakartojamą intensyvių spalvų spindesį. 
Naudojimas
1. užtepkite gelinio nagų lako pagrindą ir leiskite jam pilnai nudžiūti.
2. tada užtepkite pasirinktos spalvos gelinį nagų laką ir taip pat leiskite jam pilnai nudžiūti.
3. tobulam užbaigimui viskas, ko jums reikia, yra viršutinis gelinio nagų lako sluoksnis - ir viskas!
nagų laką lengva nuvalyti naudojant įprastus nagų lako valiklius.


Nagų lako pakuotė stiklinis buteliukas, primenantis smėlio laikrodžio formą. Priemonės dangtelis atitinka nagų lako spalvą, todėl vienspalvį buteliuką man lengviau rasti tarp kitų nagų lakų. Ypatingai šiuo metu, kai nagų lakus laikau dėžutėje, ir matau tik jų dangtelius. Oi, labai tikiuosi kad greitai pavyks įgyvendinti vieną idėją ir patobulinti savo kolekcijos namučius. Nagų lako buteliukas užsidaro su klick garsu ir pojūčiu, tad buteliuką visuomet garantuotai užsuksiu iki galo. 

Kalbant apie nagų lako aplikatorių - šepetėlį, man jis vienas patogiausių iš visų, turimų: jis vidutinio ilgio, vidutinio (gal kiek storesnio nei vidutinio) pločio galvute. Šereliai maloniai minkšti, produktą skirsto lengvai, nepalieka dryžių.

Kvapas. kaip ir visų nagų lakų - stiprus, acetoninis.

Konsistencija. Vidutinio tirštumo, nei per skysta, nei per tiršta.


Sudėtis: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ISOBUTYL ACETATE, STEARALKONIUM BENTONITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 77266 (BLACK 2).


Poveikis. Nagų lakas skirstosi lengvai ir patogiai. Matomai dėl labai patogaus aplikatoriaus ir pakankamai minkštų šerelių nagų lakas dengiasi visiškai be dryžių, nereikia daug vargti dėl tolygaus paskirstymo. Aš  tepiau du  spalvos sluoksnius, ir manau, kad reikalingi būtent du sluoksniai, vieno man nelabai pakanka.

"58 need your love" atspalvis yra vienas pretenziškiausių nagų lakų spalvų, kokias aš apskritai žinau. Spalva tamsi, beveik juoda ir turi bordo atspalvį. Priklausomai nuo apšvietimo jis atrodo ir tamsus su rudu, ir bordo, o kartais ir juodos spalvos. Nagų lakas turi blizgų efektą.
Kalbant apie atspalvį, tuo metu, kai buvau paauglė ir slėpiausi po juodos spalvos drabužiais, labai mėgau tokios spalvos nagų laką, antrasis mėgstamas buvo visiškai juodas. Tai tikriausiai vienas mylimiausių mano atspalvių per ilgą laiką. Paskui atsirado raudoni, galiausiai įvairiaspalviai nagų lakai. Taigi, grįžtant prie šios spalvos - tai daugiausiai problemų sukeliantis atspalvis - dengiasi netolygiai, išryškina visus nago netolygumus. Be to, kas keičiausia - perbraukus per popieriaus lapą, knygos puslapį, žurnalą, bet kokį baltą paviršių - palieka tamsų dryžį, kurio išvalyti atrodo nebeįmanoma.


Aš turiu kelis labai panašius atspalvius, ir turiu pasakyti, kad jų išlikimas mane nuvilia. Bandžiau tokį iš Anny, garsiojo Anny, kuris patinka visiems, o man nepatiko (gal reiktų išbandyti kitą atspalvį iš tos kompanijos?), turėjau tokį iš Oriflame - beveik visuomet tenka nusivilti. O va kalbant apie šį iš Essence, nežinau, man išlaikė tikrai gerai 4-5 dienas be jokio apsitrynimo, jokių nutrupėjimų, jokio skilinėjimo. Tad mano nuomone tai vienas iš geriausių turimų šio atspalvio nagų lakų. kuris ir geriausiai dengiasi ir išlieka tikriausiai gera diena ilgiau nei kiti turimi lakai. Man šitas patinka labiausiai.

Panašūs atspalviai:




Ačiū, kad skaitote,
O kokios spalvos ant jūsų nagų?
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai