ESSENCE "Kiss Care Love" lūpų balzamas su atspalviu (atspalvis "07 fruity beauty")

Aš iki šiol visiškai nemėgau lūpų balzamų, turinčių spalvą ar kažkokį atspalvį. Visad tikėjau, kad jeigu jau noriu pasidažyti lūpas, tai imu rimtą lūpų blizgesį arba lūpų dažus ir dažausi, o jei noriu palepinti ir pasirūpinti lūpomis - na, tam yra lūpų balzamai. O tokie balzamai su spalva man visuomet atrodė labiau mergaitiškas reikalas - toms, kurios nenori rimtos priemonės, o šiek tiek spalvos lūpoms suteikti ir pradėti dažytis jau norisi. Taip galvojau labai ilgai, kol galiausiai, šiai dienai esu dažniausiai namuose, su vaiku - rimto makiažo darytis neverta, o kažkiek pasigrąžinti, tiesiog verkiant norisi. Tad mielai tepliojuosi spalvotais lūpų balzamais namuose, o šiandien apie vieną jų.

"Taip... aš vis dar vilkiu pižamą. Ką šiandien padariau? Na, vaikai vis dar gyvi. Pasakyk "ačiū", o dabar "tu graži".
Iš nugirstų mamos pokalbių


Produktas: ESSENCE "Kiss Care Love" lūpų balzamas su atspalviu (atspalvis "07 fruity beauty")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: drėkinti lūpų odą, suteikti spalvos
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: tepa, spalva iškeliauja iš kontūro
Tūris: 4 g
Kaina*: 1,29 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: švelnios tekstūros lūpų balzamas drėkina ir rūpinasi lūpų oda, dėl sudėtyje esančio ricinų aliejaus. Lūpų balzamas turi gaivų vaisinį skonį ir suteikia natūraliai atrodančių lūpų vaizdą.


Lūpų balzamo pakuotė atrodo ir veikia visai kaip tradicinė lūpų dažų pakuotė: dangtelis, išsukamas korpusas... Tiek kad, pats dizainas labai mergaitiškas: rožinė plastikinio korpuso spalva atrodo pigiai ir mergaitiškai, dangtelio dizainas irgi. Tiesiog, atrodo, kad priemonė paimta iš kokio vaikiškos kosmetikos rinkinuko. Rimtai, o ir pagaminta atrodo pigiai, norėtųsi nors šiokio tokio rimtumo. Tačiau tikrai ne iš visų šios kompanijos produktų to reiktų tikėtis.

Kvapas. Lūpų balzamas kvepia labai maloniai, šiek tiek primena vaisių ar vaisinės gumos kvapą, tačiau intensyviausias man vyšnias primenantis kvapas. Malonus, tačiau nepasakyčiau, kad išlieka labai ilgai.

Konsistencija. Lūpų balzamas dengiasi labai lengvai, produktas nėra minkštas, tačiau lengvai skysta dengdamas drėgnos konsistencijos produktą.


Sudėtis: POLYBUTENE, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, OCTYLDODECANOL, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), POLYETHYLENE, CETYL PALMITATE, ISOPROPYL PALMITATE, ISONONYL ISONONANOATE, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, BEHENYL BEESWAX, STEARYL BEESWAX, ETHYLENE/ PROPYLENE/ STYRENE COPOLYMER, PEG-8, SODIUM SACCHARIN, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, BUTYLENE/ ETHYLENE/ STYRENE COPOLYMER, TOCOPHEROL, BHT, MICA, SILICA, ASCORBYL PALMITATE, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, CI 15850 (RED 6 LAKE/RED 7 LAKE), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Kaip jau sakiau, dengiasi iš tiesų lengvai, palengva skleisdamas spalvą. Tik perbraukus spalva atrodo skaidri, neintensyvi, tačiau perbraukus dar kelis kartus išgaunamas ryškesnis atspalvis. Nepaisant to, kad spalva gana gražiai dengiasi, neparyškina odos netobulumų, tačiau ji labai tepa viską, prie ko prisiliečiu tyčia ar netyčia lūpomis, be to, reikia atsargiai su kontūru - už jo iškeliauti dengint priemonę labai lengva, o ir atrodo, kad ji linkusi šiek tiek pakeliauti už kontūro.

"07 fruity beauty" atspalvis dalinai skaidrus, tamsesnės rožinės spalvos. Keli sluoksniai suteikia intensyvesnę spalvą. Šitas atspalvis atrodo savyje neturi jokių paskirų blizgių dalelių, bet pats atspalvis atrodo blizgus ir lūpoms suteikia spindesio, visai kaip įprasti lūpų blizgesiai. Tikriausiai tai viena iš priežasčių, kodėl nesinori produkto vadinti lūpų balzamu, efektas panašus į lūpų blizgesio, pakuotė - į lūpų dažų, o gamintojas vadina lūpų balzamu. 😅

Viršuje - lūpos be jokių priemonių, apačioje - su Essence Kiss Care Love lūpų balzamu

Tikriausiai įdomiausias aspektas spalvotuose lūpų balzamuose yra klausimas, kiek priemonė iš tiesų drėkina ir rūpinasi lūpomis? Šituo klausimu buvau labai skeptiška, ir nesitikėjau jokio efekto. Tačiau šioks toks efektas lūpų odai iš tiesų jaučiamas: jos minimaliai švelnesnės, na taip, drėkinimo mažoka, bet jis yra. Žinot, dabar vis galvoju, kad Essence kiss care love lūpų balzamas man labai primena anksčiau naudotus Maybelline Baby lips lūpų balzamus: spalva yra, šioks toks teigiamas poveikis lūpoms yra, tačiau nieko itin intensyvaus.

Taip, tikriausiai priemonė skirta jaunoms merginoms, arba tokioms mamytėms, kurios namie nesidažo, bet nori kažko tokio ant lūpų. Nežinau, kaip vertinti priemones išlikimą - spalva išlieka gal apie valandą laiko, tačiau pats pojūtis ant lūpų... na, po gero pusvalandžio jaučiu silpną lūpų sausumą ir tiesiog noriu ant lūpų dar vieną priemonės sluoksnį. Kai pagalvoji, jei dengčiau kas pusę valandos - produkto pakaktų neilgam, aišku, kad kas tiek laiko nedengiu ir stebiu, kad net dengiant kelias dienas iš eilės labai dažnai, priemonė yra skalsi, naudojasi lėtai, tad turėtų pakakti ilgesniam laikui.




Ačiū, kad skaitote,

Labos nakties,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai