2017 pavasario - vasaros tendencijos: saulės akiniai

Akiniai nuo saulės kol kas nėra labai aktualus daiktas - na kur čia bus, kai dangus apsiniaukęs ir pila lietaus dušai... Tačiau tik kol kas - pavasaris netruks ateiti, saulė ims šviesti vis skaisčiau ir iš stalčių, dėžučių ir papuošalų lentynų trauksime lauk pernai metų akinius nuo saulės ir bandysime apsaugoti savo akis. Tik ar tie pernykščiai akiniai vis dar madingi? Reiktų patikrinti 2017 pavasario-vasaros tendencijose.

Paveikslėlis iš ČIA

1. Dideli akiniai nuo saulės

Jeigu jums patinka dideli akiniai nuo saulės, galiu jus nudžiuginti, kad jie bus itin madingi ir 2017 pavasario-vasaros metu. O žiūrint į dabartines prognozes, labai panašu, kad ne tik ateinantį sezoną, tačiau dar ir kelis kitus sezonus.


2. Apvalios formos akiniai

Nors tai nėra viena populiariausių ar stipriausių sezono tendencijų, tačiau apvalios formos akinių rėmai/ stiklai turėtų būti aiškiai pastebimi ir populiarūs ne tik ant podiumų, tačiau ir kasdieniame gyvenime.


3. Katės formos akiniai

Tai forma, kuri visuomet bus madinga. Na gerai, galbūt ne visuomet, tačiau tai ne pirmas sezonas, ne pirmi metai, kai matome tokius akinius, ir tikrai ne paskutiniai.


4. Aviatoriaus stiliaus akiniai

Dar viena forma - aviatoriaus akiniai, kurie jau ilgas laikas karaliauja tarp populiarių formų ir nė neketina užleisti vietos kitiems. Tikriausiai tokius kiekviena turime savo kolekcijoje?


5. Drugelio formos akiniai

Drugelio formos akiniai nuo saulės buvo madingi kelis praėjusius sezonus. Ir nors tai nėra tendencija (kaip aviatoriaus, dideli ar katės formos), kuri garantuotai išliks dar kelis sezonus tarp populiariausiųjų, tačiau 2017 pavasario-vasaros metu tokią drugelio-trikampio formą turėtume matyti pakankamai dažnai.


6. Įvairių geometrinių formų akiniai

2017 pavasario-vasaros madoms skirtuose pristatyti renginiuose daug kur šmėžavo ir didžiulė dalis dizainerių rinkosi įvairių geometrinių formų akinius.


7. Futuristiniai akiniai

2017 pavasariui -vasarai dizaineriai kūrė išvaizdas (tame tarpe ir akinius), kurie labiau priminė fantastinius filmus, mokslinę fantastiką ar ateities vizijas. Ar dėvėtumėte tokius?


8. Akiniai su ryškiais akcentais

Akiniai, kurie traukia žvilgsnį, kurių detalės traukia žvilgsnį. Ir tai gali būti viskas, ką galima įsivaizduoti: ryškios spalvos ar įdomios formos, ploni rėmeliai ar visiškai permatomi, nusagstyti akmenukais ar plastikiniai...


9. Akmenukais puošti akiniai

2017 pavasario-vasaros tendencijose vienas svarbiausių ir didžiausių akcentų saulės akiniuose skiriamas blizgiais akmenukais puoštiems akiniams nuo saulės.


10. Plastikiniai akiniai

Turiu galvoje aiškiai matomi plastikiniai akiniai, kurie atrodo taip, tarsi tos pačios spalvos stiklai būtų įlydyti į rėmus arba akiniai tiesiog išlieti vientisoje formoje. Tendencijos esmė yra labai aiškiai matoma, kad akiniai plastikiniai, ne tik matoma, bet ir aiškiai pabrėžiama.


11. Dvigubi rėmeliai

Dvigubi akinių nuo saulės rėmeliai yra viena tų tendencijų, kuri įsitvirtina tarp besikartojančių tendencijų ir tampa populiari kiekvieną sezoną.


12. Tiesus akinių rėmelių viršus

2017 pavasario-vasaros metu tiesus akinių viršus dažnai matomas tarp kitų akinių, todėl neišskirti kaip atskiros tendencijos tiesiog neįmanoma. Tiesa, tiesus rėmelio viršus dažniau matomas didelio dydžio akiniuose (tendencija nr.1.).


13. Mėlynos spalvos akinių stiklai

2017 pavasario- vasaros metu akių stiklai turi nemažai įvairių spalvų, tačiau viena dažniau naudojamų, kuri paryškina akių grožį jų neužmaskuodama, ir kartu, apsaugo nuo saulės spindulių, yra įvairių atspalvių mėlynos spalvos stiklai.


14. Geltonos spalvos akinių stiklai

Galbūt kaltas pavasaris? Bet 2017 metais dizaineriai siūlo dažniau nei kitomis spalvomis, puoštis geltonos spalvos akinių stiklais. Tokie akiniai sukurs saulės iliuziją ant jūsų akių, sukurs šilumos ir tikro karščio nuotaiką, o ir su geltona, viskas atrodo šilčiau, nei iš tiesų yra.


15. Įvairių spalvų akinių stiklai

Kadangi mėlyna ir geltona akinių stikluose buvo matoma itin dažnai, jie nusipelnė atskiros kategorijos. Bet tai nereiškia, kad 2017 pavasarį-vasarą visos vaikščiosime tik mėlynai ar geltonai pasipuošusios, ne, spalvų kur kas daugiau: raudonos, rožinės, violetinės, alyvinės, žalios, žalsvos...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šaltiniai:

Šį kartą taip trumpai aptarėme ką, kaip ir kokius reiktų dėvėti saulės akinius. Kuris variantas jūsų mėgstamiausias? Kokia forma labiausiai tinka jūsų veidui?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai