SAMPLE SIZE. RASA "Ultimate Colour System" šampūnas dažytiems plaukams

Ir dar šiek tiek apie mėginius, kurie niekada nesibaigia - bet čia gal todėl, kad aš juos pamirštu naudoti? Šį kartą kviečiu pasižiūrėti, kaip man patiko Rasa šampūnas dažytiems plaukams.


Ką žada gamintojas: Žvilgantys, sodrios spalvos, stiprūs ir sveikai atrodantys plaukai nuo šaknų iki pat galiukų. Unikalios formulės sudėtyje yra itin veiksmingo amino rūgščių komplekso PRODEW® 500. Šis kompleksas suteikia intensyvų drėkinimą, padeda atstatyti pažeistų plaukų struktūrą, ilgiau išlaikyti spalvą ir jos intensyvumą. Plaukai tampa minkšti, švelnūs, kupini gyvybingumo ir lengvai iššukuojami. Sustiprėję plaukai bus atsparūs išorės poveikiui, mažiau lūžinės, plaukų galiukai mažiau šakosis. Priemonė puoselėja ne tik plaukų išvaizdą ir būklę, bet ir galvos odą. Šampūnas švelniai valo, tinka kasdieniam naudojimui. Dermatologų patikrinta.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Lactate, Sodium Chloride, Urea, Lactic Acid, Glycerin, Levulinic Acid, p-Anisic Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Disodium Cocoamphodiacetate, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Cocamidopropyl Betaine, Sodium PCA, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Stearyl Citrate, Bis (C13-15 Alkoxy) PG Amodimethicone, Behenamidopropyl Dimethylamine, PEG/PPG-120/10-trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, Polyquaternium-22, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Xanthan Gum, Carbomer, Disodium EDTA, Parfum (Limonene, Linalool).

Kiekis: 8 ml. Pilnas gaminio kiekis 250 ml
Kaina: 3,49 EUR
Kur galima įsigyti: Biok Laboratorija, Maxima, Drogas, Eurovaistinė

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Mano potyriai. Šampūno kvapas nėra pernelyg intensyvus, konsistencija vidutinio tirštumo, putoja stipriai ir intensyviai. Aš labai bijojau, kad šampūnas stipriai suvels mano plaukus, kas man dažnai nutinka. Bet, plaukučiai tikrai nebuvo stipriai suvelti, juos labai lengvai iššukavau su savo plaukų šepečiu.
Gamintojas sako, kad priemonė apsaugo plaukų spalvą, tačiau mano plaukai nėra dažyti, jie šviesinti, o kaip aiškino mano kirpėja, tai visai kitas reikalas, ir man nereikia naudoti jokių dažytiems plaukams skirtų priemonių. Nežinau, kokia spalva dažyti jūsų plaukai ir ar jums šampūnas padėtų? Abejoju, juk jis ant plaukų išlieka labai trumpai... Kita vertus, daryti išvadas iš spėjimų negaliu, juolab, kai panaudojau vos vieną kartą.
Tačiau aiškiai pastebėjau, kad mano plaukai labai švelnūs, labai minkšti, lengvai iššukuojami ir tikrai atrodo gyvybingesni. Nors vien dėl šių priežasčių pirkti viso dydžio šampūno tikrai negalėčiau. Manau, kad efektas neblogas, bet tai nėra mano poreikius tenkinanti ir man tinkanti priemonė. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai