#30/2017 Sausio mėnesį baigiau. Empties.

Naujo mėnesio pradžia ir šiandien aš tuštinu savo grožio priemonių šiukšlinę - dėžutę. Nors dar ne pavasaris, bet apsikrauti  nereikalingomis dėžutėmis nenori niekas, aš čia ne išimtis. Todėl mažiau kalbų, daugiau darbų - kraustome viską lauk, ir žiūrime, ką pavyko baigti per man asmeniškai ilgiausią metuose mėnesį.



Kūnui I

Šitas aliejus - kūno prausiklis paprasčiausiai nuostabus: oda po jo visiškai neapsunkinta, neriebaluota, ir nors buvau labai skeptiška ir netikėjau, jog prausiklis gali drėkinti, bet atrodo, po jo naudojimo oda pamaitinta, sudrėkinta ir atrodo sveika. Skalsus produktas, pakako ilgam ir labai labai patiko. 
VERDIKTAS: mielai kartočiau

Šita priemonė turėjo būti kažkas panašaus į Bio-Oil aliejų, neva tai kovoti su strijomis, didinti odos elastingumą. Tačiau nieko panašaus jis nedaro, tai tiesiog aliejus, kuris gražina odą, šiek tiek drėkina. Tačiau labiausiai matėsi vizualiai gražesnės odos efektas. Ne, poveikis tikrai nėra niekuo blogas, tiesiog aš tikėjausi gerokai daugiau, ypatingai skaitydama gamintojo aprašymą.
VERDIKTAS: galbūt

Labai labai labai skaniai kvepia uostant iš pakelio, tačiau ištirpinus vandenyje, kvapas tampa vos jaučiamas. Ir tai nuvylė - labai tikėjausi ryškaus, malonaus intensyvaus aromato... Šiaip kubelis fainas, oda po jo, kaip ir po daugelio procedūrų, jaučiasi minkštesnė, švelnesnė. Tik va, tas kvapas...
VERDIKTAS: tikriausiai ne

Vienas prasčiausių pastaruoju metu naudotų gaminių. Nežinau, kažkas baisaus yra šios priemonės kvapas, o ir apsaugos praktiškai nėra. Nežinau, ar man ji netiko, ar ji iš tiesų prasta, bet ne, šitas dezodorantas man visiškai nepasiteisino...
VERDIKTAS: ar dar reikia klausti? Nea!

Nors šitos priemonės nuotraukoje nėra (ir negali būti, nes priemonė neturi jokios pakuotės), bet baigiau ir Lush vonios bombą. Manau visos, na bent jau dauguma Lush bombų yra nerealios: ir spalvų terapija, tirpstant burbului, ir spalvingas vanduo ir malonus kvapas.
VERDIKTAS: taip

Kūnui II

Man šitas losjonas visuomet patiko, tikriausiai esu daugiausiai šito losjono sunaudojusi mergina, jei skaičiuosime buteliukus nuo pat paauglystės. Tad ir šitą sunaudojau su mielu noru ir malonumu. Vienintelis dalykas, užkliuvęs šitoje priemonėje buvo stambūs blizgučiai, kurie byra kelias valandas nuo kūno po visus namus. 
Vietoj jo: DOVE "Summer Revived" losjonas su savaiminiu įdegiu ir dar turiu apie pusę tokios pat pakuotės
VERDIKTAS: kol kas kartočiau, bet manau, kad mano favoritas "Summer Revived" losjonas

Labai patikusi priemonė: kiekvienais metais naudoju kažkokią savaiminio įdegio priemonę. Šita man patiko dėl natūralaus, dailaus efekto ant odos ir lengvo padengimo. Per visą naudojimo laiką nė karto neteko patirti problemų su padengimu - viskas pasidengė dailiai, tolygiai, be dryžių, o ir nusidėvi dailiai ir tolygiai.
Vietoj joDOVE "Summer Revived" losjonas su savaiminiu įdegiu
VERDIKTAS: mielai kartočiau

Nepatiko... labai sintetinis kvapas, nemalonus ir visiškai neprimena kavos aromato. Atrodo, kad ir pačios priemonės pagrindas atrodo sintetinis. Kad ir kaip tikėjausi SPA iš šito kremo, tačiau teko sukandus dantis naudoti iki paskutinio priemonės lašelio - nemanau, kad kremas suteikė kokią realią naudą mano kūno odai.
VERDIKTAS: ne

Plaukams

9. KALLOS "Hair Pro-Tox" ampulės nuo plaukų slinkimo, 6x10 ml
Nežinau, tikėjausi labai daug. Priemonės aprašymas puikus, žada labai daug, bet poveikio nepastebėjau visiškai jokio, greičiau man priemonė išsausino galvos odą ir patys plaukai jautėsi nemaloniai, atrodė apkibo priemonės likučiais, suklijavo plauką prie galvos odos ir erzino visą naudojimo laiką. Net nebaigiau priemonės naudoti - išmečiau vieną užsilikusią ampulę lauk. Na, kol kas dar ją turiu, gal įdėsiu į dėžutę, skirtą draugėms, pasirinkti iš man neįtikusių arba metamų lauk produktų. Gal kuri norės išbandyti, nors kažkaip abejoju dėl jo kokybės. Taigi, ilga kalba trumpai - nuomonė visiškai nepasikeitė, man nepatiko.
Vietoj jųBAIKAL Herbals stiprinamasis plaukų aliejus nuo plaukų slinkimo
VERDIKTAS: ne

10. - 11. KERASTASE "Elixir K Ultime" aliejus dažytiems plaukams "The Imperial Radiance Beautifying Oil", kiekvienas po 2 ml
MĖGINYS.
Šiaip vertinant, ir negalvojant apie kainą - aliejus superinis, ir plaukai minkštučiai tampa, paslankūs, glotnūs, malonūs liesti. Tačiau jeigu prie puikaus plaukų vaizdo pridedu vertinti ir aliejaus kainą - na aš tiek nemokčiau už konkrečiai šitą. Girdėjau, jog geltonoje pakuotėje Kerastase aliejukas pats geriausias, tai, jeigu nuspręsčiau išbandyti pilno dydžio - pirkčiau būtent geltoną buteliuką.
Vietoj joDOVE Pure Care Dry Oil maitinamasis aliejus visų tipų plaukams su afrikinių makadamijos riešutų aliejumi
VERDIKTAS: tikriausiai kartočiau, bet mieliau rinkčiausi geltonoje pakuotėje esantį aliejų

12. EVELINE "Bio" nuplaunamas varnalėšų plaukų aliejus "Burdock Therapy" ploniems, silpniems ir slenkantiems plaukams, 150 ml
Aš nesu 100% tikra, kad tai konkrečiai šita priemonė, bet mano plaukai nebeslenka, tiksliau slenka tiek, kiek turi išslinkti normaliam žmogui - nebėra to siaubingo plaukų kritimo kuokštais, kaip anksčiau. Būtent po šios priemonės pastebėjau pokyčius savo plaukų šepetyje, tad manau, jog tai buvo šis aliejukas. Dabar galvoju, gal kuris laikas nereiktų naudoti aliejų? kita vertus, turiu nusipirkusi dar vieną iš Baikal Herbals nuo slinkimo ir turiu ampules su aliejumi dažytiems plaukams, todėl šias dvi priemones sunaudosiu, o paskui matysiu, kokia mano plaukučių būklė.
Vietoj jo: BAIKAL Herbals stiprinamasis plaukų aliejus nuo plaukų slinkimo
VERDIKTAS: kartočiau

Rankoms

13. L'OCCITANE "Soledad" taukmedžių rankų kremas, 10 ml
Man patiko šitas L'Occitane kremas. Apskritai, visi kremai rankoms iš šios kompanijos turi kažką tokio ypatingo: ar tai dėl malonaus kvapo, ar tai dėl greitai susigeriančios konsistencijos? Tiesa, man L'Occitane kremai yra puikūs rankinės draugai - kremai, kuriais gera ir smagu naudotis kai nesi namie, o va namuose, man norisi riebesnio kremo, ypatingai žiemos metu. Taigi, šitas kremas ne išimtis - rankinėje taip, o ant naktinio staliuko - visgi ne.
Vietoj jo: DOVE Derma SPA "Cashmere Comfort" rankų kremas
VERDIKTAS: kartočiau

14. MEDIMIX "Moisturising" drėkinamasis muilas su glicerinu ir lakšadi aliejumi, veidui, kūnui ir rankoms, 75 g
Šitą muiliuką nusipirkau pirmiausia su tikslu, pakeisti savo veido prausiklį, ir nors mūsų santykiai pradžioje atrodė visai neblogi, tačiau po kurio laiko pastebėjau, kad veido odos nešvarumai ir makiažas nėra pašalinami visiškai. Tad muiliukas atsidūrė rankoms skirtoje muilinėje ir buvo sunaudotas rankoms plauti. Tikriausiai reikia pasakyti tik tiek, kad paskutinius naudojimus man jau buvo visiškai pabodęs stiprokas kvapas ne tik vonios kambaryje, tačiau ir ant rankų odos. O šiaip, visai neblogas, bet juo veido neprausčiau, nors dabar gundausi išbandyti skaistinamąjį muilą. 😆
Vietoj jo: veidui - ATREMIS Med pausiklis veidui ir kūnui, rankoms - CAMAY "Romantique" muilas su rožėmis
VERDIKTAS: kartočiau, bet ne veido odai

15. DOVE "Cream Oil" Beauty Bar kreminis prausiklis - muilas su marokietišku argano aliejumi, 100 g
Man atrodo jau visos žino, kokie kokybiški Dove muilai, kokios malonios, kreminės putos ir išskirtinė tekstūra? Šitas muilas ne išimtis, o ir jo kvapas man labai patiko. Apskritai, šita Dove linija su marokietišku argano aliejumi mano nuomone yra labai labai pavykusi - turėjau tris linijos gaminius ir visi man labai patiko.
Vietoj jo: CAMAY 'Romantique" muilas su rožėmis
VERDIKTAS: mielai kartočiau

16. DOVE "Derma SPA" rankų kremas "Goodness³" švelniai, lygiai ir spindinčiai odai, 75 ml
Man šitas kremas patiko. Ne, tikriausiai jis netiks per šalčius ir sudirgusių rankų nelabai išgydys, tačiau jis iš karto suteikia odai palengvėjimo jausmą, rankos iš karto tampa itin švelnios, oda lygi ir vizualiai gražesnė. Man labai patiko jį naudoti, ir patiko daug labiau, nei bet kurį mano turimą kremą.
VERDIKTAS: mielai kartočiau

Aš bandau jau antrą kompanijos gaminį. Ir, na ne kažką, tikrai ne kažką. Prieš tai bandžiau plaukų purškiklį, kuris man nieko nepadarė, dabar gi - sintetinio kvapo rankų muilą, kurio naudojimu nepasakyčiau kad mėgavausi. Reikia kažkaip atsiminti ir vengti kompanijos produktų.
VERDIKTAS: nenorėčiau kartoti - rinkoje daug geresnių produktų, ir ne visuomet ženkliai brangesne kaina

Veidui

18. Elektrinis veido masažuoklis - prausimo aparatas 5in1, pirktas ebay.com
Apie aparatą parašiau jums ilgą ir išsamų įrašą, po ilgų testavimo mėnesių ir abejonių, aš paprasčiausiai suvokiau, o galiausiai ir prisijaukinau mintį, kad man nereikia daiktų, kuriuos nemalonu naudoti, o nenaudojami jie tik užima vietą mano namuose. Galbūt aparatą išvalyysiu dezinfekuosiu ir padėsiu į dėžutę draugėms - gal kuri norės pabandyti, nors prieš tai būtinai reikės įspėti, kad aparatas grubus odai, na gal kuri naudos kūnui? Žodžiu, o jei netiks nei vienai, tada tikriausiai tiesiog išmesiu lauk.
Vietoj jo: veido prausimui - Konjac kempinėlė; masažui - veido masažuoklis iš nefrito
VERDIKTAS: nea, ir jums nerekomenduoju

19. DOUGLAS "Naturals" gaivinamasis dieninis veido kremas "Revitalizing", sausai odai su organiniu granatų ekstraktu, 50 ml
Geros kokybės maitinamasis - drėkinamasis kremas, tačiau iki puikios kokybės man kažko pritrūko. Na, įvertinus priemonės kainą, aš tikėčiausi kažko daugiau. O šiaip taip, jeigu reikia geros kokybės kremo sausai-normaliai odai, šitas puikiai tinka tiek šaltuoju, tiek pereinamaisiais metų laikais.
Vietoj jo: VENUS "Aqua 24" drėkinamasis veido kremas
VERDIKTAS: kartočiau

20. MONTAGNE JEUNESSE valanti ir maitinanti veido kaukė "Super Fruit Mud" su goji uogomis ir granatų ekstraktu, 15 g
Kad ir kaip myliu Montagne jeunesse veido kaukės, dėl šios nesu tikra, mat laikant ant veido odos jaučiau dilgčiojimą, ir iš karto po nuplovimo buvo matomas šioks toks odos paraudimas. Aišku, labai greitai dingo, o oda atrodė švelni, švari, drėgna... tačiau ją dirgino... Tad nežinau nežinau.
Vietoj jos: L'OREAL Paris "Pure Clay" veido kaukė su rožiniu moliu
VERDIKTAS: šitos nea

21. DIZAO Natural maitinanti kaukė nuo raukšlių veidui ir kaklui, su ryklio taukais, alyvuogių lapų ekstraktu ir natūraliais keramidais, 36 g + 6 ml
Visiška nesąmonė - serumas gėrėsi per ilgai, kaukė nedavė jokio poveikio odai. Tiesiog, manau šita kaukė labai nevykusi, nieko gero, o ir nuo kitų kompanijos produktų bandymo atgrąsė ilgam. Na gerai, gal pabandysiu dar vieną, bet negreitai, oi negreitai...
Vietoj jos: BANKA AGAFIJA vitamininė kaukė veidui
VERDIKTAS: ne, ne, ne

Grožio smulkmenos

Aš jums pasakojau, kad mėgstamiausias būdas šalinti kūno plaukelius yra juos skusti, ir ne su bet kuo, o Gillette venus skustuvu. Tad galvutes tikriausiai matysite gal ne kiekviename, tačiau kas 2-3 tuštučių įraše.
Vietoj jos: tokia pat galvutė
VERDIKTAS: mielai

23. BELLA "Wiping & Cleaning" dvigubi vatos padeliai, 80 vnt.

24. BELLA "Wiping & Cleaning" dvigubi vatos padeliai, 120 vnt.
Abu jie vienodi, tik vieno pakuotė didesnė, kito mažesnė. Tai vieni iš mano mėgstamiausiųjų vatos diskelių, kuriuos mielai naudoju. Esu ne kartą minėjusi, kad jie dvigubi, stori, netyžta ir yra puikios kokybės. Šitie, arba Cleanic bus kartojami.

25. COLGATE "Max White" balinamoji dantų pasta, 125 ml
Šita vonios kambaryje gyvena jau nežinau kiek laiko - aš jos praktiškai nenaudojau, dažniau ją naudojo mano vyras, o ne aš. Tačiau ji turi tokius smulkius kristaliukus ir šiek tiek balina dantis. Visai nebloga pasta.
Vietoj jos: BIO WAY tailandietiška dantų pasta
VERDIKTAS: taip, kodėl gi ne?

Dekoratyvinė ir nagams

26. ESSENCE "Glossy Kiss" lūpų balzamas. Atspalvis "04 cherry kiss", 8 ml
Kvepia maloniai, ant lūpų jaučiasi smagiai, suteikia lengvą spalvą. Tačiau tai tikrai nėra lūpų balzamas - man atrodo priemonę greičiau galima vadinti lūpų blizgesiu. Tačiau vėlgi, ant lūpų nieko neišlieka, po kelių minučių norisi tepti vėl, paskui vėl, paskui vėl... Galiausiai baigėsi labai greitai, kaip matot, tik pakalbėjau, o ji jau tuštučiuose. Ar rekomenduočiau? Ne, nebent jaunoms mergaitėms, kurios nori padažyti lūpas, bet lūpų blizgesys dar yra pernelyg rimta priemonė lūpoms.
Vietoj jos: drėkinimui - lūpų balzamai; blizgesiui - lūpų blizgesiai
VERDIKTAS: pati tikrai nepirkčiau, nors naudoti buvo mergaitiškai smagu

27. BŪK nagų odelės minkštiklis, 11 ml
Kas metus sunaudoju po buteliuką odelės minkštiklio ir nežinau, jau kelinti metai iš eilės naudoju šitą - jis puikiai atlieka savo funkciją, todėl iki šiol nemačiau reikalo jo keisti. Bet staigmena staigmena - keisiu dabar, tiesiog panorau išbandyti kažką naujo.
Vietoj joMESAUDA nagų odelių minkštiklis
VERDIKTAS: mielai kartojamas

28. L'OCCITANE "Hugs & Kisses" kolekcijos taukmedžių lūpų balzamas "Soledad", 4 ml
Ir kad ir kaip man patiktų L'Occitane rankų kremai, tačiau lūpų balzamai yra kažkas baisaus man. Tiksliau netinkamo mano lūpoms: man nepakanka nei drėkinimo, nei maitinimo, nei mano lūpos švelnios, nei jos išpuoselėtos. Tiesiog, kažkiek padrėkina, bet visiškai nepakankamai. Tikriausiai kompanijos priemonės lūpoms man nėra tinkamos.
Vietoj jo: SO...? "desirble" ir "Sinfull" lūpų balzamai
VERDIKTAS: ne
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viskas, visa krūva sunaudotų gaminių, ir tikriausiai tai visiški normalu, kiekvieną sausį jų būna gana daug. Na o vasarį, jau dabar matau, jog turėtų ištuštėti ne ką mažiau pakuočių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai