HOLIKA HOLIKA "Petit" BB kremas "Essential" su SPF30

Dekoratyvinės kosmetikos skyrelyje šį kartą ne Essence 😃, juokas juokais, bet noriu papasakoti apie korėjietišką kosmetiką. Ir šį kartą tai bus Holika Holika BB veido kremas. Šiaip BB veido kremų aš jau senokai nenaudoju, nežinau, gal man nepakanka teikiamo maskavimo, ir padengimas paprastai nebūna toks, kaip su įprastais makiažo pagrindais. Prieš kelis metus BB kremus labai mėgau ir juos naudojau bene kasdien, o pastaruoju metu mano pirmasis pasirinkimas visuomet makiažo pagrindas. Bet, visuomet smagu išbandyti kažką naujo. Nors ta naujovė pas mane visai ne naujovė, bent jau ne mano kosmetikos krepšelyje, naudoju jau kuris laikas.

"Aš koncentruojuosi į odos priežiūrą. Jei nepasirūpinsi savo oda, ji ant tavęs supyks"
Park Min Young


Produktas: HOLIKA HOLIKA "Petit" BB kremas "Essential" su SPF30
Gamintojas: "Holika Holika". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: puikus santykis tarp natūraliai atrodančios ir neblogai užmaskuotos odos
Labiausiai nepatiko: nemaskuoja rimtesnių odos problemų ir išryškina poras
Tūris: 30 ml
Kaina*: apie $12,00 (11,17 EUR)
Kur galima įsigyti: Holika Holika, ebay, Korean Cosmetics

Ką žada gamintojas: Tobulas elastingumas ir maitinanti priežiūra su ikrais. BB kremas balina odą, pakelia veido kontūrą, apsaugo nuo žalingo saulės poveikio ir suteikia tobulą priemonės dengimą.


BB kremo pakuotė oranžinio plastiko, su užsukamu juodos spalvos dangteliu apačioje. Tūbelėės formos pakuotė minkšto plastiko, patogu išspausti reikiamo kiekio produktą. Pakuotė žaisminga, galbūt gali pasirodyti šiek tiek vaikiška, tačiau tikriausiai visi korėjietiški produktai turi tą žaismingumo ir mielumo elementą pakuotėse. Tas žaismingumas labai savotiškas, ir man fainas, na kiek galima minimalizmo, profesionalumo ir rimtumo kosmetikos gaminiuose? 😊

Kvapas. Malonus, lengvas, nepasakyčiau kad labai kosmetinis. Šiek tiek primena kažkokius kvepalų ir kosmetikos aromatus. Paskirsčius ant veido odos aš kvapo dar kuris laikas jaučiu, tačiau jis sparčiai blėsta ir greitai išgaruoja.

Konsistencija. Iš pradžių atrodo labai lengva, bet skirstant ant odos pirmiausia jaučiasi intensyvus drėgnumas, netrukus pajaučiu nestiprų riebumą. Tačiau BB kremas neturi veido priemonėms būdingo miltingumo/ pudriškumo. 


Sudėtis: WaterEthylhexyl MethoxycinnamateCyclopentasiloxaneTitanium DioxideMethiconeButylene GlycolPentaerythrityl TetraethylhexanoateNeopentyl Glycol Dicaprate, Dimethicone, Glycerin, Cyclomethicone, Disteardimonium Hectorite, Butylene Glycol Dicaprylate/ Dicaprate, Niacinamide, Hydrogenated Castor Oil Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Sorbitan Olivate, Iron Oxides (CI 77492) & Mica & Methicone, Polymethyl Methacrylate, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, PEG-10 Dimethicone, Sodium Chloride, Tribehenin, Sorbitan Sesquioleate, Triethyl Citrate, Glyceryl Behenate, Polyglyceryl-6 Octastearate, Iron Oxides (CI 77491) & Mica & Methicone, Iron Oxides (CI 77499) & Mica & Methicone, Phonoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance, Adenosine, Collagen, Xanthan Gum, Polydecene, Caviar Extract.


Poveikis. BB kremas ant veido paskirstomas gana lengvai, tiesa, turiu pastebėti, kad man jis gražiau, nors ir šiek tiek sunkiau, pasidengia skirstant pirštais, negu Beautyy Blenderio kempinėle. Su šepetėliu dengti priemonės nebandžiau, tad net neįsivaizduoju, kiek lengva tai daryti. Apskritai, jokių makiažo pagrindų nebedengiu šepetėliais - o kam apsisunkinti jei BB kempinėlė arba pirštai puikiai atlieka dengimo funkciją?

Iš pradžių atrodo, kad kremas bus per tamsus, tačiau jis pakankamai greitai pašviesėja ir beveik prisitaiko prie mano odos. Sakau beveik, nes visgi, sakčiau, kad man kokiu tonu ar pustoniu yra per tamsus, net ir pašviesėjęs. Bet tokią problemą galiu nesunkiai ištaisyti su šiek tiek šviesesne kompaktine pudra. 😉 


Ką pastebiu? Per kelias minutes veido oda tampa sveikai spindinti, ji iš tiesų įgauna tokį sveiko spindesio efektą. Pudra turi lengvą  - vidutinį maskavimą, šiek tiek užmaskuoja odos netobulumus, sulygina spalvą, tačiau kartu atrodo gana natūraliai. Kas man nelabai patinka? BB kremas paryškina smulkias raukšleles (kurių savo amžiuje aš jau turiu) ir man sukrenta į veido poras, todėl jos atrodo ryškesnės. Aišku, po to aš dar dengiu maskuoklį, aišku, jeigu darausi rimtesnį makiažą. Ir aš nepasakyčiau, kad BB kremas būtų tinkamas sluoksniuoti: vienas sluoksnis ant veiduko gaunasi blizgus ir jaučiamas, todėl net nebandau dėti antrojo. 


Šiaip įspūdis tikrai neblogas, man patinka juo naudotis tomis lengvesnėmis dienomis, kai nereikia rimtesnio makiažo. Laiko gerai, nors man atrodo dėl drėgnos konsistencijos nelabai tiktų riebesnei odai. Ir aišku, jei jau noriu padoriai atrodančios odos, tai man visgi reikia maskuoti paakių zoną, labai reikia. A.. ir nežinau ar pastebėjote, bet produktas turi spf 30 - gana aukštą apsaugos nuo saulės faktorių, dėl ko BB kremas tinkamesnis vasaros metu, kai norisi šiek tiek apsaugoti odą. Žiemą gi, norėtųsi kad oda gautų tuos kelis šykščios saulės spindulius. 😊




Ačiū, kad skaitote,
Ką jūs bandėte iš korėjietiškos kosmetikos? Ką jūs manote?
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai