SAMPLE SIZE. CECE "Argan" kondicionierius sausiems ir pažeistiems plaukams

Keli mėginiai, šį kartą plaukams, kadangi mano Aussie šampūno, kondicionieriaus ir kaukės trijulė beveik baigėsi, tai ta proga noriu sunaudoti visus turimus plaukų priežiūros mėginius ir pasižiūrėti, ką gero, naujo ar labai įspūdingo turiu mėginiuose. Šiam kartui griebiu kondicionierių su argano aliejumi iš Cece of Sweden, skirtą sausiems ir pažeistiems plaukams.


Ką žada gamintojas: Cece Argan balzamas praturtintas argano aliejumi, vitaminu E, antioksidantais, riebalų rūgštimis Omega 3, 6  ir 9, puikiai drėkina ir stiprina, atkuria plaukus ir saugo nuo išsausėjimo. Didina plaukų elastingumą, lengvina iššukavimą, neapsunkina plaukų, teikia žvilgesio. Drėkina, stiprina ir matina plaukus, apsaugo nuo išsausėjimo. Formulė sukurta profesionalų, idealiai tinka sausų, pažeistų, dažytų plaukų priežiūrai.
Naudojimas: paskirstykite ant drėgnų išplautų plaukų, palikite 2-3 min. Nuplaukite vandeniu.

Sudėtis: Aqua/ Water, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Isopropyl Palmitate, Hydrolyzed Wheat Protein, Quaternium-80, Glycerin, Lactis Lipida, Ceramide 3, Hydrolized Keratin, Triticum Vulgare Germ Oil, Benzophenone-4, Methylparaben, Propylparaben, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, CI 19140, CI 16035.

Kiekis: 15 ml. Pilnas gaminio kiekis 300 ml
Kaina: 7,85 EUR
Kur galima įsigyti: Elevita, Assorti, Pigu.lt

Visi linijos produktai. Nuotrauka iš ČIA

Mano potyriai.
 Produktas kaip kondicionieriui man pasirodė tirštokas ir turi tokią slidžią tekstūrą, kuri man labiau priminė sintetinį parafiną, negu natūralius aliejus. Lygiai taip pat ir kvapas, nors iš pirmo kvapo pauostmo man patiko saldžiai sunkus kvapas, bet su antru įtraukimu supratau kad tas sunkumas kvapo labai sintetinis, primena vašką, parfiną ar dar kažin ką, kas tikrai nepanašu į natūralų ar bent jau kosmetinį kvapą.
Kondicionierių tepiau ant drėgnų, šampūnu išplautų plaukų. Kondicionieriaus kiekis buvo visiškai pakankamas vienam kartui ir užtepusi stebėjau, kaip dalis kondicionieriaus greitai susigėrė į plaukus. Deja, tikrai ne visas, kaip kartais pasitaiko su geresniais, kokybiškesniais produktais.
Kaip mano plaukai išdžiūvo ryškiausiai mačiau ir jaučiau, kokie jie švelnūs, minkšti ir lengvi. Kažkiek glotnumo įgavo, tačiau tikrai netiks toms, kurioms pučiasi plaukų galiukai - tiesiog jis tokio negeba suvaldyti. O kadangi plaukai jautėsi lengvi ir neapsunkinti (ne, purumo nesuteikė), tikriausiai patiks ir plonų plaukų savininkėms.
Aš nepasakyčiau, kad priemonė kažkaip pamaitino ar sudrėkino plaukus, kažkiek geriau nei nieko, bet po pirmo naudojimo didelių stebuklų tikrai nepastebėjau. Man pasirodė vidutinė priemonė, kuri lyg ir suteikia plaukams efektą, tačiau jis nėra intensyvus, o šiuo atveju, nesprendžia mano sausų, pasipūtusių plaukų problemos (bent jau po šio naudojimo). Įdomi priemonė, bet ar pirkčiau pilną pakuotę? Ne, nesukėlė labai didelio susižavėjimo, todėl visgi nea.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai